Onda ocito nema problema kad sve trcite na wc😀😀😀..a daj mi recite koliko koliko ste puta obavile urinokulturu tokom trudnoce?
Ja sam dala urin jednom i to na pocetku negdje trudnoce..dali se to daje i kasnije?? Na iducem pregledu cu bit 18+6..voljela bi opet znat dali je okej.
Ja sam imala upalu mjehura i prije nego sam saznala da sam trudna, pa sam radila posli kontrolu. Jos jednom na vlastitu inicijativu kad mi se isto cinilo da precesto piskim. Ako nastavim ovako mogla bi jos jednom u utorak😁
url=https://lilypie.com]
Onda ocito nema problema kad sve trcite na wc😀😀😀..a daj mi recite koliko koliko ste puta obavile urinokulturu tokom trudnoce?
Ja sam dala urin jednom i to na pocetku negdje trudnoce..dali se to daje i kasnije?? Na iducem pregledu cu bit 18+6..voljela bi opet znat dali je okej.
Cca 11tt vadila KKS, GUK, urin sediment, urinokultura, TSH, KG i Rh faktor
Sve su to cari trudnoce 🤪
Samonezelje pogledaj si ovo, mi cemo na tu foru si sloziti. Komodu sam imala al smo skontali da samo zauzme prostor a ne koristimo ni kadicu a poslije ni prematalicu. Tak mogu kupit neku komodu normalnu pa gore tu spuzvu isto, al ovo zauzima manje mjesta.
https://www.njuskalo.hr/djecji-krevetici/krevetic-bebe-kinderbet-stuva-ikea-oglas-24630060
Cca 11tt vadila KKS, GUK, urin sediment, urinokultura, TSH, KG i Rh faktor
Ja sam to sve izvadila..malo ranije nego ti doduse ali jesam:)
A sama cu trazit u 19.tjednu da ponovim:)
PREGLEDI
06.8.- Omerta
06.8.-Nova19
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
07.8.- samonezelje
08.8.- Red Fox
08.8.-iva4
08.8.- Angie1205
08.8.- Omerta
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
13.8.- Seni1985
16.8.- Angelly
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
23.8.- Angie1205
24.8.- C1M4
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
28.8.- Gogga_V
28.8.- Tockica37
29.8.- petra31
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
03.9.- Juno
09.9.- Samojed
Pozdrav cure! Imam pitanje koje me muci pa ako mi mozete pomoci.. Dakle, trenutno sam u 13om tj. Od pocetka trudnoce imam nepodnosljive mucnine i povracanje,izgubila sam 2kg do sada. Cim nesto stavim u usta to i povratim. Dobro je to sto se zadnja 2 tj malo smirilo tj povratim 1 ili 2 puta dnevno.. U 5om tjednu sam dobila folacin i duphaston za piti,ali sam negdje u 7 tj prestala oboje piti jer sam jako povracala i od tada nisam uopce pila.. S bebom je sve u redu.. Pa me zanima jeste li vi pile te tablete stalno?
Pozdrav cure! Imam pitanje koje me muci pa ako mi mozete pomoci.. Dakle, trenutno sam u 13om tj. Od pocetka trudnoce imam nepodnosljive mucnine i povracanje,izgubila sam 2kg do sada. Cim nesto stavim u usta to i povratim. Dobro je to sto se zadnja 2 tj malo smirilo tj povratim 1 ili 2 puta dnevno.. U 5om tjednu sam dobila folacin i duphaston za piti,ali sam negdje u 7 tj prestala oboje piti jer sam jako povracala i od tada nisam uopce pila.. S bebom je sve u redu.. Pa me zanima jeste li vi pile te tablete stalno?
Meni je bila ista situacija i kod tebe.Pila sam Folacin samo..
Ali nesmijes to prestati piti ako ti nije rekao tvoj ginekolog!
Sortiraj odgovore
Najstariji