Lala zao mi je da te muči tlak i aritmija, al bitno da je bebica dobro. Drzim 🤞 da sve bude dobro na kraju. Samo lagano sada!
Iva nije losa ideja za iskoristiti stare tajice jos su mi ok za po doma, al sam si bas mozgala kako kaf jos narastr trbuh.
Lorija evo ja sam jedna beba koja je dobila vodene kozice cim je dosla doma iz rodilista, sestra ih imala, a mama nije imala kamo nego doma samnom. Imala sam ih al nisam stekla imunitet na njih, kasnije u dobi kad sam ih kao trebala dobit nisam jer u vrtiću u koji sam isla kad su bile aktualne medju djecom ja sam zbog premale tezine morala biti doma da ih ond ane pokupim jer je bilo rizicno. Kao stariju su me testirali al nemam razvija antitijela na njih i kod pada imuniteta mogu ih pokupiti. Zato sad bježim od sve djece za koju pouzdano ne znam da su ih preboljeli. Mama mi uvijek govori da sam cijele dane plakala i da sam imala ih cak i na plucima i u ustima, a jako malo na kozi vidljivih. Ne znam kako su otkrili to na plucima al eto mislim da to bas i nije razumno bebu premalu zaraziti sa kozicama.
Ne radim lorija, ali kuci imam dvoje djece, malog od dvije godine i stariju djevojcicu, tako da se uvijek ima sta raditi… a sa godinama sve vise postajem opsesivni cistac 😂, nije prije bilo ovako, a sad mi svaka neuredna sitnica
Pored dvoje dječice nije baš moguće mirovati puno, ali sigurno možeš usporiti ili ponuditi toj istoj sveki kad već ima vremena da ih malo cuva ili ti pomogne u kuci. Možda bi joj bilo korisnije.🙈 probaj se zaštititi pa joj ponudi da ti pomogne ili joj se zahvali na dolasku objasni da moraš mirovati i da te takve stvari opterecuju, ako već sam nema obzira. Uglavnom poravnaj malo sve, sad ste najbitnije ti i beba. Predpostavljam da je dr mislila na prirodni porod da te ne salje , aludirajući na carski…
Da, da me ne salje na prirodni... a sveki... mogla bih knjigu o njoj napisati 🙄.. dan poslije poroda drugog, pustena kuci, presla preko termina, zadrzana u bolnici, ukupno nekih pet dana nisam bila kod kuce.. pomoc mi je bila potrebna, zaista, moja sveki dosla, popila kafu, samo na radni sto odnijela prlhavo suđe, nije se udostojila ni to da opere, a kamo li da nesto drugo u kuci u radi... vrhunac svega nakon tri dana se najavljuju svi oni (sveki, svekar, zaova, njen muz i djeca) da ce doci.. muz pomogao sto je mogao jer je i on morao na posao, a one lagano dosle i zasjele da ih ja dvorim i donosim im jelo i pice, jer dosle su one na babine, moraju se ugostiti kako treba... ni jedna nije htjela ma kasiku oprati.. tako da od nje ne ocekujem definitivno nista. Ponekad uskoci pricuvati malog ako ja trebam negdje, ali ta se ne zamara izvali se u dnevnoj, ceka kad cu se vratiti da joj rucak serviram.. ma ne mogu vise o njoj raznisljati, skocit ce mi pritisak opet...
Ne radim lorija, ali kuci imam dvoje djece, malog od dvije godine i stariju djevojcicu, tako da se uvijek ima sta raditi… a sa godinama sve vise postajem opsesivni cistac 😂, nije prije bilo ovako, a sad mi svaka neuredna sitnica
Pored dvoje dječice nije baš moguće mirovati puno, ali sigurno možeš usporiti ili ponuditi toj istoj sveki kad već ima vremena da ih malo cuva ili ti pomogne u kuci. Možda bi joj bilo korisnije.🙈 probaj se zaštititi pa joj ponudi da ti pomogne ili joj se zahvali na dolasku objasni da moraš mirovati i da te takve stvari opterecuju, ako već sam nema obzira. Uglavnom poravnaj malo sve, sad ste najbitnije ti i beba. Predpostavljam da je dr mislila na prirodni porod da te ne salje , aludirajući na carski…
Da, da me ne salje na prirodni… a sveki… mogla bih knjigu o njoj napisati 🙄.. dan poslije poroda drugog, pustena kuci, presla preko termina, zadrzana u bolnici, ukupno nekih pet dana nisam bila kod kuce.. pomoc mi je bila potrebna, zaista, moja sveki dosla, popila kafu, samo na radni sto odnijela prlhavo suđe, nije se udostojila ni to da opere, a kamo li da nesto drugo u kuci u radi… vrhunac svega nakon tri dana se najavljuju svi oni (sveki, svekar, zaova, njen muz i djeca) da ce doci.. muz pomogao sto je mogao jer je i on morao na posao, a one lagano dosle i zasjele da ih ja dvorim i donosim im jelo i pice, jer dosle su one na babine, moraju se ugostiti kako treba… ni jedna nije htjela ma kasiku oprati.. tako da od nje ne ocekujem definitivno nista. Ponekad uskoci pricuvati malog ako ja trebam negdje, ali ta se ne zamara izvali se u dnevnoj, ceka kad cu se vratiti da joj rucak serviram.. ma ne mogu vise o njoj raznisljati, skocit ce mi pritisak opet…
Svaka tebi čast što trpis i što si trpila takve stvari. Vjerujem ti i predpostavljam da te to sve jako pogodi, koga ne bi. Ma za babine kad se pocnu najabljivati samo kažeš, treba mi vremena kad budem sposobna organizirat cu i zvati vas. Navikavam se na situaciju sa bebom+ 3 djece i to je to. Bar bih tako ja postupila. Sada je najbitnije da mislis na svoju bebu i sebe! Udahni duboko par puta prije nego te preduhitre hormoni i misli na bebicu i da sve bude ok. Jako je tesko kontrolirati se pod navalom hormona ali ja vjerujem da ti to možeš. 💪
Maj4 sretan ti rođendan i sve najbolje ti želim 🎉🎈🎂🥳…cestitam i na urednom pregledu..
Ja imam 25 g a mala sam 1,57 i primjetila sam da me na ulici bas gledaju i bude mi neugodno jer uvijek svi misle da sam ohoho mlađa 😣 dode mi da prolaznicima kažem neboj se nemam 15 godina jao…bas mi to ide na zivce 🤯
Zaspala pa se probudila..
Tako je meni kad sam rodila i vec gurala malu u kolicima tamo negdje na Britancu neki cudan lik dobacio "dijete ima dijete" i jos poceo nesto vrijedjat. Ma mrs!!! To je neki lokalni provokator koji jedva ceka da ljudima nesto dobaci.. al otkud ti pravo hej?? Na temelju izgleda, isto sam tako niza (162) i mrsavija, pa vjerojatno djelujem mladje.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lala nije ni čudno da te muči tlak.A ja mračim na svoju i sad vidim da mi samo želi pomoći al meni to opet smeta. Moja je opsjednuta čistoćom.Sad zadnji put dok sam otisla kod svojih ona je došla kod mene na vikend i cijeli stan izribala,čak je i peć pomakla.Ja inače ne peglam jer nisam stizala kad radim 10 sati dnevno,ona mi je svu robu povadila,opeglala i ormar složila po crti..poludila sam kad sam došla kući haha
Ok,shvaćam da mi želi pomoći al ovako ispadam nesposobna xD a da se razumijemo stan je bio čist samo ne dovoljno za njen standard. Pa eto ak želiš pošaljem ti je ja malo 😂
Raspisale se vi navecer. Morat cu i ja po Peru cim stignem u Zg. Jucer tu padala kisa na Murteru i sad je fino hladno. Inace obozavam.ljeto ali ove godine mi je nocna mora i jedva cekam zimu 😉
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Vi koje ste slicno trudne kao ja da li kad legnete na leda se vidi ista? Meni sve ravno 😒
I vi cure sto se nervate tko sto misli... ja sam odavno prestala marit za to pod geslom to samo govori o njima.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Dobro jutro curke.! Evo lala ja imam problem sto se tice srca, preskakanje, visoki otkucaji, brzo se umorim...pa sam zbog toga isla na ekg i holter nosila 24h i sad u utorak idem na Uzv srca ... mama Nemi nije htjela poslikat nalaz da ne googlam i radim paniku prije utorka sto je i pametnije jer sam panicar....makar ne zelim se brinuti jer nemam inače problema sa srcem...vjerojatno teze podnosim trudnocu. Cak su mi se ovih dana stabilizirali otkucaji srca ispod sto. Promjenila sam okolinu, tko me uznemirava nek vozi. Briga me. Drzim ti fige i nista se ne boj💖
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Dobro jutro ekipa! Vidim neke su i nocas bile 🦉🦉🦉
Mene glad probudila oko 2, napravila si sendvicak i cim sam pojela nazad sam zaspala 🙈
Tema su svekrve? 😂😂 Ja se na svoju nemrem nes pozaliti jer dodje svake prestupne, mm je vec malo i ljut jer nas handre da dodjemo njima svako malo pa da sjedimo pola dana a njih kod nas nema nikako...mozda jos bolje al opet nije u redu zbog njega, sin joj je.
Mm i njegova mama nemaju neku ekstra povezanost (duga prica iz njegovog djetinjstva) tak da tu nemam nekih problema. Kaj se tice guranja nosa u nas zivot, pokusala je, dok sam nosila stariju curku...al tu je bila moja jezicina i postavila ju na mjesto i sad je mir. Sad je spika:vi znate kak je vama najbolje 🤪
Je da imaju price da kaj nam je pas trebao, a s nama je vec 6 godina i nejde im u glavu kak ga imamo u stanu (njima je pas za lanac jel...👿) pa joj kaj ce vam noviji auto (imali saobracajku i bili bez auta!!) i tak, al vec je i mm naucio kak da se postavi tak da se drzimo nas dvoje kontra ostalih i do sad nam ide cist fajn 😉
Moji svekici su super. Više mi mama kvoca i petlja se u sve nego sveki. Sogorica i ona su se bile bas bas gadno pokrvile. Ja evo u 10 god nikada, dapače meni je skroz super .
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji