Ovo moje malo cudo u zadnjih par dana ima tulume u busi jer cim sjednem/legnem on lupka ko da igra nogomet 😂 i skoro svaki udarac se vidi na van 😍
Tinchi svu snagu ovog svijeta ti šaljemo! I osmjehe , i zagrljaje, i poljupce i sve sve! Drži se! 😊💕
Kako ste djevojke danas?? Ja se već tjednima ne mogu naspavati, mala počne divljati čim ja legnem, i onda party cijelu noć, plus, neizostavni odlasci na wc, doslovno svaka 2h.
Ja sam baš na svoj rođendan prosli tjedan doživjela da sam snimila bebu kako se pomiče, i toliko realno izgleda, kaže mm kao mala zmija da se kreće u trbuhu🙈🙈🙈
Ja sam danas na totalni ne zdravim doručku! Krafne i sok od naranče!
Zato ćemo ostatak dana zdravo papati , moram i sebi i njoj jedan cheat meal priuštiti! 😁😁
Curke, idete li na depilaciju ili se brijuckate? Jel depilacija preagresivna za trudnocu? Ja imam zice dole , a ne dlake , pa me strah sada to, a sve se teze dohvacam dole od trbuha.. jedva i nokte odrezem na nogama. Meni je bas iskocio.. U bubamari neki dan kraj mene jedna trudnica, sitna kao ja oko 160cm, prijavljuje se za clanstvo i kaze im kako joj je termin u 10.mj.a trbusi nam isti.
U Mani su vam veliki popusti sada, bas sam jutros bila..
TinchiSk drago mi je da si dobro, kolko mozes bit... hrabra si i jaka žena tako da ces nam se brzo dignuti, jos jaca nego prije...
Oprosti sto pitam, dal znas dal ce ti raditi samo PHD analizu ploda, pupkovine i posteljice ili su se sjetili da bi mogli napravit i citogenetsku nalaizu ploda? To je vrlo bitna pretraga (i jako skupa) i orjentir za dalje, pa ih zamoli ako nisu da ako mogu neka naprave...šaljem zagrljaje draga moja ❤❤❤
Zdravo trudnice moje najljepse😇
Opet ste se raspisale i ja naravno nista nisam zapamtila.Ko stara baka sam😂
Ja sam sada 14+6,trbuh mi je poprilicno veliki pa me sve strah kakav ce biti kasnije😀😇,no,imam problem sto i dalje ne znam sto jesti.Puno toga mi uopce ne pase.Moze li mi neka reci a ono sta pojest?? Mozda mi se svide neke vase ideje??
Hvala😝❤🙈😻
Tinchi baš mi ej drago da si se javila 🥰 brz oporavak ti želim, ostani nam jaka i javljaj se kad god poželiš. More zagrljaja i snage i pozitive šaljemo ❤
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Tinikamojoj frendici su cijelu trudnocu govorili da je decko i sve kupili za decka, izabrali ime, a kad ono rodila curicu😅 sto su oni svi gledali, stvarno ne znam🤷🏼♀️ bilo je smijesno jer nije htjela nikome reci da je ipak curka da se ljudi iznenade pa smo svi ostajali u soku kad smo isli vidjeti bebicu, pozitivnom naravno haha😁
Hahah..ajoj..pa ja ne znam vise...😍😍hvala ti na odg
Tinika ak budes u prilici svakako odi na 4D, tamo bi se trebalo bolje vidjeti.
Je da je bilo prije 30 i kusur godina al ja sam kroz cijelu maminu trudnocu bila decko...do uzv-a pred sam porod (mama me prenijela 12 dana!) di je dr ustanovio da je pimpac nestao 😂😂
Ugl prvih pola godine su me nosali u plavome al to je manje vazno 😉 bitno da je beba zdrava.
Cure koje vec osjete svoje bebace…jel vam se vec vidi izvana kad vas jace lupnu?
Ja sam malca vec par puta uspjela snimiti i bas se vidi kak iskoci trbuh pa brzo nazad 🥰
Meni se vidi obicno blago, nekad se jace vidi izvana nekad slabije jer tako lupka nekad zaredom par puta, nekad lupne pa mir neko vrijeme pa opet lupka... Titra mi trbuh blago, ma točno kak mu dode... Nekad bude bas ko navijen...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja sam i inače izbirljiva oko hrane i ne volim puno toga 🙈😥 još sam od mučnina i apetit bila izgubila, sad je malo bolje. Dobila sam 2kg od prošlog pregleda i sad sam taman na težini od prije trudnoće 🤗
Ovih dana nam je za ručak bio grašak, punjena paprika. A danas mislim da ćemo tortilje. Gulaš mi se isto jede ali nemam snage po ovim vrućinama dinstati kilo luka i još kuhati meso 2 sata 🙈🙈 Eleonor možda ti nešto paše od toga 🤣🤣
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji