Evo i mene cure da se javim.... sta da vam kazem... pritisak 150/80, uz to jos cula je dr aritmiju... cula ju je i prosli put kad sam imala visok pritisak, radila sam ekg koji je super, međutim to je u onom smirenom stanju, kaze mi da se javim internisti, a u ovakvim slucajevima se stavlja holter da se to sve prati 24 sata... ne znam sama sta da kazem... uz to sve beba se iz poprecnog okrenula u pravilan polozaj za porod, sreca pa je visoko, a dr kaze da je dolje sve toliko mekano, da sam joj za brigu... i otvorila sam se jedan prst... moram smanjiti tempo i smanjiti stres.... nije nista toliko strasno, ali sce ce zavisiti od sljedece kontrole koja je 30.8. Ja sam inace takva osjetljiva po prirodi i onda svi meni dolaze istresaju svoje probleme.... nece vise moci tako... moram cuvati ovo svoje bebce... i da sutra mi je punih 25 tt...
Evo i mene cure da se javim…. sta da vam kazem… pritisak 150/80, uz to jos cula je dr aritmiju… cula ju je i prosli put kad sam imala visok pritisak, radila sam ekg koji je super, međutim to je u onom smirenom stanju, kaze mi da se javim internisti, a u ovakvim slucajevima se stavlja holter da se to sve prati 24 sata… ne znam sama sta da kazem… uz to sve beba se iz poprecnog okrenula u pravilan polozaj za porod, sreca pa je visoko, a dr kaze da je dolje sve toliko mekano, da sam joj za brigu… i otvorila sam se jedan prst… moram smanjiti tempo i smanjiti stres…. nije nista toliko strasno, ali sce ce zavisiti od sljedece kontrole koja je 30.8. Ja sam inace takva osjetljiva po prirodi i onda svi meni dolaze istresaju svoje probleme…. nece vise moci tako… moram cuvati ovo svoje bebce… i da sutra mi je punih 25 tt…
Lala nadam se ovo sa tlakom i aritmijom da nije ništa ozbiljno ali dobro je da na vrijeme kontroliras. Ovo sto se beba okrenula je normalno za tvoje tjedne, moja prva se 24. Isto sam bila za prst otvorena pa ostala tako do kraja i svejedno išla na indukciju, gel pa drip itd... stres smanji ionako zbog sebe ali ovo nije ništa alarmantno. Smanji tempo i to je to.
Maj4 cestitam na urednom pregledu i naravno na rođendanu.
Za robu ja sam u c&a kupila njihove majice kratkih rukava obicne one basic po 60 kn su jako fine i siroke prilicno sad na meni izgledaju ko na vjesalici al mislim da će mi poslije biti super. Moj trbusko nije bas velik al vec se vidi, a uspjela sma ulovi sad na akciji kratke majice u h&m i slucajno usla u new Yorker trgovinu jer mi zanoko zapela kosulja u izlogu i kupila ju jako je siroka duza onako vise mozda kao tunika. Tako da ja trenutno kombiniram vise tu siru odjecu, a od rifli mogu jos 2 odjenut stare koje su mi inace bile jako siroke i bez remena nisu stajale, a kupljenu su dok sam na stimulacijama bila pa sam bila sva napuhana. Dobro je znat da Mana ima trudnicku rijetko idem tamo, al isto mi glupo pustiti silne novce na trudnicku robu.
Ni ja prije ne bi na Manu ni pomislila...ali mi sogorica rekla da imaju dobre tajice pa sam zato otisla. I te su mi cak bolje nego iz Lidla iako su sve malo prozirne pa treba duza majica preko. Rifle su im cini mi se po redovnoj cijeni oko 200 kn a ove su bile na popustu 100. H&Move su mi ljepse...ali koliko cu ih nositi ne daje mi se bas previse love na to.
I imali su zgodnih trudnickih majica ali jos stanem u svoje redovne pa nisam uzimala. 😀
L 💛
Imam i ja jednu koja je uterrible two fazi i kao da to nije dovoljno skupila je i vodene kozice, pa tako da nam je super u stanu, kakvo more i kupanje, to je bezveze😅😭😭
I stalno mi se ubacuje na jastuk. Vrijeme je da joj nabavimo njen, al to cemo potrazit kad zavrsimo sa ovom karantenom😥🏝
Joopj znam da ti je tlaka al moja ih nije preboljela i sad me baš frka da ih ne skupi kad mi dodjemo iz rodilišta,to bi bilo baš opasno.. #izdrzi 🤞🤞🤞
Lorija priiiicaj mi… to ima svoju volju;bilo mi draze dok je samo mama tata gu gu ga ga😭..još zensko pa se svako malo duri pa promjene raspoloženja,kaos!
