ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    01. Kolovoz 2019. 20:48

Rastika neka si nam svratila malo, Kao sto što vidis danas nam nije dan niti malo prijatan, 😥 ali bar nismo  neprijateljski  nastrojene  kao tamo kod tebe  pojedini  😋  salu na stranu i mene zanima  samojed  baš kako je došlo  do toga,  koja je rasa, i jeli pravilno  socijaliziran  pas?

Točkica37
    01. Kolovoz 2019. 21:12

Iva meni je jos uvijek mukica pa nemam napadaje gladi. Papaj, kaj te briga

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lunica
    01. Kolovoz 2019. 21:18

joj tinchi kako mi je muka...evo sad procitah...drzi se sto drugo recimislimo na tebe..
    ja nemam neke napadaje gladi kao u prijasnjim trudnocama ali sam dosta izbirljiva...slatko mi nikako ne ide cak ni najfiniji sladoled..slano sve super

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Raštika
    01. Kolovoz 2019. 21:23

Gogaa_V

Rastikaneka si nam svratila malo, Kao sto što vidis danas nam nije dan niti malo prijatan, 😥 ali bar nismo neprijateljski nastrojene kao tamo kod tebe pojedini 😋 salu na stranu i mene zanima samojed baš kako je došlo do toga, koja je rasa, i jeli pravilno socijaliziran pas?

Bome nije ugodan dan...
    A to ti je tako, sto ljudi sto ćudi, sto žena dvjesto sisa. Šalim se, šalim se. Nije lako komunicirat preko neta, pročitaš tuđu poruku drukčijim tonom i op! eto ti situacije. Al no sikiriki Goga, sve je to normalno.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Gogaa_V
    01. Kolovoz 2019. 21:32

Raštika

Gogaa_V

Rastikaneka si nam svratila malo, Kao sto što vidis danas nam nije dan niti malo prijatan, 😥 ali bar nismo neprijateljski nastrojene kao tamo kod tebe pojedini 😋 salu na stranu i mene zanima samojed baš kako je došlo do toga, koja je rasa, i jeli pravilno socijaliziran pas?

Bome nije ugodan dan…
    A to ti je tako, sto ljudi sto ćudi, sto žena dvjesto sisa. Šalim se, šalim se. Nije lako komunicirat preko neta, pročitaš tuđu poruku drukčijim tonom i op! eto ti situacije. Al no sikiriki Goga, sve je to normalno.

Ako je iko navikao gledati, slušati tudje frustracije to sam ja. 🤣 Opušteno, da su na stolici preko puta mene znala bih kako cu sa njima, ovdje izbalansiram i najkasije  izignorisem. 
    Iva4 ja dobijem  napadaj  gladi  odmah  cim otvorim oci, i primjetila  sam da jedem duplo nego u prethodnim tjednima 🙈 odredim  si porciju  kao do sad, pa setam 2 puza do kuhinje. 🙈

Reserved123
    01. Kolovoz 2019. 22:01

Tinchi jako mi je zao, produ prva 3 mj i nadas se da mozes bit miran i onda sok. Nadam se da ces sto prije prebolit a 👼 ce uvijek bit u tvojim mislima!
    Meni je 31.7 bio pregled, gin je prepisao mirovanje i bolovanje jer se beba jos uvijek nije okrenula prema gore nego se zbila u zdjelicu. Pa da nebi se slucajno otvorila.
    Sljedeci pregled mi je 26.8

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Gogaa_V
    01. Kolovoz 2019. 22:03

iva4

Ja sam jucer toliko pojela mesa sa rostilja i jos u kombinaciji sa francuskom da je to strasno🤣🤣🤣 znaci jedem takve cudne kombinacije da me nebi cudilo da pojedem meso i cokoladu zajedno🤣🤤

Ja vecinom  sve mogu  i isto  imam  čudne  kombinacije , ali meso  ne mogu  nikako 🙈 ni blizu  od prvog  dana t. Nekako mi smrdi. Sve drugo mogu pomalo. Sa cokoladom  sam.na vi  jos uvijek. Jedna mi moze  biti  mjesec  dana  🙆‍♀️ 

TinchiSk
    01. Kolovoz 2019. 22:05

Evo me, drage moje prijateljice. Dobro sam, sve je završilo, voze me uskoro na odjel. Neće na vas preći moja loša sreća. Bit ćete mi vi sve dobro, i u moje ime. Nemojte paničariti bez veze. Na neke stvari ne možemo utjecati. Meni se jedna takva dogodila. Nadam se da sad odlazi loša sreća iz grupe. Možda ću vas čitati i dalje, vidjet ću kako ću se psihički osjećati. Želim vam svima svu sreću u trudnoći, ali i inače. 
    Ljubim vas i hvala za svu podršku 😘

Točkica37
    01. Kolovoz 2019. 22:12

Tinchi ♥️

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Tonkica1
    01. Kolovoz 2019. 22:16

Tinchi ❤🙏
    Procitala sam sve tek sada.... jako mi je zao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.