ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    04. Kolovoz 2019. 14:39

Bas mi palo na pamet i predlozit neku kavu u zgb 😄

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

04. Kolovoz 2019. 14:40

Grizli

Ma za Mriju ne zamarajmo se! Nazalost neki ljudi ne znaju prihvatiti savjet ili shvate to kao napad, a mislim da smo sve mi dobronamjerne ovdje.
    Za trolove ooo ja sam ih prosla dosta. Na ovom forumu na razbo raznim temama sam vec 3 godine i bilo je situacija svakakvih od trudnoca do gubitaka trudnoce, do razno raznih bolesti. Sto je najbolje isti nick pise da je trudna 10tt npr. na nasoj temi. Pa na temi spontani da je jucer izgubila bebu, a na temi pokusavanja trudnoce da ne uspjeva već godinama. I nikad mi nisu bili jasni takvi ljudi sto njima predstavlja zadovoljstva. Ja ih iskreno zalim jer nemaju vlastiti zivot nego moraju glumiti tudji.

Jako tuzno a opet bolesno.Tko zna tko se krije iza takvog profila.Netko je spomenuo da netreba otkrivat svoje privatne podatke i ja se slazem jer ako netko takve stvari izmislja moze izmislit jos gore ako zna svacija imena i prezimena.
    Pa dali se tu profili mogu prijaviti? Ili jednostavno rec nesto toj osobi..iako ja nebi ulazila u konflikte jer imam paranoje da je iza takvog profila netko zbilja zao.

mala.le.90.
    04. Kolovoz 2019. 14:41

Evo ja prvi put cujem da postoje ljudi koji dolaze na forum i lazu da su trudni, ili da su izgubili bebu. Stvarno do mog mozga nikad nije dosla pomisao da se covjek moze bavit necim takvim...u zivotu imam puno glumaca i razumijem to u stvarnom svijetu, ali gubiti vrijeme na to da se u anonimnom, virtualnom svijetu bavis izmisljanjem trudnoce i bolesti...to stvarno mora biti psihicki poremecaj...i drago mi je sto sam "zaostala" pa tek sad vidim da se i time ljufi bave...
    😒

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    04. Kolovoz 2019. 14:43

Mislim ja svakome kome mogu pomoc svojim iskustbom ili info napisem što znam, al eto ppsebno na temi tko planira i radi na bebi se dogodi da dodje netko i pocne pricu ti joj kazes sto znas i onda te ili izvrijedjaju ili se prave mutavi 100 put isto pitaju kao ne kuzi sto pricas. Tamo je bila jedna koja se javi svakih 6 mj isti nick zena ima i uvijek istu spiku onako halllooo mozes me zaj 2 put, al 3 neces. 

Lavica27
    04. Kolovoz 2019. 15:24

Ja sam ta koja je spomenula da se još nitko nije pofajtao i ja zakuham 😂

Ja sam pričala na drugoj temi da smo mi na proljetnim bebama 2017.imale trolla i to je bilo strašno. Jedna je u grupi bila trudna s blizancima,prokrvarila i nažalost otišla je jedna beba. Nedugo nakon toga se ta neka izvjesna tina javila na forum i pisala o sebi al dosta je meni djetinjasto zvucala al ajde reko. I kao bila je trudna s blizancima i otisao jedan plod. Reko koja slucajnost al ajde. I u 18tj javlja se ona da jakon krvari i da je morala na kiretazu i svima je bilo čudno jer s 18tj nema kiretaze nego porod. Sve ju žalila bile u bedu a ona lagala! Onda su se javile druge cure s drugih tema da je ta luda i stalno ima neki tina nick. Ispalo je da je to neka cura s psihickim problemima. Mislim zao mi je sta da kazem

Nova19
    04. Kolovoz 2019. 15:29

Ja nisam ni znala za te trolove dok nisam čitala da postoje, šta je logično posto ih ima u pravom životu a tu im je melem za psihičke igre, užas 😡
    Ali mislim da svaka od nas osjeti neku vibru preko poruka, pa tako i kada netko nije iskren..,
    Ja sam uvijek na oprezu na početku, ali tu mi se stvarno sve činite super i baš je neka pozitivna grupa u kojoj mislim ostati 😁
    I ako sam počela i pisati na grupi proljetnih beba jer smo si bliže po tt, pa ću imati i više pozitivnih cura oko sebe na forumu 🥰

lorija
    04. Kolovoz 2019. 15:29

Davno sam ja rekla da se trebamo zakljucati 😂
    Umal je bio fajt ovdje al jedna strana je ignor komentar,tako da je ostalo mirno al je ta osoba slabo aktivna postala ovdje 😊, kako pratim termine bome sve popratim 😂😂😂
    Laviceeee dosla ja tada na proljetne sa zakasnjenjem vidjeti ima li grupa,a bome imala sam sta i vidjela. Grupa utihnula i preselila se upravo zbog te persone o kojoj pises. 😀

Lavica27
    04. Kolovoz 2019. 15:34

Lorija mi smo ti se tad zbog tog bile preselila na Facebook,nas 30. Dan danas imamo grupu i dalje, vidimo se s vremena na vrijeme,pratimo si klince i sad druge runde trudnoca!

S nekim više sjednes s nekim manje al sve je to kao u pravom životu...

Gogaa_V
    04. Kolovoz 2019. 15:36

Ne znam  onda jeste neko  napisao  negdje  možda i nije neka  od nas  za neku  što su se bodrile par mjeseci, i gospodjica  trol  odluci  da je kao izgubila  bebu , ove zene  se jadne  istraumirale bilo  im zao  itd. Kad na kraju  ispostavilo  se da ta niti je bila trudna ni nista... ma joj cure  ovo  je ništa kakvih  ima. Njima de razlikuje  i djelovanje  na odredjenoj  temi, tako  npr  imamo  jednu  osobu sa 2-3 nika,  pa onda jednu  što se cijelo  vrijeme  pravi  glupa i nervira druge  da joj se obajasnjava 100 puta, imamo i one koji se uzive  u priču  i onda baš kad se naviknes  ona napise losu  vijest i dok normalne  osobe koje su je podržavale  umiru  od brige  i žale  je,  ona se smije  iza ekrana pa se onda pojavi  sutra dan  novi nik (ona sama) sa novom  pričom i to tako ide u krug... vrlo  rijetko  su pametne , da ne kazem  manje  intelignetne  pa se onda same na kraju  otkriju ili pomjesaju  nikove  sa kojih  pišu,  ili ih odaju slične  teme,  nacin pisanja, itd.  
    Sve u svemu besposlene osobe  kojima je glavni cilj izazivanje  negativnih reakcija  i osjećanja kod drugih,  kao i pometnja  i strah na forumu itd... to hrani njihove  poremećaje. Jos je i dobro dok su tu negdje  u virtualnom  svijetu, da nismk okruzeni  njima.

Gogaa_V
    04. Kolovoz 2019. 15:39

lorija

Davno sam ja rekla da se trebamo zakljucati 😂
    Umal je bio fajt ovdje al jedna strana je ignor komentar,tako da je ostalo mirno al je ta osoba slabo aktivna postala ovdje 😊, kako pratim termine bome sve popratim 😂😂😂
    Laviceeee dosla ja tada na proljetne sa zakasnjenjem vidjeti ima li grupa,a bome imala sam sta i vidjela. Grupa utihnula i preselila se upravo zbog te persone o kojoj pises. 😀

Taj fajt sam onda fulala 🤣🤣 kad je to bilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.