Hvala vam cure ❤❤
Iako mi je tek 25g ja to penzionerski slavim, počastim se s nečim što mi je gušt, tako mi je draže 👵🏼👵🏼
Lavicatrudnička roba 🙈🙈 to mi ni na kraj pameti još nije, uzela sam si odma na početku tajice da imam kad je ružno vrijeme. Ali se baš nisam u njima ugodno osjećala jer sam imala tad još mučnine neke blage pa bi mi baš smetale iako me nisu stiskale dobra je bila veličina
Sretan rodendan❤❤😇🙈😻🙊🙉
Evo vidim da si ti tu mojih godina..mislim skoro cetri godine starija ali uglavnom jako mlada majka kak bi neki rekli.Pa bi te cisto pitala kako reagiraju ljudi koji te poznaju na tvoju trudnocu?
Ja izgledam kao da imam 21 a imam osjecaj da me ljudi gledaju kao da sam malo trudno djete.Ne znam kako da objasnim.
Ja smatram da sam sa svojih 21 godinu sasvim odrasla da budem majka.
Ne znam dali me sve zivcira zbog hormona sada pa sve shvatim ozbiljno ili koji vrag.
Help😣
Goga situacija u De je takva da se sve vecinom kupuje online. Npr Perica ima samo online 7€ i masu drugih stvari koje se nikad ne pojavljuju u trgovini.
Osim Lidl imas stranicu Zalando ( Bershka, Stradivarius, Only, itd itd masu drugih marki)
Nakon kupnje jednom ili dva puta imat ces pravo masu stvari narucivati bez placanja po dva broja da isprobas i vratis sta ti ne odgovora.
Pored te stranice imas H&M i Zaru takodjer isti princip kao u Zalanda, sve online samo online. Masu opciju imas za platiti. Nadam se da sam ti pomogla. 😁
Laviceee ne pitaj i sad je rat 😭😭😭 ja ne razumijem vristanje!! Cekam samo da prodje ta faza. 😰
Imam i ja jednu koja je u terrible two fazi i kao da to nije dovoljno skupila je i vodene kozice, pa tako da nam je super u stanu, kakvo more i kupanje, to je bezveze😅😭😭
I stalno mi se ubacuje na jastuk. Vrijeme je da joj nabavimo njen, al to cemo potrazit kad zavrsimo sa ovom karantenom😥🏝
Maj4 sretan ti rođendan i sve najbolje ti želim 🎉🎈🎂🥳...cestitam i na urednom pregledu..
Ja imam 25 g a mala sam 1,57 i primjetila sam da me na ulici bas gledaju i bude mi neugodno jer uvijek svi misle da sam ohoho mlađa 😣 dode mi da prolaznicima kažem neboj se nemam 15 godina jao...bas mi to ide na zivce 🤯
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja sam stalno u tajicama ispod koljena iz Lidla. Super su mekane. Sve hlače koliko god mi bile široke, smetaju mi na trbuhu. Moj je iz B oblika prešao u D i to veliki D, a tek sam 13 tjedana. Izgleda da opet budem ogromna kao i u prve dvoje trudnoće. U drugoj je ginić s nevjericom tražio drugu bebu u trbuhu koliko sam bila ogromna. Cure, što se tiče mog povišenog šećera, nije da ne pazim i da mi je svejedno. Čim sam vidjela da je 6.1, proučila sam dijetu, skinula brdo recepata, ubacila integralni kruh i sl. Nisam 100% za sada još na dijeti, ali pazim i za sada su 2 kg manje nego s koliko sam zatrudnila. To mi je ok obzirom da sam zatrudnila s 85 kg, a i u drugoj trudnoći sam prvo izgubila 6 kg koje su bile višak i tek onda nešto malo dobila.
Gogasituacija u De je takva da se sve vecinom kupuje online. Npr Perica ima samo online 7€ i masu drugih stvari koje se nikad ne pojavljuju u trgovini.
Osim Lidl imas stranicu Zalando ( Bershka, Stradivarius, Only, itd itd masu drugih marki)
Nakon kupnje jednom ili dva puta imat ces pravo masu stvari narucivati bez placanja po dva broja da isprobas i vratis sta ti ne odgovora.
Pored te stranice imas H&M i Zaru takodjer isti princip kao u Zalanda, sve online samo online. Masu opciju imas za platiti. Nadam se da sam ti pomogla. 😁
Laviceee ne pitaj i sad je rat 😭😭😭 ja ne razumijem vristanje!! Cekam samo da prodje ta faza. 😰
Hvala ti. Kupovinu odjeće inače obavljam lično u odredjenim radnjama, ali znam da nemaju npr trudnicko ništa. Za Lidl sam čula od vas i žena jos da ima trudnicki stvari i da su kvalitetne, ali me zanimalo ovako da li još negdje kupujes osim on line. Pogledat ću bas na njihovim int. stranicama iako nisam baš nešto za tu kupnju na nevidjeno.
Maj4 sretan ti rođendan i sve najbolje ti želim 🎉🎈🎂🥳…cestitam i na urednom pregledu..
Ja imam 25 g a mala sam 1,57 i primjetila sam da me na ulici bas gledaju i bude mi neugodno jer uvijek svi misle da sam ohoho mlađa 😣 dode mi da prolaznicima kažem neboj se nemam 15 godina jao…bas mi to ide na zivce 🤯
Oh znaci ne dogada se to samo i meni😣😝
Mene je samo strah da zbog hormona ne upadnem u rasprave.Kratak mi je fitilj😀😂
Imam i ja jednu koja je uterrible two fazi i kao da to nije dovoljno skupila je i vodene kozice, pa tako da nam je super u stanu, kakvo more i kupanje, to je bezveze😅😭😭
I stalno mi se ubacuje na jastuk. Vrijeme je da joj nabavimo njen, al to cemo potrazit kad zavrsimo sa ovom karantenom😥🏝
Joopj znam da ti je tlaka al moja ih nije preboljela i sad me baš frka da ih ne skupi kad mi dodjemo iz rodilišta,to bi bilo baš opasno.. #izdrzi 🤞🤞🤞
Lorija priiiicaj mi... to ima svoju volju;bilo mi draze dok je samo mama tata gu gu ga ga😭..još zensko pa se svako malo duri pa promjene raspoloženja,kaos!
Maj4 cestitam na urednom pregledu i naravno na rođendanu.
Za robu ja sam u c&a kupila njihove majice kratkih rukava obicne one basic po 60 kn su jako fine i siroke prilicno sad na meni izgledaju ko na vjesalici al mislim da će mi poslije biti super. Moj trbusko nije bas velik al vec se vidi, a uspjela sma ulovi sad na akciji kratke majice u h&m i slucajno usla u new Yorker trgovinu jer mi zanoko zapela kosulja u izlogu i kupila ju jako je siroka duza onako vise mozda kao tunika. Tako da ja trenutno kombiniram vise tu siru odjecu, a od rifli mogu jos 2 odjenut stare koje su mi inace bile jako siroke i bez remena nisu stajale, a kupljenu su dok sam na stimulacijama bila pa sam bila sva napuhana. Dobro je znat da Mana ima trudnicku rijetko idem tamo, al isto mi glupo pustiti silne novce na trudnicku robu.
Sortiraj odgovore
Najstariji