Maj4 neka je sretan 🎂🎊😘
Lavice jel i tebi nekad uskoro (pitam zbog nika 😋)
Lineu imam i ja i to nisam ni skužila i dok neka od vas nije spomenula pa se ja pocela pregledati u ogledalu i baš se vidi preko cijelog stomaka. A i stomak me je prijatno iznenadio kako se fino izbacio. 🙈
Ovih sam dana muža slala u potragu za Pericom i nije se baš najbolje snašao pa sam ja narucila preko amazon neki, ne bi trebao biti los obzirom na cijenu i recenzije. Vidjet ćemo hoce li pero opravdati ocekivanja. 😆 tajice tek planiram kupovati ali moram još dobro ispitati ovdje gdje bih? Lorija jel ti mozda imaš neke preporuke osim lidla za trudnicke stvari?
https://youtu.be/suhOpswo2_0 😂😂😂😂😂
Hahahah Mare 🤦♀️ prva mama ima nogu autoput 🤣
Angie e pa da,i u mene je dormeo i ja svoj ne dam nikome 😂😂 mislim da sam vidjela negdje takav da se moze vaditi.
Lavice vidis kako se njih dvoje prate, razlika u par dana. 😁😁😁 ako Bog da i druga ce nam biti tako pravo zanimljivo
Mare 😂😂😂😂😂 ovo je vrh 🤪
Goga Perica je svaki dobar, bitno da imas sto gnjetat po noci 😉
Lorija ovi su kupljeni u top shopu prije par godina, ima tom vec dosta a znam da svako malo mjenjaju modele jastuka al mozda ih jos ima. Jastuk sam po sebi ima cif pa se to lako vadi.
Mm i ja si nasli neke u yisku, nisu skupi a ok su. Mene muci sto sam alergicna na perje pa ni on jadan ne smije spavat na pernatom a ti su mu najdrazi 🙄
Ja sam odavno ostavila traperice 😂 i sve stvari sam narucila sa h&m online, trudnicke traperice, tajice i majce jer su mi moje stare prekratke. Ovaj put sam si jos narucila dvije trenirke jer sam sad doma stalno, a i nosit cu jos te trudnicke stvari par mjeseci nakon poroda kak sam i prosli put. Taman me lijepo grijalo prek zime ovaj dio preko leda i trbuha.
Mare😂😂😂😂😂 ovo je vrh 🤪
GogaPerica je svaki dobar, bitno da imas sto gnjetat po noci 😉
Ne znam Angie ja sam zahtjevna 🤣🤣 poručila sam onaj na U, valjda će mi odgovarati. Pošto sam i dnevnoj vec mjesec dana, smeta mi mm u krevetu da se namjestim. Nadam se da će pero biti vise koristan nego smetati
Angiee pa da,i u mene je dormeo i ja svoj ne dam nikome 😂😂 mislim da sam vidjela negdje takav da se moze vaditi.
Lavicevidis kako se njih dvoje prate, razlika u par dana. 😁😁😁 ako Bog da i druga ce nam biti tako pravo zanimljivo
Lorija jel i tvoja u terrible two fazi?Jer moja je,u punom sjaju😭😭😭😭
Goga Ja sam ti zimsko dijete. A 27 je datum rođenja moje kćeri (tj dan).
Ja sam u dnevnoj vec ohoho al srecom siroka mi kutna pa stanemo i ja i pas i Perica 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji