Rastika neka si nam svratila malo, Kao sto što vidis danas nam nije dan niti malo prijatan, 😥 ali bar nismo neprijateljski nastrojene kao tamo kod tebe pojedini 😋 salu na stranu i mene zanima samojed baš kako je došlo do toga, koja je rasa, i jeli pravilno socijaliziran pas?
Iva meni je jos uvijek mukica pa nemam napadaje gladi. Papaj, kaj te briga
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
joj tinchi kako mi je muka...evo sad procitah...drzi se sto drugo recimislimo na tebe..
ja nemam neke napadaje gladi kao u prijasnjim trudnocama ali sam dosta izbirljiva...slatko mi nikako ne ide cak ni najfiniji sladoled..slano sve super
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Rastikaneka si nam svratila malo, Kao sto što vidis danas nam nije dan niti malo prijatan, 😥 ali bar nismo neprijateljski nastrojene kao tamo kod tebe pojedini 😋 salu na stranu i mene zanima samojed baš kako je došlo do toga, koja je rasa, i jeli pravilno socijaliziran pas?
Bome nije ugodan dan...
A to ti je tako, sto ljudi sto ćudi, sto žena dvjesto sisa. Šalim se, šalim se. Nije lako komunicirat preko neta, pročitaš tuđu poruku drukčijim tonom i op! eto ti situacije. Al no sikiriki Goga, sve je to normalno.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastikaneka si nam svratila malo, Kao sto što vidis danas nam nije dan niti malo prijatan, 😥 ali bar nismo neprijateljski nastrojene kao tamo kod tebe pojedini 😋 salu na stranu i mene zanima samojed baš kako je došlo do toga, koja je rasa, i jeli pravilno socijaliziran pas?
Bome nije ugodan dan…
A to ti je tako, sto ljudi sto ćudi, sto žena dvjesto sisa. Šalim se, šalim se.Nije lako komunicirat preko neta, pročitaš tuđu poruku drukčijim tonom i op! eto ti situacije. Al no sikiriki Goga, sve je to normalno.
Ako je iko navikao gledati, slušati tudje frustracije to sam ja. 🤣 Opušteno, da su na stolici preko puta mene znala bih kako cu sa njima, ovdje izbalansiram i najkasije izignorisem.
Iva4 ja dobijem napadaj gladi odmah cim otvorim oci, i primjetila sam da jedem duplo nego u prethodnim tjednima 🙈 odredim si porciju kao do sad, pa setam 2 puza do kuhinje. 🙈
Tinchi jako mi je zao, produ prva 3 mj i nadas se da mozes bit miran i onda sok. Nadam se da ces sto prije prebolit a 👼 ce uvijek bit u tvojim mislima!
Meni je 31.7 bio pregled, gin je prepisao mirovanje i bolovanje jer se beba jos uvijek nije okrenula prema gore nego se zbila u zdjelicu. Pa da nebi se slucajno otvorila.
Sljedeci pregled mi je 26.8
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Ja sam jucer toliko pojela mesa sa rostilja i jos u kombinaciji sa francuskom da je to strasno🤣🤣🤣 znaci jedem takve cudne kombinacije da me nebi cudilo da pojedem meso i cokoladu zajedno🤣🤤
Ja vecinom sve mogu i isto imam čudne kombinacije , ali meso ne mogu nikako 🙈 ni blizu od prvog dana t. Nekako mi smrdi. Sve drugo mogu pomalo. Sa cokoladom sam.na vi jos uvijek. Jedna mi moze biti mjesec dana 🙆♀️
Evo me, drage moje prijateljice. Dobro sam, sve je završilo, voze me uskoro na odjel. Neće na vas preći moja loša sreća. Bit ćete mi vi sve dobro, i u moje ime. Nemojte paničariti bez veze. Na neke stvari ne možemo utjecati. Meni se jedna takva dogodila. Nadam se da sad odlazi loša sreća iz grupe. Možda ću vas čitati i dalje, vidjet ću kako ću se psihički osjećati. Želim vam svima svu sreću u trudnoći, ali i inače.
Ljubim vas i hvala za svu podršku 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji