ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    03. Kolovoz 2019. 20:06

iva4

Ja kad malca osjetim to su i blagi udarci i osjetim kako se okrece i izvodi svasta, ali ima jedan pokret koji mi je uzasno cudan i desava se skroz nisko dole kao da se tisucu mjehurica naslo na jednom mjestu, ili neznam kak da objasnim kao da se trese jako cudan osjecaj koji me cak malo i plasi.. ima koja od vas tak nesta slicno da osjeti?

Meni ko da oko jajnika udara ponekad, isto ko da se trese al al ocito samo udara. Možda se to tako osjeti u tom djelu...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

C1M4
    03. Kolovoz 2019. 20:13

Mene danas bas pere neka depra😔 pola dana sam prespavala i cijeli dan lezim i razmisljam.. bilo je sve okej kad je mm dosao kuci, ali je legao spavat posto je umoran i sad je jos gore samo🤷🏼‍♀️ stalno razmisljam o tom testu u utorak i bas neka nervoza i svako malo se molim Bogu da nalaz bude uredan pa se malo placem pa malo zamisljam kak ce biti sve okej i ako bude nesto, bitno je da znamo sta je.. i ne znam kako si pomoci🤦🏼‍♀️ mozda je to zato sto sam cijeli dan kod kuce pa imam puuuno vremena za razmisljat, ne znam..

Grizli
    03. Kolovoz 2019. 20:39

Jaivanpa meni svakih par dana dodju ti neki grcici al gin me umirila da se to širi maternica i da ne brinem. Tako da pretpostavljam da je to i kod tebe slucaj.
    Thinkpink ma bebu i tako mislim prat ili na stolu ili an krevetu, al bi voljela da mi poslije koristenja kadisa zauzima cim manje mjesta jer kupaona nije nesto velika, a glupo mi tu kadicu drzat na sred sobe djecje. Ovo mi prijateljica ponudila da nam pokloni za bebu pa sam obecala da cu razmislit (citaj: pitat vas na forumu). Meni se ucinilo prakticno, nije da ju mislim negdje vuc za sobom al kad se ne koristi moze stajat slozena iza vrata mi. 

03. Kolovoz 2019. 20:42

C1M4 pokusaj s necim zaokupit misli, najgore je bit doma i razmisljat i jos gore citat internet... jao meni svasta tad pada na pamet.
    Sta se probave tice, ja s njom imam uvijek problema a sad u trudnoci je super 😂😂 Uzimajte chia sjemenke i psyllium ljuskice. Obje mozete kupit vrlo povoljno u Tvornici zdrave hrane. Sad ima svugdje šljiva pa probajte sa svježima ili skuhajte kompot.
    Ja nemam nikakvih trudnickih tegoba od pocetka jedino sto nikako ne mogu jest meso i povrce. Uzas! Ostaje mi samo ono nezdravo 🥵 Trudim se barem jest povrce i variva s mahunarkama u koje zamaskiram povrce. Ono sto sam prije jela sad ne mogu. Srecom da mi ni slatko ne pase.
    Sta se trbuha tice, ja sam 16+2 i neki dan se kolegica koja je isto trudna cudila kako je moj mali. Mozda zato jer sam visoka. Nemam problema jos niti s brijanjem ni rezanjem noktiju 😂

• Seni1985
    03. Kolovoz 2019. 20:53

C1M4 svi imamo takve faze/dane ali probaj lose misli potjerati sto prije i razmisljati pozitivno. Nema smisla u glavi prozivljavati stvari koje se nisu (i nece) ni dogodile.

Sto se hrane tice ja ne mogu jesti skoro nista sto sam prije jela, odbojno mi cim vizualiziram :-( cak ni pizza ne prolazi...skupljam nove ideje i jos pokusavam pronaci sto mi odgovara. Valjda bude bolje za koji tjedan.

skoljka
    03. Kolovoz 2019. 21:15

MaRe, thinkpink1 hvala na odgovprima cure 🤗, koliko nam je oboma poznato nikalve sindrome nitko niti sa muzeve niti sa moje strane nema. Ja imam 32g. Ok znaci dr. ce predloziti sta je naj za mene.

