Angie držim ti fige za kuću koja ti se svidja i uspješnu kompenzaciju 😍🤞
Meni se ponovo pocelo pojavljivat grcenje maternice i stezanje u trbuhu😔 samo da se ne ponovi kao zadnji put sve jer stvarno ne zelim ponovo u bolnicu😓
Iva4 i meni svako malo ali nije toliko jako da dižem frku, ali sam u pripravnosti. Probaj sa magnezijum . Ja pijem dozu skoro 1000 mg, a preporučeno je oko 300 mislim, evo neka je i 400 u t. Ne znam kako se predozirala jos nisam sa njim🙄 pomaze malo ali i dalje ih osjetim , vjerovatno se širi sve. Cim bude malo jače ili da me zabrine idem ja do hitne
thinkpink, i kod mene se malo usporilo zadnjih tjedan, dva.. i nadutost. U pocetku je bilo i do 3 odlaska dnevno na wc , a sad uglavnom jedan, iako to mi i dalje djeluje skroz normalno. Kilaza za sad jos uvijek na 45, mozda +0.5, ne mogu procjeniti. Budem se bas vagala ujutro.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutroo,odavno sam budna, nece san na oci kad je najljepse spavati. Eeeh. Sve se mislim bili se ustala i punila paprike 😂 to sam pripremila sinoc da pravim danas.
Iva & Goga kako vam noc prodje??
Cure jel ikome poznato vrtoglavica kad se ustane i da zanosi u stranu?? Vratila se i sjela na krevet i pocela se znojiti 😞 od cega je to??
Tlak?? Zeljezo?? Prvi put sam ovo dozivjela, iskreno bojim se i ustati 😥😰
Lorija vjerojatno ti je pao tlak. Pojedi si nekaj slano. I probaj od sad nadalje laganije ustajat, osobito ako ustajes iz lezeceg polozaja. Prvo se posjedni malo, pa onda polako ustati. A to kaj se preznojavas je vjerojatno od straha da ne padnes u nesvijest. Samo se smiri, udahni i polako. Znam kako ti je 🙄
Cure jel ikome poznato vrtoglavica kad se ustane i da zanosi u stranu?? Vratila se i sjela na krevet i pocela se znojiti 😞 od cega je to??
Tlak?? Zeljezo?? Prvi put sam ovo dozivjela, iskreno bojim se i ustati 😥😰
Meni je tako bilo od niskog tlaka
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Hvala vam cure^^ probudila sam mm-a sinoc i nagovorila da me vodi u megic i odmah je bilo bolje😂
Lorija to je normalno i kada nisi trudna ga ti se tako zavrti kod naglog ustajanja, tlak ti naglo padne3😊
Sortiraj odgovore
Najstariji