A meni kazu svi Ma sad ti je najzanimljivije 😂😂, je mos si mislit. Tjesim se samo da ce u jaslicama ga proci, al vidim po tvom primjeru jos vise ce se zapravo osloboditi 😂😂😂
Ivikii nije lako al ce ti se isplatit kasnije,sto ranije to bolje-kaazu. Izdrzi.
Lavice sto bi bilo opasno ne daj Boze da dobiju to u tom periodu kad dodjemo iz rodilista? Ima neki konkretan razlog ili? Pitam jer na moje oci,dijete je dobilo vodene kozice iiii roditelji su silooom bebi od 3-4mj davali dudicu tog djeteta samo da prijedje na tu bebu i uspjeli su. S odusevljenjem to prepricavali. 😌
Evo i mene cure da se javim…. sta da vam kazem… pritisak 150/80, uz to jos cula je dr aritmiju… cula ju je i prosli put kad sam imala visok pritisak, radila sam ekg koji je super, međutim to je u onom smirenom stanju, kaze mi da se javim internisti, a u ovakvim slucajevima se stavlja holter da se to sve prati 24 sata… ne znam sama sta da kazem… uz to sve beba se iz poprecnog okrenula u pravilan polozaj za porod, sreca pa je visoko, a dr kaze da je dolje sve toliko mekano, da sam joj za brigu… i otvorila sam se jedan prst… moram smanjiti tempo i smanjiti stres…. nije nista toliko strasno, ali sce ce zavisiti od sljedece kontrole koja je 30.8. Ja sam inace takva osjetljiva po prirodi i onda svi meni dolaze istresaju svoje probleme…. nece vise moci tako… moram cuvati ovo svoje bebce… i da sutra mi je punih 25 tt…
Lala zao mi je zbog malo povisenog pritiska i cjelokupne situacije, sada se samo malo umiri, zaboravi na stres, malo smanji aktivnost i vjerujem da ćeš ti to sve izgurati ljepo do termina. Pokusaj se ne brinuti sada puno, dr je upućena, pratiti će te i sve će biti uredu. Ajde do 30.8 ćeš biti još plus 4 tjedna i još koji tjedan miruj i sve će biti ok.
Nadam se da to s aritmijom nije nesto ozbiljno i da ce biti sve u redu. Sto se tice ostalog samo polako, miruj koliko god mozes....a tudje probleme zamijeni knjigama, serijama i filmovima i bit ce to sve ok....sad ste ti i bebica najbitniji! 🤗
L 💛
Lala smiri se, bitno je da je beba u redu,a i ti ces biti samo smanji tempo i te negativnosti odbij od sebe, jednostavno ti nisu potrebne. U prilog ti ne ide ovo vrijeme,mislim svima nama izdrzi jos malo i ja vjerujem da ce se to sve stabilizirati.
Nisam popratila je li radis?
Hvala cure, nadam se i ja da ovo sa aritmijom nije nista ozbiljno, mada je prokomentarisala da me ne moze ovako poslati na porod... misleci pri tome da se nista ne rijesi po tom pitanju... ma ne javljam se vise nikome na telefon i gotovo 🤨.. svojoj mami odbrusim kad mi pocne pricati bezveze iako to nisam prije radila, ali mi je problem sveki koja stalno dolazi, donosi meni svoje probleme, a zena se stvarno zamara svakakvim glupostima... omiljeno stivo joj je crna hronika koju poslije meni prepricava 🙄.. da me interesuje sama bih citala, a cim bilo sta kazem ona se zali mm kako ja ne dam njoj da prica.. sva sreca on je stalozen u cijeloj toj prici i uvijek me zastiti, sta god da je u pitanju... joj nista me necete skontati 😀, ovo su samo djelici prica..
Ne radim lorija, ali kuci imam dvoje djece, malog od dvije godine i stariju djevojcicu, tako da se uvijek ima sta raditi... a sa godinama sve vise postajem opsesivni cistac 😂, nije prije bilo ovako, a sad mi svaka neuredna sitnica smeta...
Ne radim lorija, ali kuci imam dvoje djece, malog od dvije godine i stariju djevojcicu, tako da se uvijek ima sta raditi… a sa godinama sve vise postajem opsesivni cistac 😂, nije prije bilo ovako, a sad mi svaka neuredna sitnica
Pored dvoje dječice nije baš moguće mirovati puno, ali sigurno možeš usporiti ili ponuditi toj istoj sveki kad već ima vremena da ih malo cuva ili ti pomogne u kuci. Možda bi joj bilo korisnije.🙈 probaj se zaštititi pa joj ponudi da ti pomogne ili joj se zahvali na dolasku objasni da moraš mirovati i da te takve stvari opterecuju, ako već sam nema obzira. Uglavnom poravnaj malo sve, sad ste najbitnije ti i beba. Predpostavljam da je dr mislila na prirodni porod da te ne salje , aludirajući na carski...
Sortiraj odgovore
Najstariji