ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    03. Kolovoz 2019. 15:00

MaRe

Iva razumijem :) Ja sam krenula zasad samo s linkovima pošto nas u 9om mjesecu čeka preseljenje sve ostalo sam odgodila za poslije toga a i još ne znamo spol tako da nemam još ni jednu stvarčicu za bebu. Mislim da tek kad krenemo to sve kupovati i skupljati da će mi postati stvarno haha
    Neki dan sam pričala sa školskom, rodila je prije mjesec dana..kaže da prvih tjedan dana uopće nije bila svjesna da je to njena beba nego kao da čuva nečije dijete.

,Znači  Mare nisam jedina sa preseljenjem... I isto  sam ostavila kupnju stvarčica za kasnije na jesen kad mi dodje namjestaj  pa da mogu  odmah sve slagati  prati  itd. Malo me i plaši seldiba kako ću to sve uspjeti posložiti ali polako ću dan za danom... nadam se da necu bas morati prelezati doslovno sve do kraja.
    I danas gledam kako bih polako  kao usporen snimak spremila stan uz pomoć  muza šta mogu  pomalo. Dala sam oglas i za spremacicu  ali sam u bas malom mjestu pa dok se neko javi ja ću dobiti  sijede  od prašine i nereda. 
      Ja pola dana ne budem  svjesna ni sada da sam trudna, a nekad me cijeli dan samo to drži. Nekako sve još ne vjerujem. Mislim i nadam se da ce biti drugačije  po rodjenju bebe.

03. Kolovoz 2019. 15:01

lorija

PREGLEDI

06.8.- Omerta
    06.8.-Nova19
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    07.8.- C1M4
    08.8.- Red Fox
    08.8.-iva4
    08.8.- Angie1205
    09.8.- MaRe
    09.8.- Stelle123
    12.8.- mikio
    13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    13.8.- Vanessa.
    13.8.- Seni1985
    16.8.- Angelly
    19.8.- mustra
    19.8.- Lavica27
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    21.8.- lorija
    21.8.- mala.le.90
    21.8.- tinika
    22.8.- Nasty
    22.8.- mrgud_zg
    23.8.- Angie1205
    24.8.- C1M4
    26.8.- Reserved123
    27.8.- annika
    27.8.- Simbalija
    27.8.- Jaivanpa
    27.8.- thinkpink1
    28.8.- Gogga_V
    28.8.- Tockica37
    29.8.- petra31
    30.8.- Maj4
    30.8.- Lala3
    03.9.- Juno
    09.9.- Samojed

Lorija ja imam pregled 30.08 😇

samojed
    03. Kolovoz 2019. 15:04

Iva odličan je ovaj spisak za nas ne tako upućene u sve 
    Anige mene panika samo hvata u vezi sa pupkom i to baš, pregledala sam milion klipova i svega o tome ali opet se baš plašim sta ako se skvasi sta ovo sta ono pretjeravam sigurno s tim ali eto, na jednom klipu sam vidjela kao sa jodom  da se tretira, a Jel tako se bebica odmah po izlasku kući kupa sa napunjenom vodicom

MaRe
    03. Kolovoz 2019. 15:08

Goga dok beba stigne imat ćemo još manje energije hahaha 
    Mi selimo 1.9. i onda kad sve tamo posložim po stanu mogu krenuti s nabavkom stvari :) Ti moraš mirovati pa ne smiješ ništa radit, ja ne moram ali mi se ništa neda. Preznojila sam se ko da sam maraton otrčala dok sam stan usisala  Nešto što sam prije napravila u sat dva sad mi se otegne na cijeli dan xD 

03. Kolovoz 2019. 15:18

samojed

Ivaodličan je ovaj spisak za nas ne tako upućene u sve
    Anigemene panika samo hvata u vezi sa pupkom i to baš, pregledala sam milion klipova i svega o tome ali opet se baš plašim sta ako se skvasi sta ovo sta ono pretjeravam sigurno s tim ali eto, na jednom klipu sam vidjela kao sa jodom da se tretira, a Jel tako se bebica odmah po izlasku kući kupa sa napunjenom vodicom

Nemoj se bojat..nemoj kupat bebu dok joj pupak ne ispadne..samo bez straha.Nista ne boli kad mu i ispadne😇..ni ne osjeti to beba.Barem nisu bebe u mojoj familiji

Aristea
    03. Kolovoz 2019. 15:23

lala3

Hvala cure, ma znam i ja da mi od nje dolazi mnogo stresa, najveci problem sto dragi radi u De, pa ne mogu ni njega zamarati svakakvim stvarima, a prve dvihe trudnoce je bio ovdje i stvarno nisam imala nikakvih problema sa stresom iako sam i radila i svasta nesto.. kad mi se onako nenajavljeno pojavi na vratima, toliko mi pritisak skoci da i sama to primjetim, a svaki drugi dan je tu kod nas ili cak i dan za danom dođe.. da ima neki razlog, nema, ali eto mora doci….
    Grizli, ma ti si kraljica, voljela bih i ja tako, samo sto je moja narav takva da mi je nezamislivo da tako nesto sama kazem…
    Angiei ja bih da dođe svake prestupne 😂… i zaboravih ko mi je rekao da mi posalje svoju "cistunicu," nemoj molim te, samo bih da me puste na miru… jedini put kad mi je pomoc bila potrebna je bilo tad kad sam rodila sina, ali eto…
    Jaivanpapa i mene tako nesto ceka vjerovatno, pa mi javi sta se događa kod tebe i interesuje me sta se moze uraditi povodom te aritmije u trudnoci, osim tog carskog na kraju?! Jer ovo sve je da se eto to zabiljezi i otkrije, ali ne znam ima li kakva terapija ili sta vec…

Javit cu cu ti!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

03. Kolovoz 2019. 15:26

Ljudi ja sam u 15.tjednu zanima me dali je neka u ovom tjednu dobila na kilazi?? Ja sam +2..meni je to nekako rano da sam pocela dobivat..kako vi stojite?

Angie1205
    03. Kolovoz 2019. 15:29

Nemas ni potrebe ju kupati tih prvih par dana dok pupak ne otpadne, prebrisati ju malo vlaznom krpicom i beba ko nova. A i kad otpadne pupak dok su tako male ne treba ih svaki dan kupati, samo leze i papaju ionako. I nase bebe ce doc u hladno vrijeme pa se nece ni “znojiti” ni ista.

Grizli
    03. Kolovoz 2019. 15:42

Ajme sad kad citam vase posteve malo se zabrinem za sebe. Mene niti strah poroda niti toga kako cu kasnije s bebom. Ja sam misljenja da je moje tijelo i um spremno 100% biti mama i da ce to doc nagonski sve. Mozda grijesim i trebala bi se pripremat vise na sve to, al za sad nemam nikakvih strahova. Mozda jer je put do trudnoce ove bito tezak, bolan i trnovit pa mi sve ovo ispada kao nagrada na kraju price, ne znam. Nadam se samo da ce sve biti u granicama koje ja mogu podnjeti. 

samojed
    03. Kolovoz 2019. 15:43

Eh super hvala vam cure puno 
    Mislim da je to ok što si dobila 2kg ja sam sad za sad +0.5 kg 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.