ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    03. Kolovoz 2019. 09:34

Grizli ivo sa pi*dom me je tako nasmijalo hahhahah umirem 

Ja imam srece sto se tice toga moji su tako osjetljivi na mene samo nam mogu pomoc nista se ne mjesaju svake sedmice se vidjamo, a njegovi zive u prvom spratu kuce i super su ni oni se nista ne mjesaju pomognu nam sta vise eto prije nekih 5 mj smo kupili auto oni su zadnju ratu izplatili u iznosu od 1000€ njegova sestra je moja drugarica i prije nego smo se uzeli ja i mm , brat mu je mali 15 god tako da sa njim sve sala i zafrkancija i ja imam jednog brata koji je najbolji brat na svijetu, a inace je ovo prva beba u porodici ni moj brat ni njegova srstra nisu u braku tako da ovo ce biti prvo svi ga jedva cekamo 

TinchiSk
    03. Kolovoz 2019. 09:40

Hej, cure! Evo da vas pozdravim. Čitam vas i dalje redovito jer ste mi baš prirasle srcu. Mislim da ću vas pratiti do poroda sve i radovati se zajedno s vama. 
    Evo, mene danas puštaju doma, oko 13, čekam otpusno pismo i jedva čekam.
    Ne želim nikakav stres i nervozu unositi u grupu, ali neke su cure rekle da se javim.
    Ok sam, a bit ću i bolje kod kuće. 12.8. idem kod svoje ginekologice na briseve, a ovi iz Petrove šalju plod i posteljicu na analizu pa možda saznamo što se dogodilo. 
    Moram pohvaliti sve tu u Petrovoj, bili su baš ljubazni i dobri prema meni pa eto info curama koje će tu roditi.
    Sad će mi dragi doći skratiti čekanje.
    Puno pozdrava svima, držite mi se i čuvajte!
    Javim se još koji put, da me ne zaboravite 😉😘

Maj4
    03. Kolovoz 2019. 09:43

Dobro jutro cure 🖐🏻🖐🏻
    Hvala svima na lijepim željama ❤❤ 
    Umori se čitajući 🤣🤣
    Eleonore meni je bila najbitnija reakcija mame moje ona me kroz suze radosnice pitala jesam li ja sretna kad sam rekla da jesam onada ja i ona rekla da je i ona ❤ Malo jesu svi iznenađeni ali su pozitivni. Iako nije bilo planirano jako mi je drago da će sad doći beba, smatram da je sad savršeno vrijeme 💑
    Ako se ti i dragi slažete to je najvažnije, samo nemoj dopustiti da ti mišljenja i riječi drugih probude sumnju.
    Meni kad se neko krene petljati u naše samo kažem da ću donjeti sve račune pa kad plati sve da može sudjelovati u odlukama 🤣🤣🤣
    Ja sam već rekla svima da prvih 10 dana neću nikog da vidim onda mogu doći mame. Iako svi govore da sam luda i da će mi trebat pomoć, da pričam gluposti i ne znam šta me čeka 😒😒 doduše i ne znam ali znam da će dragi biti tu i da neću biti sama 🤔
    Ja sam gladna, idem sad u šetnju i po brokulu, nisam odavno 😋😋 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Grizli
    03. Kolovoz 2019. 09:50

Tinchisk drago mi je da si se javila. Brz oporavak! ❤️ Drzi se draga! 

Angie1205
    03. Kolovoz 2019. 09:57

Tinchi ti si i dalje nasa i svakako nam se javi kad god budes mogla 🥰
    Brzo nam se oporavi i svakako napravi sve potrebne pretrage, mi drzimo figice da sve bude ok i da nam se ubrzo javis s novim plusicem. 🥰

Meni poslije poroda stvarno nitko ne treba, tu i tam da odvede cure u setnju i sl al mm je ostavio pola godisnjeg za taj period a i ujo je tu pa ce uskocit kad bude mogao. Znam da ce moji i njegovi htjet doc odmah i vec sam rekla mm ok nek dodju al nek ne ocekuju ruckove, cuganja i sl, dodji vidit bebu i aj zdravo.
    Bude tesko naravno al zato je mm tu i zato smo unaprijed planirali da bude doma oko mog termina.

mrgud_zg
    03. Kolovoz 2019. 10:01

Tinchisk drago mi je da si dobro koliko mozes bit! Drzi nam se. I dalje mislimo na tebe ♥️
    Ja na go dosla u cet navecer, a jucer bio sprovod od tete od mm. Oni su jako bliska familija id svekrve pa je bio red da svi idemo. Mislim da mi je to bio najgori dan od kad sam trudna. U 5 popodne, zalovanje, misa, sprovod. Na jugu dalmacije. Miljon stupnjeva. U nekom trenu mi pao tlak i zacrnilo mi se pred ocima. Al nisam htjela radit dramu jer ih sve jako postujem i izdrzala sam. Nadam se da ce mi ostatak go proc u mirnijem raspolozenju i da od sad samo odmaram 😁

Aristea
    03. Kolovoz 2019. 10:40

TinchiSk

Hej, cure! Evo da vas pozdravim. Čitam vas i dalje redovito jer ste mi baš prirasle srcu. Mislim da ću vas pratiti do poroda sve i radovati se zajedno s vama.
    Ne želim nikakav stres i nervozu unositi u grupu, ali neke su cure rekle da se javim.
    Ok sam, a bit ću i bolje kod kuće. 12.8. idem kod svoje ginekologice na briseve, a ovi iz Petrove šalju plod i posteljicu na analizu pa možda saznamo što se dogodilo.
    Moram pohvaliti sve tu u Petrovoj, bili su baš ljubazni i dobri prema meni pa eto info curama koje će tu roditi.

Bas lijepo da si se javila! Ma samo se ti javljaj i češće, svima ce ce nam biti drago! Drzim ti fige i molim se da bude sve okej :) 💗

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    03. Kolovoz 2019. 10:41

Cure koje vec osjete svoje bebace...jel vam se vec vidi izvana kad vas jace lupnu?
    Ja sam malca vec par puta uspjela snimiti i bas se vidi kak iskoci trbuh pa brzo nazad 🥰

samonezelje
    03. Kolovoz 2019. 10:53

Angie ja osjetim stalno akciju al nikak nis ne mogu vidjeti izvana.. cak ni kad se skroz umirim.

Gogaa_V
    03. Kolovoz 2019. 10:55

TinchiSk

Neka si  nam svratila Tinchi, svako iskustvo bilo lose  ili dobro  je dobro  došlo. I ti kao ti naravno. Javi namse i nakon  analiza. Osjetim  vibracijski da si dobro koliko mozes biti  sada, i vidim da čvrsto  stojis  nogama  na zemlji. Samo naprijed 💪😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.