ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    04. Kolovoz 2019. 09:46

Jutro cure dobro je , nije kod mene toliko alarmantno ali svaki dan osjetim bolove kao memstruacijske,, cim se malo pojača ne bude mi svjedeno, okrenem se , pijem mg, prosetam pa kad vidim da popusti budem mirnija. A u pripravnosti sam svakako. Nadam se da nece biti gore i da je rastezanje stvarno u pitanju. Iva4 jesi ti bolje? 

• piba7
    04. Kolovoz 2019. 09:52

Iva, javi nam se 🙏🙏 nadamo se da je sve u redu.
    Ja ne mogu dočekati da mi se doktor vrati s godišnjeg i da me pregleda. U utorak se vraća, tako da se nadam da smo već u srijedu kod njega.
    Sinoć me jako bolilo dolje nisko s lijeve strane, kao da me boli lijevi jajnik. Ali bas dosta jako probadanje. Legla sam odmah i umorila se ali od straha i panike nisam mogla spavati tako da je noc prošla dosta lose što se spavanja tiče.

Aristea
    04. Kolovoz 2019. 10:01

Iva javi se!!!!
    Piba   mene zna boliti kao jajnik dok kihnem i uobicajeno ponekad...popusti pa ipet

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lorija
    04. Kolovoz 2019. 10:12

Thinkpink1 hvala 😁 odmah sam otisla na stranicu i narucila si jedan. Sutra stize! Primamio me je dodatno jer sam vidjela takav i kod svog ginekologa 😊

Angie1205
    04. Kolovoz 2019. 10:13

Samonezelje imas onih prematalica kaj se nakace na kindac, mi cemo tu opciju sebi skombinirat. 😉
    Iva drago mi je da si bolje 🥰

04. Kolovoz 2019. 10:23

Jutro cure,ja sam spavala danas malo duze😀
    Da vas pitam ima li neka problema sa pisanjem? Inace odkako sam ostala trudna piskim malo vise ali jucer ja i dragi u kupovini i odjednom mi se pocne pisat ,nisam mogla trpit  covjece i pobjegne mi 2 kapljice onako..mi brzo na blagajnu i na wc..onda preko noci 2 puta i ujutro mi opet pun mjehur.
    Bila sam radila urinokulturu ok je sve..nista me dolje ne pece,ne svrbi..nemam problema tokom pisanja ali sta je ovo?? Jel to mozda normalno za 15.tjedan?😐☺

Angie1205
    04. Kolovoz 2019. 10:27

Eleonore mene piskanje nije patilo do evo prije tj dana. Sad moram na wc svakih sat vremena, ako vise pijem i krace izdrzim. Po noci idem najmanje 3 puta, a jutros me malac tolko ruknuo po mjehuru da sam jedva stigla do wc-a. Jos mi nijednom nije pobjeglo al ak mali sef nastavi tako skakati ne bi me cudilo uopce. 🙈
    Moguce da ti je beba nize pa se gnijezdi bas na mjehur i to te pritisce.

04. Kolovoz 2019. 10:31

Angie1205

Eleonoremene piskanje nije patilo do evo prije tj dana. Sad moram na wc svakih sat vremena, ako vise pijem i krace izdrzim. Po noci idem najmanje 3 puta, a jutros me malac tolko ruknuo po mjehuru da sam jedva stigla do wc-a. Jos mi nijednom nije pobjeglo al ak mali sef nastavi tako skakati ne bi me cudilo uopce. 🙈
    Moguce da ti je beba nize pa se gnijezdi bas na mjehur i to te pritisce.

Znaci i tebi je veselo😁,ja dobim slom zivaca kad utonem polako u san navecer a kad ono pisa mi se opet😀
    A ako je beba nize nema problema? Mislim..nemre nista bit jel?
    Imam paranoje.

samonezelje
    04. Kolovoz 2019. 10:34

Eleonore meni je pod normalno da mi se piski zadnjih mjesec dana non stop. Na poslu sam vise na wc neg za stolom.  Cak mi se cini da ni nemogu do kraja ispraznit mjehur al ne forsam nikad. Al ono idem piskit, a za pol sata bih mogla opet..
    Angie tenks, budem pogledala takvu opciju. Jer mi se neda prigibat nad krevet jer i inace imam sa ledjima problema. A i znam da kod prematanja osobito deckiju zna bit fontane na siroko.. 
    Iva super je cut kad spavanac odradi svoje na bolje!

• Stelle123
    04. Kolovoz 2019. 10:35

Kad smo kod pisanja i mene to muci zadnjih nekoliko dana. Vrlo brzo mi se ponovo pisa, kao da je stalno pritisak dolje. Ne cini mi se da imam neku infekciju, a nemam pojma jel to znak da je beba nisko. Saznat cemo u petak, jer je ovaj praznik sve poremetio pa je doktor na go.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.