Maj4 sretan rođendan! Super za pregled.. Mimica i Šparac su ti oboje ok, meni osobno je draži Mimica ali nema ti razlike. Vidi kod kojeg ćeš prije doći na red.
Angie lipo pojedi palačinke i kod Perice na počinak.. Svi imamo gadnih dana, ja sam više puta plakala u 2 tromjesečju nego u prvom. Sutra je novi dan, naspavaj se..
Čestitam svima na dobrim rezultatima s pregleda, malo popravljamo statistiku! Super
Samonezelje ja sam pocela prakticirati ono mazanje bedara roll onom...imam onaj dove bas suhi i mogu ti reci da pomaže....inače bi se uvijek iz setnje vratila s crvenilom među nogama 😁
Jeste vi dobile onu smeđu liniju posred trbuha..gledam ga neki dan i ko da mi postaje tamnije do pupka a nazire se bome i iznad njega?
Hvala vam cure ❤❤
Meni je rođendan 🙋🏼♀️🎂🎉 ima li još neko? 🙈🤣
Lavicameni je prva trudnoća ali mi je isto u tim tjednima bilo na knap s hlacama, baš bi mi smetale mogla sam ih na kratko obući eventualno preko neko širu majicu pa da budu otkopčane 🤣🤣
Hihi znam da mi je ostalo u sjecanju da danas netko ima rockas i pregled 😁 ipak nisam toliko zaboravna.
Sretan ti rodjendan!!!! Vjerujem da je jedan od ljepsih ako ne najljepsi 😍
Mare ja sam ti poslala kisu!! Bice na granici zastoj,vikend je 😂 pa ti zato kasnila 😂😂
Lafice ja sam zavrsila sa svojom garderobom, sad sam se prebacila na tajice haljine i trenirke.
Neki dan posla kratke hlace koje su inace sire,al ma kakvi ni blizu da se skopcaju 😂😂
Maj4 sretan ti rodjendan!! 🎂🎉
Sto se tice trudnicke odjece...ja sam nasla jedne rifle u Mani za 100 kn i jedne sam dobila, i imam 2 tajice...ali me uzasno zivcira taj gore dio kad mi dodje ispod sisa,tako da ako ih i obucem onda podvrnem tak dio ali najcesce zavrsim ipak u haljini ili starim tajicama za gym (samo u jedne jos stanem) 😂😂
L 💛
Mare mislis na lineu negru?
Meni zasad dosla do pupka, a sa curama sam oba puta imala prek cijelog trbuha.
Pojela ja dve palacinke i malac sad ima sate plesa 🥰🥰
Mamee imam jedno pitanje, mislim molim za pomoc jer se ne razumijem, a trebam kupiti sto prije inace cu ostati bez jastuka.
Uglavnom u zadnje vrijeme se moj mali bebac prebacio kod mene u krevet i svidio mu se jastuk. Do sada je spavao na ravnom. Imam feeling da je vrijeme da i njemu kupim jedan. Zanima me koji?? Kakav?? Na sto da obratim paznju? Mekan? Tvrd? Pls za savjete smatram da je kvalitetan jastuk jako bitan. Hvalaaaa 😁
Lorija mi smo svojim curama kupili dormeo punjen pjenom nekakvom ali najvaznije je to sa ti to punjenje mozes vaditi van. On je sa svim punjenjem predebel i meni pa smo mi pola punjenja izvadili i spremili a jastuk je i dalje fin, mekan al ne predebel za njih. Vec dugo spavaju na njima i nece spavat ni na jednom osim na svojim.
A ja vam idem još na posao i k tome je uredski pa sam morala tih trudnickih kupiti(imam od prošle T neke stvari sl sam još i hlača uzela).
Lineu negru nažalost nemogu vidjet jer su me po njoj rezali nakon poroda tako da je tu ružan crveni oziljak.
Lorija i moja je zabrijala na jastuk. Otišla ja u Lesnina kao kupit joj ono neki mali jastuci za bebe /djecu 300kn. Ma da nebi..kupila neki manji dječji najobičniji mekani u Ikei za smjesnu lovu.
Sortiraj odgovore
Najstariji