ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    02. Kolovoz 2019. 20:35

Miki ja svoje nasla u Mani 😉

Lavica27
    02. Kolovoz 2019. 20:37

Mikio ja upecala te skupa s tobom :))
    Možda u C&A? Iskreno trudnicke tajice su ti najisplativija ulaganje al da, kužim te jer i meni muka dat 80 kuna za traperice,nije do love do principa je 😁

Maj4
    02. Kolovoz 2019. 20:37

Hvala vam cure ❤❤
    Iako mi je tek 25g  ja to penzionerski slavim, počastim se s nečim što mi je gušt, tako mi je draže 👵🏼👵🏼
    Lavica trudnička roba 🙈🙈 to mi ni na kraj pameti još nije, uzela sam si odma na početku tajice da imam kad je ružno vrijeme. Ali se baš nisam u njima ugodno osjećala jer sam imala tad još mučnine neke blage pa bi mi baš smetale iako me nisu stiskale dobra je bila veličina

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Red Fox
    02. Kolovoz 2019. 20:43

Maj sretan rodendan 🎉 i super pregled kao poklon 😊 nemoj brinuti oko osjecanja bebe. Ja sam u prvoj trudnoci isla sa 20 tjedana na 4d i mala je tak jako mlatila da mi doktorica nije vjerovala da ja to nis ke osjetim 😂 vidjet ces za tjedan, dva kak ce biti sve jace.
    Angie nadam se da ce te palacinke oraspoloziti 😊 meni je prekjucer bio takav dan, iz cistog mira. Odi sto ranije spavati i sutra ce biti bolje 😊

Angie1205
    02. Kolovoz 2019. 20:49

Redfox hvala 😘
    Hvala cure na podrsci, vi me prije skuzite nego moji doma jer smo skoro u istoj kozi 🥰
    Nego...ja imam hrpu normalnih tajica al mi sad radi buse nikako ne pasu jer mi guma bas smeta jako, osobito dok sjednem. Nabavila sam si do sad po jednu tr.trenirku, tr.tajice jedne duze i jedne ispod koljena...a vidit cemo kaj cu kad zahladi... 🤨

MaRe
    02. Kolovoz 2019. 20:53

Maj sretan rođendan 🙂
    Angie slatko uvijek pali..takav je dan..sutra ćeš biti ko nova 😉
    Tko mi je ono slao kišu?Ovaj put kasni..sad je tek stigla 🙂

Nova19
    02. Kolovoz 2019. 20:54

Maj4 sretan rođendan od srca!!! Uskoro lijep poklon u rukama 🥰🥂

Maj4
    02. Kolovoz 2019. 20:57

RedFox hvala ti 😘 i na utjesi istp. Malo mi je samo nezgodno bilo kako je i ona rekla da bi trebala osjetiti. Ali ja sam jo još prije riješila to sama sa sobom u glavi kako smo svi različiti i kad osjetim osjetim, najbitnije mi je za sad da kaže da je sve s bebom dobro 🤗🤗
    Kad smo kod trbuha ja sam jučer ostala zatečena kako je moj baš sad izašao fino. I sjetila sam se nečijeg pupka kako se ispupčio skroz pa sam svoj promatrala i skroz se smanjio 🤣🤣🙈 baš mi fale slike 😥

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Maj4
    02. Kolovoz 2019. 20:58

Hvala vam cure ❤❤ 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

samonezelje
    02. Kolovoz 2019. 20:58

Maj4 sretno!

Ja sam lani jos slucajno na placu nakupovala neke kao dimije na vezicu. I nesto u Lidlu. To mi je ko tajice. A i obicne trapke nosim raskopcane sad pa prek dugu elasticnu potkosulju i majicu. Na moru bile haljine, al kak sam inace jaca, nisu mi haljine za kad moram puno hodat jer mi se bedra iritiraju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.