ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    03. Kolovoz 2019. 22:39

Angie držim ti fige za kuću koja ti se svidja i uspješnu kompenzaciju 😍🤞 

Gogaa_V
    03. Kolovoz 2019. 23:12

iva4

Meni se ponovo pocelo pojavljivat grcenje maternice i stezanje u trbuhu😔 samo da se ne ponovi kao zadnji put sve jer stvarno ne zelim ponovo u bolnicu😓

Iva4 i meni  svako  malo ali nije toliko  jako da dižem frku, ali sam u pripravnosti. Probaj  sa magnezijum . Ja pijem  dozu skoro 1000 mg,  a preporučeno je  oko  300 mislim,  evo  neka je i 400 u t. Ne znam kako se predozirala jos nisam sa njim🙄 pomaze  malo ali i dalje  ih osjetim , vjerovatno se širi sve. Cim  bude malo jače ili da me zabrine  idem ja do hitne

Omerta
    04. Kolovoz 2019. 02:18

thinkpink, i kod mene se malo usporilo zadnjih tjedan, dva.. i nadutost. U pocetku je bilo i do 3 odlaska dnevno na wc , a sad uglavnom jedan, iako to mi i dalje djeluje skroz normalno. Kilaza za sad jos uvijek na 45, mozda +0.5, ne mogu procjeniti. Budem se bas vagala ujutro. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Točkica37
    04. Kolovoz 2019. 05:48

Iva kakvo je stanje? Jel prestalo? 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    04. Kolovoz 2019. 06:06

Jutro cure, jesmo se naspavale?
    Iva kako si nam?

lorija
    04. Kolovoz 2019. 06:26

Jutroo,odavno sam budna, nece san na oci kad je najljepse spavati. Eeeh. Sve se mislim bili se ustala i punila paprike 😂 to sam pripremila sinoc da pravim danas.
    Iva & Goga kako vam noc prodje?? 

lorija
    04. Kolovoz 2019. 07:47

Cure jel ikome poznato vrtoglavica kad se ustane i da zanosi u stranu?? Vratila se i sjela na krevet i pocela se znojiti 😞 od cega je to??
    Tlak?? Zeljezo?? Prvi put sam ovo dozivjela, iskreno bojim se i ustati 😥😰

Angie1205
    04. Kolovoz 2019. 07:54

Lorija  vjerojatno ti je pao tlak. Pojedi si nekaj slano. I probaj od sad nadalje laganije ustajat, osobito ako ustajes iz lezeceg polozaja. Prvo se posjedni malo, pa onda polako ustati. A to kaj se preznojavas je vjerojatno od straha da ne padnes u nesvijest. Samo se smiri, udahni i polako. Znam kako ti je 🙄

Aristea
    04. Kolovoz 2019. 07:59

lorija

Cure jel ikome poznato vrtoglavica kad se ustane i da zanosi u stranu?? Vratila se i sjela na krevet i pocela se znojiti 😞 od cega je to??
    Tlak?? Zeljezo?? Prvi put sam ovo dozivjela, iskreno bojim se i ustati 😥😰

Meni je tako bilo od niskog tlaka

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

C1M4
    04. Kolovoz 2019. 08:02

Hvala vam cure^^ probudila sam mm-a sinoc i nagovorila da me vodi u megic i odmah je bilo bolje😂
    Lorija to je normalno i kada nisi trudna ga ti se tako zavrti kod naglog ustajanja, tlak ti naglo padne3😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.