ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Kolovoz 2019. 08:38

Tockica ja njih jako poštujem zaista, posebno njegovu mamu koja je jako stalozena vrlo cesto. Zena je pedagog po struci pa valjda zato, al brate mili neke stvari ne trpim. Sva sreca pa nitko nikome ne zamjera takve izjave, jer i muz zna odbrusiti mojoj mami i sestri, kao i ja njegovima, ali i oni nama. Vecinom je to bez ljutnje, a iskreno ako se i naljute nek se ljute mislim da meni kao majci nitko nema pravo zabraniti da ja otputujem npr. u Pariz sa svojim djetetom i mužem. Uostalom nisam nerazumna pa da cu se sad sa bebom od 3 mj ici penjat na Kilimanjaro, tako da me takvi stavovi vrijedjaju jer kao da zelim nesto nenormalno. A ja iskreno ne vidim problem u tome da se negdje putuje s djecom.

Točkica37
    03. Kolovoz 2019. 08:40

Od mog brata zena je nakon tjedan dana od poroda isla u svatove( bebu je ostavila mokoj mami) . Od šoka smo obje ostale objesene vilice 😂😂😂😂😂

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Aristea
    03. Kolovoz 2019. 08:40

Grizli

Angie da jezicina… Mm zeza da mi je ponekad tolika da bi ju mogao omotat oko mene 2 put i jos masnu vezat. Ja sam se to naucila jos u djetinjstvu jer sam imala tako super tetu i bratica i sestricne (fino odgojene) da nije prosao ni 1 minuta a da me nisu zadirkivali svi 4 jer nosim naocale. Moji su me uvijek kao branili dok jednom teti (tatinoj sestri) nisam rekla da naocale nose inteligenti ljudi, a tome se rugaju oni cija je inteligencija u degresiji. Bila sam 8 razred. Faca njena je bio neprocjenjiv trenutak. Nakon toga nikome ne ostajem duzna. Isto mozes me vrijedjat al do neke granice nisam straca s kojom ces brisat pod za to postoje krpe. Svekar je imao ispad da kad rodim nećemo vise putovat, ako i zelimo djete ce ostat s njima jer ne moze dijete putovati di si mi frknemo u glavu. Rekla sam mu fino ono dijete koje izadje iz ove pi*de ide di i ova pi*da. Tako da vecina koja me pozna ipak sad razmisli prije nego mi lupne neku glupost jer znaju da cu im vratiti duplo.

Grizli  kraljica si hahah 😂😂😂😂

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

C1M4
    03. Kolovoz 2019. 08:43

Tockice znam zenu koja je isto tako nesto napravila, s tim da je ona trazila i porod tjedan dana prije da moze ici na svadbu, da se oporavi koliko toliko jel🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Grizli
    03. Kolovoz 2019. 08:43

Auuu... Ne ne nisam takav pacjent! Sestrina sogorica je pak rodila krajem 11 mj, i za advent su isli u Zg na klizanje sa njom. Zena ju stavila u klokanicu beba je imala valjda 20 dana mi se cini i klizala s njom. Meni je to malo ipak previse. A za docek su oni osli u njemacku 4 dana, a malu je svekrva cuvala. To su mi ipak preekstremne situacije. 

samonezelje
    03. Kolovoz 2019. 08:52

Jutro cure! Evo mene gladusice, bas smo lijepo odspavali. Perica iz Lidla me preporodio. Al evo sam se ustala trceci prema frižideru! 
    Rano sam otisla na spavanac pa sam puno propustila al evo da kazem. Ja sam sa sveki u boljim odnosima neg sa svojom mamom. Zivjeli smo kod mojih (iako u zasebnom stanu) cim smo se vjencali, al su se tolko u sve mijesali i mislili da nas trebaju kontrolirat da smo to odmah u startu odrezali. Uzeli kredu na do kraja zivota, kupili stan i spakirali.. Sad se vidjamo cca 1 mjesecno taman da popricamo malo i to je to. Dodju k meni za rodjendan. A sveki isto rijetko dodje kod nas jer smo stalno kod njih, jer mm ima 2 brata sa kojima je jako blizak pa se puno druzimo. Al zena je na mjestu i znam da mogu na nju racunat za svaku potrebnu pomoc. Jedino mi seka dize tlak. Bas  bila neki dan kod nas sa djecom pa se  nasla prosipat svoju pamet ko da je jedina osoba koja je ikad rodila i jos mi mm krenula ucit kakav mora bit po porodu jer misli valjda da je on preglup da bi znao bit otac. Kad je dobila brus jos mi scenu napravila i izletila demonstrativno van. Inace nismo bas bliske od malena od njenih pubertetskiih sranja.. 
    Slozili se mm i ja odmah da takvi ljudi nisu sad vise dobrodosli kad mi ne treba dodatnog stresa jos uz posao.

MaRe
    03. Kolovoz 2019. 08:59

Grizli 😂😂😂 Tak i treba...ja joj zasad sutim al sam rekla da kad dijete dođe nemaju pravo glasa.Moj je jedinac pa mi je zato tako...njegovi ko vegeta..u sve se mješaju dok moji samo kažu kako si napravite tak ce vam biti i sve odluke prepuste nama.
    Mene od jučer tak sve boli dolje s lijeve strane...prvo sam se prepala al Google i ona app o trudnoći kažu da se u ovim tjednima šire ligamenti pa zato.Dok nemam nikakvih drugih simptoma vjerujem im 😁

Angie1205
    03. Kolovoz 2019. 09:08

Samonezelje tak i treba...moj pokojni tata je meni dao savjet kojeg se i danas drzim...budite sami, vise od dve generacije pod krovom se ne trpe. Mislio je na nas i jednog dana na nasu djecu, sve ostalo je visak. Tako da kad smo poceli zivjet skupa bili smo podstanari ali u zlatnoj sredini. Sat vremena autom od mojih u jednom smjeru i isto tako od njegovih u drugom smjeru 😂
    Blizu su nam bili baka, deda i ujo od mm...sad je na zalost ostao samo ujo al on nam je zlata vrijedan i kao da je nasih godina pa nam je s njim super, zato i planiramo svi skupa u kucu....da nije takav ne bi na to ni pomislila.

samonezelje
    03. Kolovoz 2019. 09:21

Angie mi imamo autom cca 20 min do jednih i 30 min do drugih, tak da nije dugo ak zatreba, al je ipak drugi grad pa psiholoski bar nije preblizu. 
    Kaj finoga doruckujete? Meni vec dosta integralnog kruha..  a nisam prekreativna. Da ne velim da ne podnosim kislinu tak da su mi sve salate i vecina voca prekrizeni a ono kaj mi je fino ima prevec secera. 

• Seni1985
    03. Kolovoz 2019. 09:23

Tockica, kako sad stvari stoje beba ce se roditi u svedskoj. Inace smo dalmatinci :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.