Covjece cure pa koliko vi to stranica za jedan dan natipkate, pa kao da roman citam😅, ja jos gubim grame😂ali jedem normalno i szo vise voca i povrca, i jos cu se ubaciti Grizli moji frendovi su za prvu bebu kupili tu kadicu bas zbog prostora i vele da je to obicno sr..., ne prakticna je bas  zbog tog oblika, jednom bebu okupali napatili se i onda kupili kadicu za 50kn s kojom su presretni i vec i drugu bebu u njoj kupali. 

Grizli
    03. Kolovoz 2019. 21:29

Skoljka hvala za iskustvo sa kadicom. Dakle oprecna su misljenja ljudi. Inace za testiranja ako ides na kombinirani probir (ja sam to radil i imam 33) to je statisticka metoda odredivanja dal postoji mogucnost statisticka da ti nosis bebu sa nekim od tih sindorma, ne dokazuje dal ju ti nosis ili ne. Ako se odlucis na to samo da znas da ce ti rizik za dob biti umanjena jer je ivf trudnoca u pitanju pa da se ne uspanicis jer i tako nam nakon 30-te smanjuju, a jos i umanje to zbog ivf. Na tebi je da odlucis dal zelis ili ne nesto od tih testiranja prvenstveno da znate ti i partner sto bi ako beba imam neki sindrom. 

lala3
    03. Kolovoz 2019. 21:55

Evo cure da se osvrnem na kilazu.. Niti jedna trudnica nije ista kao ni jedna trudnoca iste trudnice.. Ja sam zivi primjer toga, dakle prva trudnoca +21 kg 🙈🙈🙈, druga trudnoca + 10, treca trudnoca, punih 25 t, -5 kg.. u ovu trecu sam usla sa nekih 12-tak kg viska, tih 5 sam izgubila do 18 tt, cini mi se i eto stojim na toj kilazi idalje... malo sam se brinula, ali dr kaze, ma to je super, s obzirom da si imala viska od prije, ne zamaraj se, bitno je da je beba ok, napreduje super, odgovara tt.. ne zamarajte se kilazom, bitno je da su bebe zdrave

Angie1205
    03. Kolovoz 2019. 22:11

Cure evo mene nakon razgledavanja jos jedne kuce i mi smo naprosto ocarani!! 
    Sto je najbolje to prodaje moja bivsa radna kolegica (na zalost rastala se od muza) i oni su u potrazi za dva stana i prilicno joj je hitno! Sutra ona dolazi vidjet nase stanove a ja mislim da nocas necu spavati 😳
    Cure su odusevljene jer su odmah nasle ekipu u ulici za druzenje, dvoriste je taman velicine, slijepa ulica i prometa skoro ni nema, boravak i kuhinja predivni, 4 spavace sobe, terase i gore i dolje....idealno za nas! Samo nas brine ujo koji misli da je malo predaleko al mislim da cemo ga nagovorit 😁
    E sad da se vratim na kadice...onaj podlozak sto je Iva priljepila, to smo mi imali i nama je bio super. A ovo sto Grizli skica imaju nasi prijatelji i oni su pak odusevljeni time mada se meni ne cini najprakticnije, ja bi se bojala da se to ne sklopi usred kupanja bebe 🤪

Angie1205
    03. Kolovoz 2019. 22:13

C1M4 tebi sam jos htjela napisati da je skroz normalno sto se tako osjecas. Meni je tako jucer bilo cijeli dan pa cak i danas me uhvatio plac i nervoza i svasta nesto a eto sve kao prolazi bez nekih tegoba. Em nas peru hormoni em je tu taj strah sveprisutan hoce bit sve ok, tak da prespavaj i vidjet ces da ce bit bolje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.