ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Kolovoz 2019. 18:06

Gogaa_V

Baš nezgodno ovo što se se desilo za nas za procitati, a ne mogu ni zamisliti kako je Tinchi.Jaka si naravno da jesi i prebrodit ćeš nekako ovo😔 inace sam uvijek do zadnjeg optimistična kako za sebe tako i za druge, ali evo na žalost nekad se i ovakve stvari dese. Ona nije imala simptome osim necega sto je mislila da je iscjedak, pa evo nije bio, i da nije imala kontrakcije. Cure nemojte paniciti, i ja sam prva trkom na toalet isla cim sam pročitala. Nemojte se opterećivati evo neke stvari se jednostvano ne mogu ni sprijeciti na žalost. Još čitam za te uloske vjerovatno dobra stvar, ali da se sad naoružam s tim pa da se opteretim psihicki a i onako sam na oprezu mislim da nema smisla. Naravno da mi nije svejedeno ali ja sam čvrsto odlucila prepustiti se i vjerovati da će sve biti uredu. Uredu je ako na neke stvari mogu utjecati, ali da se dodatno opteretim u stresnom periodu stvarno niti želim niti mogu. Bit ce sve kako treba biti i kako mora.

Slazem se! Ja sam na pocetku imala izlijeve krvi i par puta zavrsila na hitnoj. Jednom sam pricala s jednom mlađom doktoricom i ona mi je rekla da ako nešto krene po zlu da ni oni puno puta ne mogu ni predvidjet ni prevenirat neke stvari. No da ne treba biti opterecen losim stvarima i da treba nadat se najboljem.

deewillow
    01. Kolovoz 2019. 18:11

Tinchi zao mi je jako 😔😔😔😔 cuvaj se i javi se!

Katarina1990
    01. Kolovoz 2019. 18:35

Tinchi ne mogu vjerovati 😱😱 jako mi je žao 😢 isplači se, odtuguj. Mali anđeo te čuva s neba sad. Jaka si i hrabra si, i zato moraš nastaviti dalje. Javi nam se. Šaljem puno zagrljaja i da se što prije oporaviš 🙏

Omerta
    01. Kolovoz 2019. 19:00

Procitala sam lose vijesti prije par sati, ali tek se sad spojila opet na wifi. Uzas  nemam rijeci, drzi se Tinchi
    Onda nek nam neko kaze da smo paranoicne i da bezveze zahtjevamo preglede.. mislim da trudnice osjete kad nesto nije kako treba biti.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

01. Kolovoz 2019. 19:12

Raštika

Ali ima i jeftinija opcija…lakmus papir pa se po boji može vidjeti da li je plodna voda ili mokraća. Treba provjeriti koji je ph mokraće a koji plodne vode. Mislim da je mokraća blago kisela, neka me netko pametniji ispravi.

Normalni ph mokrace je 4,5 do 8,0 te ovisi sto pojedemo. pH plodne vode je 7.0-7.33 tako da se ne moze razlikovat po pH. Odkud uopce ta ideja? I kako bi ti lakmus papir stavila u gacice? (Ako znas kako on izgleda)

samojed
    01. Kolovoz 2019. 19:15

Danas sam okruzena samo losim vijestima dajdzincu mi je vlastiti ker izjeo scena za ne povjerovat, udjem procitam ovo sok i ne vjerica Tinchi uz tebe smo sve izdrzi izguraj znamo da je tesko ne znam ni sta da ti kazem

• Stelle123
    01. Kolovoz 2019. 20:18

Tek sad procitala. Tinchi nemam prave rijeci, drzi se zeno. Zagrli svog malca, uzmi vremena za sebe i hrabro dalje. Moram primjetiti da su se zaredale lose vijesti ili su one samo lakse pamtljive😣😭

url=https://lilypie.com]

C1M4
    01. Kolovoz 2019. 20:19

Jel radila koja od vas Nifty u poliklinici Sunce?

Raštika
    01. Kolovoz 2019. 20:19

LoSa84

Raštika

Ali ima i jeftinija opcija…lakmus papir pa se po boji može vidjeti da li je plodna voda ili mokraća. Treba provjeriti koji je ph mokraće a koji plodne vode. Mislim da je mokraća blago kisela, neka me netko pametniji ispravi.

Normalni ph mokrace je4,5 do 8,0 te ovisi sto pojedemo. pH plodne vode je 7.0-7.33 tako da se ne moze razlikovat po pH. Odkud uopce ta ideja? I kako bi ti lakmus papir stavila u gacice? (Ako znas kako on izgleda)

Znam, radila sam s njim par godina. Napisala sam da ne znam točno koji je ph plodne ni mokraće, da se javi netko pametniji. Nećeš papirić stavljat u gaćice, pokupiš mrvicu iscjedka i razmažeš po papiriću.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    01. Kolovoz 2019. 20:20

samojed

Danas sam okruzena samo losim vijestima dajdzincu mi je vlastiti ker izjeo scena za ne povjerovat, udjem procitam ovo sok i ne vjerica Tinchi uz tebe smo sve izdrzi izguraj znamo da je tesko ne znam ni sta da ti kazem

dajdžinica, to je ujna jel tako? Ako smijem pitati što se dogodilo da ju vlastiti pas izgrize? Ajme meni...

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.