Ali ima i jeftinija opcija...lakmus papir pa se po boji može vidjeti da li je plodna voda ili mokraća. Treba provjeriti koji je ph mokraće a koji plodne vode. Mislim da je mokraća blago kisela, neka me netko pametniji ispravi.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Iva4, ima ih u ljekarnama. To su ustvari papirići za određivanje ph vrijednosti. Ja sam ih za par dolara naručivala s ebaya.
Evo link na njuškalu: https://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema-ostalo/ph-tester-papir-lakmus-papir-listici-80-komada-oglas-21936724
To su ustvari ti sa ebaya, ali može ih se kupit mislim u svim ljekarnama.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure jel kome kad izleti dole ko smrkalj sluz?
Meni zna tak biti, ne stalno. Ko da nakupi ta sluz pa onda odjednom ispadne.
Meni zna tak biti, ne stalno. Ko da nakupi ta sluz pa onda odjednom ispadne.
Da isla piskit i samo visi sluz.bljak.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
To sam i ja primjetila zadnjih dana 🤔
Meni se neki dan kod brisanja pojavila ta sluz..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Normalno je imati tako sluzav iscjedak.Sve je to normalno dok nije neugodnog mirisa ili cudne boje.
Sad smo sve u panici zbog ovog sto se danas dogodilo.Nije dobro da se stresirate i budete tako zabrinute.
Bit ce sve u najboljem redu cure..
Tinchi strašno mi je žao 😢 okruži se svojim malcem i svojim najbližima❤️ Drži se draga hrabra ženo 😘 nemam riječi utjehe jer u ovoj situaciji ne postoje 🥺 sve mislimo na tebe 💕
Baš nezgodno ovo što se se desilo za nas za procitati, a ne mogu ni zamisliti kako je Tinchi. Jaka si naravno da jesi i prebrodit ćeš nekako ovo😔 inace sam uvijek do zadnjeg optimistična kako za sebe tako i za druge, ali evo na žalost nekad se i ovakve stvari dese. Ona nije imala simptome osim necega sto je mislila da je iscjedak, pa evo nije bio, i da nije imala kontrakcije. Cure nemojte paniciti, i ja sam prva trkom na toalet isla cim sam pročitala. Nemojte se opterećivati evo neke stvari se jednostvano ne mogu ni sprijeciti na žalost. Još čitam za te uloske vjerovatno dobra stvar, ali da se sad naoružam s tim pa da se opteretim psihicki a i onako sam na oprezu mislim da nema smisla. Naravno da mi nije svejedeno ali ja sam čvrsto odlucila prepustiti se i vjerovati da će sve biti uredu. Uredu je ako na neke stvari mogu utjecati, ali da se dodatno opteretim u stresnom periodu stvarno niti želim niti mogu. Bit ce sve kako treba biti i kako mora.
Sortiraj odgovore
Najstariji