ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    03. Kolovoz 2019. 18:29

Za probavu meni je kiwi na tašte pomagao. Ajme koliko puta smo to pisala ne mogu se sjetiti. Bilo je tu laneni sjemenki, kefir s nečim. 
    Ja sam bila u -2kg sad sam to nadoknadila i +0.5kg. 😊 vidjet ćemo kako će biti do kraja kad krenu hladniji dani i apetit se vrati skroz 🙈🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• thinkpink1
    03. Kolovoz 2019. 18:34

Lavica27

Stara moja jednom sam uzela taj dulcolax i nikad više. Ne znam jel mi se vise povracalo dok sam bila na wc-u od muke,dal znoja ili cega, sjedila sam na wcu nekih sat i pol. Prestrašeni…

Dulcolax nemoj slučajno uzimati u trudnoci, jer nije preporucljiv nikako jer moze izazvati kontrakcije... Ginici su za Evaqu cepice, Donat, Duphalac ili Portalak sirup (al ne konstantno, vec dok se samo pokrene probava), al uvijek vele da prvo probamo regulirati s prehranom, unosom tekucine i magnezija...pa ti probaj objasnit nekome ko ne zna kako je to, ti koja imas problem cijeli zivot🤔🙆‍♀️🤦🏻‍♀️

Grizli
    03. Kolovoz 2019. 18:46

Cure iskusnije kako se vama cini ova kadica https://male-stvari.hr/proizvod/sklopiva-kadica-stokke-flexi-bath-stokke/. Mi imamo malu tus kabinu pa kupanje bebe u njoj nece dolazit u obzir za pocekat, a ova kadica mi se cini zgodna jer se skupi kad ne treba opet da mi ne zauzima mjesta previse u kupaoni. 

Aristea
    03. Kolovoz 2019. 18:54

Cure jel se vama događa da vam se ko u maternici grci, slicno kao pred mengu onako boli..? Jao smijem se pa boli ...sad sam legla i ako se ne krecem ne boli..

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27
    03. Kolovoz 2019. 18:54

E thinkpink baš to. Ja sam znala ne imat probavu po 10 dana,znaš koliko to može boliti(Btw imala sam enormno velika očekivanja od klistira pred porod, a ono pljuc nešto bezveze😂😂😂) pa kad kažem doktorici pa mi krene uzmi vode i vlaknastu prehranu smraci mi se momentalno. Jok neznam guglat. .

Grizli,prijatelji su je imali i iskreno praktična je (realno preskupa za to al to je jbg stokke) ali je jaaako jako mala. Mislim da je ok za početak (možeš ju sklopit i uzet i na more npr) al ne vidim baš da tu stane beba od 6mj... Npr ona moja Aquascale mi je bila praktična zbog vage al isto sam je kupala do 12-13mj u njoj i nije stala poslije (ima fiksni protuklizni umetak za novorođenče i neda se izvaditi, pocne smetat cim beba sjedi). Tad je prohodala pa sam si olakšala život, protuklizna podloga za tuš ikea i tuširanje za 5min gotovo.  

• thinkpink1
    03. Kolovoz 2019. 19:05

Grizli

Cure iskusnije kako se vama cini ova kadicahttps://male-stvari.hr/proizvod/sklopiva-kadica-stokke-flexi-bath-stokke/. Mi imamo malu tus kabinu pa kupanje bebe u njoj nece dolazit u obzir za pocekat, a ova kadica mi se cini zgodna jer se skupi kad ne treba opet da mi ne zauzima mjesta previse u kupaoni.

S obzirom da je stokke, vjerujem da je kvalitetna. Ali inace znaju takve kadice pocet "pišat"... 
    Ne znam kakav ti je raspored u kupaoni, al kadicu mozes staviti na mašinu ili neki stolic, ne mora biti nuzno ni kupaona...

MaRe
    03. Kolovoz 2019. 19:12

Jaivanpa

Cure jel se vama događa da vam se ko u maternici grci, slicno kao pred mengu onako boli..? Jao smijem se pa boli …sad sam legla i ako se ne krecem ne boli..

Meni je jučer i danas tako...ne moram reći da sam se prepala...kad su me i leđa počela boliti odahnula sam jer to sve pripisujem širenju. Čak me zabolilo i kad bi se ustajala...doslovno sam imala osjećaj da me maternica boli...kasnije sam uzela magnezij i da pokucam povuklo se :)

Aristea
    03. Kolovoz 2019. 19:19

MaRe

Jaivanpa

Cure jel se vama događa da vam se ko u maternici grci, slicno kao pred mengu onako boli..? Jao smijem se pa boli …sad sam legla i ako se ne krecem ne boli..

Meni je jučer i danas tako…ne moram reći da sam se prepala…kad su me i leđa počela boliti odahnula sam jer to sve pripisujem širenju. Čak me zabolilo i kad bi se ustajala…doslovno sam imala osjećaj da me maternica boli…kasnije sam uzela magnezij i da pokucam povuklo se :)

Ja sam se bas uplašila... I sad sutim ko zalivena ribica i ne mrdam dok se ne primiri. Mene nist ne boli ovako osim toga. I cim sam me uhvatilo legla sam na lijevi bok. I nešto pricam s dragim i smijem se i opet zaboli ko grčevi neki.

Nadam se da je samo to znak rastezanja i svega jer kao i 6mj trudnoće brze beba raste pa pripisujem tome rastezanje....uh... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

MaRe
    03. Kolovoz 2019. 19:38

Mene da nije popustilo vjerovatno bi na hitnoj bila jer me bas stalo bolit i plus to nisam dva dana bas osjetila "leptirice" al zato je danas nadoknadio/la za ova dva dana 😍😍 Vjerovatno je još prerano da osjetim svaki dan al jbg sta ces zato smo tu da brinemo haha i da utjesimo jedna drugu simptomima 😊

MaRe
    03. Kolovoz 2019. 20:05

Možda prducka 😂 salim se..nije mi poznato.Ja najčešće tj. uvijek osjetim samo s lijeve strane,kao da jos nije presao na desnu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.