Miki ne mora biti da si umislila samo dok se kreces slabije se osjeti. Budes jos malo brojala kao i ja da ti da malo mira da odmoris 😂
Čestitke na curicama i dečkićima
Iva moja mama kad je vidjela na ultrazvuku prvi puta kako radi tulum unutra, prvo je okrenula očima i rekla evo ga, ista je on mi čak imamo u papiru napisano da je neba živahna hahah, nije joj to od Boga već od roda
Ivonna crp je neki jetreni protein koji ukazuje na upale u organizmu l. Sjećam se nekad se uz cro nekad radila i sedimentacija ali to je više izašlo iz mode da tako kažem.🙈 ne treba da se prepadas nego da trazis na detaljniju obradu. Moze značiti od upale uha , grla , do upale mok kanala , pa do nekih ozbiljnih bolesti (što sumljam da je kod tebe). Meni je npr nakon svake operacije crp bio povisen blago narednih 20 dana, a nije bilo infekcija itd. Sretno
Cestitam na curici
mikio niti ja ga bas jos ne osjecam,a cure pricaju da se u drugoj trudnoci moze osjetit ranije nego u prvoj...
Za vikend ujutro jesam nekakve mjehurice, i dalje nista...sve si mislim da nije to ipak bila probava
C1m4 nadam se da će sve biti u redu i samo pozitvnih ❤️
Čestitam ostalim curama na otkrivenim spolovima ,lijepo da ima i malo curica 😁
Oooo mrgud_zg kolegice 😊
Drago mi je da ima i cura, sve moje frendice koje su trenutno trudne cekaju decke 😂
Sta se srca tice, mislim da je normalno da brze radi u trudnoci. Prije trudnoce kad bi mjerila otkucaje u mirovanju znali su biti oko 55-65, sad sam uvijek na iznad 70... cak do 90.... a tlak oko 90-100/60.
Joj te pretrage u trudnoci me bas muce. Ja sam prije trudnoce imala TSH 1.9, u 12. tjednu 2.5 i sve one f-ove normalne. No moj je dok narucio i antiTPO, antitjela koja upucuju na antiimunu bolest te kod ljudi sa zdravom stitnjacom ne bi trebali postojati. No iako su svi moji hormoni super imala sam antitjela oko 50 te me poslao endokrinologu. Nakon pregleda ultrazvuka i sl. ispostavilo se da je sa stitnjacom sve super a ova povisena antitjela momentalno nemaju klinicki znacaj. 🤔
Hvala vam curke od srca! ♥️
Moje sve frendice imaju curice, a nedavno su rodile, tako da su se čudile kad sam rekla da je sad navala dečkića.
Neka, neka, samo neka su zdravi 😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Cure koliko vi imate volje za neko sređivanje općenito za van, kući, na posao. Ja maloprije morala izaći do banke osobno, i kako moram mirovati bilo mi mrsko, a i trebala sam se malo uljuditi za van. Kaže muž pa idi takva, a ja kao socijalni slučaj... i gora. Samo sam se malo kao popravila, ali mislim da me policija srela da bi me legitimirali 🙈🙈 inače sam tip bila bar prije t uvijek dotjerana 😭 i do prodavnice, a sad se natjeram jedva zavezati kosu, a da ne pricam o sminci, tretmanima itd. Jel kod vas slično stanje? 😎🙈
Gogaa trudna si i jos moras mirovati, dobro ti je muz i rekao!! Ja sam cesto vani i po ducanima i stalno nekam gazim pa mi je vrh pocesljat se i oprat zube 😂
Ne sminkam se otkad ne radim i po ovoj sparini mi ni ne pada na pamet trackat se za pola sata-sat setnje. Ne sikiraj se jos i oko toga. Ja sam sva nabrekla, pristava, rascupana i flekava i bas sam si super 😉
Hvala vam curke od srca! ♥️
Moje sve frendice imaju curice, a nedavno su rodile, tako da su se čudile kad sam rekla da je sad navala dečkića.
Neka, neka, samo neka su zdravi 😊
Čestitke i od mene za djevojčicu!💝
Sortiraj odgovore
Najstariji