ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    04. Kolovoz 2019. 14:16

Gogaaa oko nase sokolovo!! Reci nam koje su te dve da ih odmah od-trollamo?!?! 😂😂😂😂

04. Kolovoz 2019. 14:18

Angie1205

Gogaaaoko nase sokolovo!! Reci nam koje su te dve da ih odmah od-trollamo?!?! 😂😂😂😂

Upravo sam ja to htijela pitat😂😂

04. Kolovoz 2019. 14:21

Ma znate sta..meni se ovdje niti jedna od vas ne cini lazovka..niti ista sllicno dok mogu rec da sam na Jesenskim bebama svasta vidjela.

Angie1205
    04. Kolovoz 2019. 14:26

Evo sad kad vec pricamo o tome...nezz kako mene tko od vas dozivljava al mislim da je vidljivo da meni sto ke na umu to je i na drumu. Takva sam po prirodi i naucena sam rec i pokazat sve sto me muci i sto mi se ne svidja a ujedno itekako imam respekt prema svima i uvazavam svacije misljenje. Mi smo ovdje da si skratimo trudnicke dane ali isto tako da si pomognemo savjetima, podrskom i sl. Vidjele smo i osjetile kako nas je pogodilo sve ovo sa Tinchi i evo nema dana da je se ne sjetim. Vjerujem da je tako i vama. Imam osjecaj da smo sve ovdje normalne zene (relativno normalne 😂) i da nijedna od vas nema nekih zlih namjera.
    U prve dve trudnoce sam tipkala na jednom drugom forumu i neke od tih zena su mi prijateljice i dan danas...tako da cure moje, samo ukljucit svoj zenski instinkt i prepoznat cete trolla, stalkera ili nesto trece 😉

Gogaa_V
    04. Kolovoz 2019. 14:27

Nisam sigurna ali  mislim  da je Grizli  pomemula na drugoj  temi  prije  desetak dana  da se susrela sa trolicom  koja na kraju  nije ni bila trudna... Evo čekam da se oglasi  pa da nam podjeli iskustvo ... Ne bih  ja nikoga  imenovala  , to ja onako vise za sebe, pa prokomentarisala i "na glas",   a ni vama  kroz  neko  vrijeme  nece  biti tesko  provaliti. 

Angie1205
    04. Kolovoz 2019. 14:28

Aaaaa, ja mislila da si nanjusila neku tu medju nama 🤪
    Nisam plavusa al sam pod hormonima 🙈

04. Kolovoz 2019. 14:32

Cekajte,cekajte.Imamo ovdje neku koja nije trudna?
    Jesam zmotana.Ne kontam sada nista😣😂🙈

04. Kolovoz 2019. 14:33

Angie1205

Aaaaa, ja mislila da si nanjusila neku tu medju nama 🤪
    Nisam plavusa al sam pod hormonima 🙈

Medu nama u smislu na cijelom forumu,svim temama? Ovdje kod nas samo? Ili neka zena koju Grizli uzivo poznaje?
    Ja sam se izgubila😀

Grizli
    04. Kolovoz 2019. 14:35

Ma za Mriju ne zamarajmo se! Nazalost neki ljudi ne znaju prihvatiti savjet ili shvate to kao napad, a mislim da smo sve mi dobronamjerne ovdje. 
    Za trolove ooo ja sam ih prosla dosta. Na ovom forumu na razbo raznim temama sam vec 3 godine i bilo je situacija svakakvih od trudnoca do gubitaka trudnoce, do razno raznih bolesti. Sto je najbolje isti nick pise da je trudna 10tt npr. na nasoj temi. Pa na temi spontani da je jucer izgubila bebu, a na temi pokusavanja trudnoce da ne uspjeva već godinama. I nikad mi nisu bili jasni takvi ljudi sto njima predstavlja zadovoljstva. Ja ih iskreno zalim jer nemaju vlastiti zivot nego moraju glumiti tudji. 

Točkica37
    04. Kolovoz 2019. 14:38

To mora bit zesca psihopatologija kad radis tako nesto... ja sam zadnjim sinom sam se povezala sa 5 cura sa foruma i kucne smo frendice od tada... ja i dalje nekako vjerujem ljudima...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.