Angie drzim vam fige da uselite u kucu koja vam najvise odgovara😁
Iva jesi bolje? u takvom slucaju slobodno popij normabel da se opuste misici i prestanu grcevi🤗
C1M4 mekic lijeci sve 😂
Mi onaj dan kad smo bili u areni odveli cure a ja sam ostala karakter i nisam nista jela!! 🤘🤘
Mm nije mogao vjerovat, al zato cim sam sjela u auto sam jaukala da sam gladna pa me ipak odveo na rucak u restac 😂😂
Jutro cure! Brinete me od jutra... Iva je bolje?
Lorija,to ti je tlak,meni je i sad i u prvoj T oko ovih tjedana bilo baš tako.
Nego mene muž vodio u kino jučer (realno idem zbog kokica a ne filma 😂) i stala sam do zare maloj uzet za vrtić nešto i pustila srce i kupila prvu stvar za bebicu❤❤❤ Neka univerzalna pidjamica jer ne znamo spol i šokirala sam se kolko je to maaalo a rodila sam prije malo vise od 2 godine! I sad stoji u boravku to na vjesalici a dolazi mi kćer i kaže seka idemo u šetnju i vodi pidjamu za ruku po kući ahahahah
Jutro cure! Brinete me od jutra… Iva je bolje?
Lorija,to ti je tlak,meni je i sad i u prvoj T oko ovih tjedana bilo baš tako.
Nego mene muž vodio u kino jučer (realno idem zbog kokica a ne filma 😂) i stala sam do zare maloj uzet za vrtić nešto i pustila srce i kupila prvu stvar za bebicu❤❤❤ Neka univerzalna pidjamica jer ne znamo spol i šokirala sam se kolko je to maaalo a rodila sam prije malo vise od 2 godine! I sad stoji u boravku to na vjesalici a dolazi mi kćer i kaže seka idemo u šetnju i vodi pidjamu za ruku po kući ahahahah
Awwwwww :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro svima!
Angie sretno s kucom i zamjenom stanova!
Iva kako si? Nadam se da spava jos pa ne odgovara.
Lorija meni je tako od pocetka trudnoce svakih par dana. Posebno mi se cesto dogadja kad je promjena vremena, cak i ne moram naglo ustat jer se bas iz tog razloga dizem polako najcesce. Pretpostavka je da je to nizak tlak u kombinaciji sa poremećajem centra za ravnotezu. Jel imas imace problema u voznji da ti dolazi mucno? Meni je gin te vrtoglavice i crno ispred ociju kod ustajanja pripisala tome sto ja cesto povracam ako ne vozim, a barke su mi smrt.
Jel ima koja cura astmu?
Joj mene tlak zeza i srce.. isto nizak 92 i 60 i nest i srce 123 uu
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Angie! Drzim ti fige za kucu....znam kak je to kad se oduševiš i moliš Boga da se i ostvari... Mi bi se 1.9. mogli seliti hehe :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Lavica znas da kazu da mala djeca predosjecaju spol beba! 😍 Ja gledala robu neku i meni to sve izgleda premalo i pretjesno pa odustala da jos ista kupujem dok mi se mozak ne poslozi.
Jaivanpa a joooj bas su ti veliki otkucaji. To u mirovanju?
Tnx cure 😘
Jaivanpa drzim fige za sto bezbolnije preseljenje!
I mi bi uskoro ako ova trampa upali, sto se mene tice odmah se pakiram 😂
Ako ovo ne upali onda cekamo 19.8. i onog striceka za drugu trampu 🤪
Lavice moja L je od prvog dana pricala kak ce dobit bracu i stvarno je braco, vjeruj curki na instinktu 😉
Cure jel ikome poznato vrtoglavica kad se ustane i da zanosi u stranu?? Vratila se i sjela na krevet i pocela se znojiti 😞 od cega je to??
Tlak?? Zeljezo?? Prvi put sam ovo dozivjela, iskreno bojim se i ustati 😥😰
Bez brige, kao što su ti curke rekle, niski tlak ili ortostatska hipotenzija. Dešava se zbog prevelikog pada arterijskog tlaka i zauzimanja polozaja tijela u uspravni položaj. Najcesce se javlja kod osoba koje vec imaju niski tlak, a simptomi po ustajanju su nagli pad tlaka, osjecaj da ces pasti u nesvjest, vrtoglavica, zanošenje u stranu... Zato najbolje prilikom dizanja, pogotovo iz lezeceg položaja malo se posjest na krevet pa tek onda ustati na noge i napravit par koraka da vidis kako se osjecas, jer ako imas osjecaj da ces past u nesvjest da se mozes i stignes natrag leci u krevetac... Samo se nataci tekucinom, jedi slane stapice i/ili krekere da ga malo dignes.
Sortiraj odgovore
Najstariji