ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    31. Srpanj 2019. 14:56

Miki ne mora biti da si umislila samo dok se kreces slabije se osjeti. Budes jos malo brojala kao i ja da ti da malo mira da odmoris 😂

C1M4
    31. Srpanj 2019. 14:59

Čestitke na curicama i dečkićima
    Iva moja mama kad je vidjela na ultrazvuku prvi puta kako radi tulum unutra, prvo je okrenula očima i rekla evo ga, ista je on mi čak imamo u papiru napisano da je neba živahna hahah, nije joj to od Boga već od roda

Gogaa_V
    31. Srpanj 2019. 14:59

Ivonna crp je neki jetreni protein  koji ukazuje  na upale  u organizmu l. Sjećam  se nekad se uz cro nekad radila i sedimentacija ali to je više izašlo  iz mode da tako kažem.🙈  ne treba da se prepadas  nego da trazis  na detaljniju  obradu. Moze značiti  od upale uha , grla , do upale  mok  kanala , pa do nekih ozbiljnih bolesti (što sumljam  da je kod tebe). Meni je npr  nakon svake  operacije  crp  bio povisen  blago narednih 20 dana, a nije bilo  infekcija itd. Sretno 

• valentina
    31. Srpanj 2019. 15:00

Cestitam na curici
    mikio niti ja ga bas jos ne osjecam,a cure pricaju da se u drugoj trudnoci moze osjetit ranije nego u prvoj...
    Za vikend ujutro jesam nekakve mjehurice, i dalje nista...sve si mislim da nije to ipak bila probava

Dalindas
    31. Srpanj 2019. 15:06

C1m4 nadam se da će sve biti u redu i samo pozitvnih ❤️
    Čestitam ostalim curama na otkrivenim spolovima ,lijepo da ima i malo curica 😁

31. Srpanj 2019. 15:13

Oooo mrgud_zg kolegice 😊
    Drago mi je da ima i cura, sve moje frendice koje su trenutno trudne cekaju decke 😂
    Sta se srca tice, mislim da je normalno da brze radi u trudnoci. Prije trudnoce kad bi mjerila otkucaje u mirovanju znali su biti oko 55-65, sad sam uvijek na iznad 70... cak do 90.... a tlak oko 90-100/60.
    Joj te pretrage u trudnoci me bas muce. Ja sam prije trudnoce imala TSH 1.9, u 12. tjednu 2.5 i sve one f-ove normalne. No moj je dok narucio i antiTPO, antitjela koja upucuju na antiimunu bolest te kod ljudi sa zdravom stitnjacom ne bi trebali postojati. No iako su svi moji hormoni super imala sam antitjela oko 50 te me poslao endokrinologu. Nakon pregleda ultrazvuka i sl. ispostavilo se da je sa stitnjacom sve super a ova povisena antitjela momentalno nemaju klinicki znacaj. 🤔

Simbalija
    31. Srpanj 2019. 15:34

Hvala vam curke od srca! ♥️

Moje sve frendice imaju curice, a nedavno su rodile, tako da su se čudile kad sam rekla da je sad navala dečkića.
    Neka, neka, samo neka su zdravi 😊

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Gogaa_V
    31. Srpanj 2019. 15:37

Cure koliko vi imate volje za neko sređivanje općenito za van, kući, na posao. Ja maloprije morala izaći do banke osobno, i kako moram mirovati  bilo mi mrsko, a i trebala  sam se malo uljuditi za van. Kaže  muž pa idi takva, a ja kao socijalni slučaj... i gora. Samo sam se malo kao popravila, ali mislim  da me policija  srela  da bi me legitimirali 🙈🙈 inače sam tip bila bar prije t uvijek dotjerana  😭 i do prodavnice, a sad se natjeram jedva zavezati  kosu, a da ne pricam  o sminci, tretmanima  itd. Jel kod vas slično  stanje? 😎🙈

Angie1205
    31. Srpanj 2019. 15:42

Gogaa trudna si i jos moras mirovati, dobro ti je muz i rekao!! Ja sam cesto vani i po ducanima i stalno nekam gazim pa mi je vrh pocesljat se i oprat zube 😂
    Ne sminkam se otkad ne radim i po ovoj sparini mi ni ne pada na pamet trackat se za pola sata-sat setnje. Ne sikiraj se jos i oko toga. Ja sam sva nabrekla, pristava, rascupana i flekava i bas sam si super 😉

Gogaa_V
    31. Srpanj 2019. 15:42

Simbalija

Hvala vam curke od srca! ♥️

Moje sve frendice imaju curice, a nedavno su rodile, tako da su se čudile kad sam rekla da je sad navala dečkića.
    Neka, neka, samo neka su zdravi 😊

Čestitke  i od mene  za djevojčicu!💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.