Zaboravila sam prijavit svoj pregled 16.8. 😁
I mislim si tad trazit komplikacije...naime vratio se iz penzije sef tiranin (ujedno i vlasnik... i to vec 2x kao isao u morovinu). Cim je dosao prijetnje otkazima i pljuvanje kak nitko tu nezz kak se treba radit i da ce on uvest 1000 promijena...a ja cim ga cujem brijem da mi otkucaji odu, skup sa tlakom, u nebo... pa si mislim da je bolje doma bit nego svaki dan stres i zivciranje 😕
Angeli ja isto brijem da cu sa 2.9 odmah na komplikacije.mislila sam da ce s ovomo trudnocom biti lakse nekako sve ali vidim da nisam sposobna za obavljanje posla tako da mislim da cu odmah nakon go ( koji traje 2 mj heheh) na kompl
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Mi smo probali svacim i nista nije upalilo dok nismo otisli Sabolu. Promjenio joj je lijek i moje dijete se preporodilo. Prije toga su joj na Rebru samo povecavali dozu a njoj sve gore, mjesece smo proveli u bolnici jer nitko nije znao okidace napadaja. Kao posljedicu napadaja imamo manji problem sa desnim kapkom (oslabio misic) al malo je bolje pa su nam savjetovali da ne zurimo sa operacijom jer joj vise toliko ne smeta. Prije se oko znalo upaliti jer kapak nije funkcionirao. I tak, jedno prati drugo pa trece i eto...al izborili smo se i to sami samcati. Nitko od “prijatelja i kumova” se nije sjetio ni nazvati pa bar da pitaju kako smo. Bake i dede su nam bili na duznosti cuvanja starije, mm se raspadao izmedju posla, bolnice i sveg doma al to nas je ojacalo i otvorilo oci da shvatimo da mozemo puno vise nego mislimo.
Angie da jezicina... Mm zeza da mi je ponekad tolika da bi ju mogao omotat oko mene 2 put i jos masnu vezat. Ja sam se to naucila jos u djetinjstvu jer sam imala tako super tetu i bratica i sestricne (fino odgojene) da nije prosao ni 1 minuta a da me nisu zadirkivali svi 4 jer nosim naocale. Moji su me uvijek kao branili dok jednom teti (tatinoj sestri) nisam rekla da naocale nose inteligenti ljudi, a tome se rugaju oni cija je inteligencija u degresiji. Bila sam 8 razred. Faca njena je bio neprocjenjiv trenutak. Nakon toga nikome ne ostajem duzna. Isto mozes me vrijedjat al do neke granice nisam straca s kojom ces brisat pod za to postoje krpe. Svekar je imao ispad da kad rodim nećemo vise putovat, ako i zelimo djete ce ostat s njima jer ne moze dijete putovati di si mi frknemo u glavu. Rekla sam mu fino ono dijete koje izadje iz ove pi*de ide di i ova pi*da. Tako da vecina koja me pozna ipak sad razmisli prije nego mi lupne neku glupost jer znaju da cu im vratiti duplo.
Isise grizli 😂 ja nekako iz postovanja prema muzevima presutim neke ispade i onako naprabim onak kak ja hocu.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Tockice jel radis u skoli pa imas tolki godisnji? 😁
U kazalistu 😊
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Tockice opa, to je fora. Ja sam u skoli, al privatnoj
...tak da mi imamo puno krace go od drzavnih. Sa novim/starim sefom jos krace.
Tinika mojoj frendici su cijelu trudnocu govorili da je decko i sve kupili za decka, izabrali ime, a kad ono rodila curicu😅 sto su oni svi gledali, stvarno ne znam🤷🏼♀️ bilo je smijesno jer nije htjela nikome reci da je ipak curka da se ljudi iznenade pa smo svi ostajali u soku kad smo isli vidjeti bebicu, pozitivnom naravno haha😁
Sortiraj odgovore
Najstariji