Tockica, ja sam 11+0 i isto trbuscic full ravan kad legnem. Kad stojim brijem da se nesto i vidi, ali kad sam jucer pokazala mm pogledao me zbunjen i pitao gdje?!
Jutro!
Ajme kad procitam ovo za svekrvu Lala moja bi vec dobila od mene jezikovu juhu, al bog mi i od mm. Mm je jako dobar sa svojom mamom i svaki dan se cuju, žive dosta daleko od nas, ona bi voljela sad u svemu udjelovati, i ponudila se zena ako nam treba pomoc da ce doci, al smo zahvalili svima. Odnosno i njoj i mojoj je mm reko da ce on brinut o svemu i stvarno brine, bude mi ga zao jet nakon posla jos i meni pomaze po stanu, al imamo stvarno sreca da nam ne dahcu za vratom. Kod nas su samo njegovi nam solili pamet kad mislimo imat djecu, al sad smo naj naj. Ja mislim da sad toj zeni kazem da dubi na glavi za mene da bu dubila. Nije neka cistunka, za razliku od koje mame pa joj kod mene uvijek sve fino i uredno, al zato moja dodje pa komentira al nju sam skinula cim krene dobi krpu pa izvoli brisi, peri. Meni je super cisto, a njoj ako nije nek si cisti briga me.
Za babinje mm je vec rekao da prvih mjesec dana nitko ne dolazi mogu nasi roditelji i sestre na kratko i to je to. Srecom pa nitko od njih ne ocekuje od nas goscenje i sluzenje, a ako se tko najavi to sto Angie kaze zamolit cu ih da dodju kad bar prodje malo vremena.
Tockica kod mene kad stojim se trbuh vidi vec, nema vise malo da malo ne, al i dalje kad lezim na ledjima sam ravna.
Grizli drago mi je da nisam jedina snajka sa jezicinom 😂
Cure koje pitate za busu....ne sikirajte se, kad krene rast nece stat tako brzo. Mene pitaju jesam sigurna da ih nema dvoje unutra? 🙈
Eh da....pisale ste o visini i mladolikom izgledu...zasto vas to smeta, pa meni je to kompliment kad mi neko kaze sa izgledam puuunooo mladje 🤪
Ono sto mene smeta je komentiranje o odgoju djece i sl. Jednom prilikom sam sa manjom curkom sjela u slasticarnu, bila je ok volje i nisam se uopce nadala napadaju u tom trenu i bas tad ga je dobila, na terasi. Stol do nas sjedile su dve babe (nemam prikladnije ime za njih!) i na glas komentirale da je takvoj djeci eto mjesto u domu gdje imaju i med.skrb i svasta su one tu nadrobile a ja sam se sa malom pokupila i u suzama otisla doma. Jos sam bila potresena od svih njenih dijagnoza i sve je bilo frisko i pogodilo me to jako, no kad sam rekla mm on me ispotao da kaj sam sutila, da sam im trebala nesto reci i okrenut se na peti i otici al sa nekim svojim stavom da se one osjete posrane a ne ja! Tu mi se dogodio klik i otada, meni mozes reci sto hoces, odgovorit cu ti na finjaka al ako mi samo spomenes djecu, odgoj, dijagnoze i ista slicno, pripremi se da cu ti kicmu iscupat.
Ono sto sam htjela rec....cuvajte zivce jer uvijek ce biti bolesnih komentatora al morate se ujedno i znat postaviti i obraniti ono sto je vama sveto.
Dal je koja cura od vas imala istu situaciju kao ja?najprije je rekao da misli da je decko a sad s 16 tj da bi prije rekao da je cura.
Pa sad ne znam ni sama i ne mogu docekat sljedeci ultrazvuk. 😅😍
Tockice moja L ima epilepsiju al hvala dragom Bogu najgore je iza nas. Nije na terapiji vec 3 godine a opskrbljujemo se samo klizmama u slucaju da ju strefi iznenada neki napad. Jako dugo nije imala napadaje ali isto tako jako dugo nam je trebalo da terapiju smanjimo pa i prekinemo, to je trajalo sigurno god dana a popratni simptomi su bili autoagresija, glavobolje i sl. Al kao sto rekoh, to je iza nas. Ostale su na njoj posljedice i jos smo u strahu radi nje al idemo logopedu, na senzoriku a ove godine krecemo i u skolu 🥰
Tinika, mojoj prijatljici se dogodilo da su joj od pocetka govorili da je curica i na kraju, par tjedana prije poroda, izvirio pisonja na uzv. A vec su sve pripremili za curicu, tako da...
Uf angie .moja frendica epi kod male drzi pod kontrolom i gaps prehranom.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji