Eleonore to je skroz ok, kako sam skontala svaka cura je dobila na kilazi jedino one što su imale mučnine povracale pa su izgubile koju kilu al su opet vratile pocetnu kilazu, ja sam bas računala kad bi svaku sedmicu dobila kraja dobila po 0.5 kg ne bi bilo loše samo da se ne ugojim više od toga sa...eh baš mi je ovo prelijepo zvučalo da ću biti dobra mama hehe
Mikio to je ta knjiga al prevedena na hr.
Thinkpink ja cijeli život muku muči s prehranom a sad pogotovo.. sve radim ko i ti al nema uspjeha, samo mi hemici izlaze😣😣
Eleonore bez obzira što je veva minijatura otpada i na ostale stvari kilaza tako da sve je to u normali. Npr mislim da od moje inače standardne trojke u prsima sad svaka ima po kilu 🙈
Thinkpink ja cijeli život muku muči s prehranom a sad pogotovo.. sve radim ko i ti al nema uspjeha, samo mi hemici izlaze😣😣
Ma ja sam bila ko urica, svako jutro nakon kave bježaona na wc i za čas gotova, a sad mi muka i samo me znoj obljeva dok ne obavim...ne bi htjela nista uzimat, pogotovo nista agresivno, al netko mi je spomenuo kivilaks sirup (on je na prirodnoj bazi i namjenjen za trudnice) i da je pomogao...
Pa ako netko ima jos nekakvih saznanja ili iskustva, pliz podjelite s nama...🙈
Evo za vas koji imate problema s probavom...muz vidio neki super recept za smoothie s lubenicom. Ide lubenica, nektarina, iscijediti limun, par listica mente...i ne znam jel jos nesto stavio i odlicno je za piti. Malo neobican okus koji je meni bio super...i 2 dana sam bila na wc-u.... 😂😂
L 💛
DeeSB ono kaj potjera obične ljude mene nažalost ne🙄🙄🙄
Thinkpink u prvoj sam imala iste probleme,koristila sam Evaq glicerinske cepice i djelovali su al mi se i na to organizam naviknuo brzo.
Cure ja sam po kilama i dalje u minusu. Doduse stagniram vec par dana pa me bar to veseli, ali od pocetka trudnoce pala 7 kg, pa kad su mi povećali kcal vratila 2 kg. Tako da sam i dalje na - 5 kg od tezine s kojom sam usla u trudnocu. Nisam bas ni mucnine neke imala ni povracala osim 3 put. Al ja sam slucaj za sebe moj metabolizam je uvijek ubrzan bio, i evo sad ako ne jedem 6 obroka od ceka su 4 obroka bas, a 2 neko voce nesto tako manje odmah opet gubim kile. A taman se poveselila da cu malo dobiti al nista puzevim korakom mi to ide. Prvo sam se opterecivala al sad odustala dok smo beba i ja dobro sve je u redu. Jedem sve i svasta tako da bebi nema nista da fali.
Za probavu je dobro i laneno ulje ujutro 1 zlicica nataste ili maslinovog kome lanino ne pase.
Thinkpink u prvoj sam imala iste probleme,koristila sam Evaq glicerinske cepice i djelovali su al mi se i na to organizam naviknuo brzo.
Evaqu cepici djeluju na sadrzaj koji se nalazi samo na izlazu iz debelog crijeva. Mislim da bi nama trebalo sto pokrece i aktivira cijelo debelo crijevo, portalak i duphalac bi ostavila za nuzno zlo...
Ja sam od 8 do 13 tjedna dobila pol kg, a od 13 do 18 pol kg i od 18 tjedna do 21 tj 3 i pol kg. Znaci 4 i pol do sad...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Evaqu cepici djeluju na sadrzaj koji se nalazi samo na izlazu iz debelog crijeva. Mislim da bi nama trebalo sto pokrece i aktivira cijelo debelo crijevo, portalak i duphalac bi ostavila za nuzno zlo…
Stara moja jednom sam uzela taj dulcolax i nikad više. Ne znam jel mi se vise povracalo dok sam bila na wc-u od muke,dal znoja ili cega, sjedila sam na wcu nekih sat i pol. Prestrašeni...
https://www.magicbaby.hr/okt-naslon-za-kupanje-hippo-zeleni.html
cure jel koja imala ovo?? sad gledamo sta bi bilo pametnije narucit jer imamo onaj walk in tuš,pa neznamo jel to ili bas pravu malu kadicu
Po meni nimalo prakticno, jer ti novorođenče prilikom kupanja moras drzati u rukama. Ako stavis nastavam u kadicu, samo ce ti smetat i zauzimat mjesto u kadici. Najbolje kadica vulgaris, iz Ikee za 50kn. Dovoljno velika, na dnu ima protukliznu podlogu, omjer kvalitete i cjene👌
Sortiraj odgovore
Najstariji