Gogga i meni je tak 😂 bas mi se jucer muz smijao kad sam mu rekla da mi je najveca muka kad negdje idemo jer moram nositi grudnjak a tak mi je vruce 😂 danas idemo u kino i trebala bi cak i oprati kosu 😂 sad sam doma malo usisala, obrisala prasinu, al uopce nemam volje za nista 🤦🏼♀️ jos sam se i u bolnici izgleda uljenila.
Gogaatrudna si i jos moras mirovati, dobro ti je muz i rekao!! Ja sam cesto vani i po ducanima i stalno nekam gazim pa mi je vrh pocesljat se i oprat zube 😂
Ne sminkam se otkad ne radim i po ovoj sparini mi ni ne pada na pamet trackat se za pola sata-sat setnje. Ne sikiraj se jos i oko toga. Ja sam sva nabrekla, pristava, rascupana i flekava i bas sam si super 😉
Angie ne sekiram se nego mi je fascinanto kako nemam volje apsolutno. Ni bi vjerovala da mi jr neko pričao da cu doci u ovu fazu🙈🙈Inače sam bas navikla, sad samo higijena i to je to. Kakva frizura, kakvo sređivanje neka sam ziva i zdrava 😝
Cure koliko vi imate volje za neko sređivanje općenito za van, kući, na posao. Ja maloprije morala izaći do banke osobno, i kako moram mirovati bilo mi mrsko, a i trebala sam se malo uljuditi za van. Kaže muž pa idi takva, a ja kao socijalni slučaj… i gora. Samo sam se malo kao popravila, ali mislim da me policija srela da bi me legitimirali 🙈🙈 inače sam tip bila bar prije t uvijek dotjerana 😭 i do prodavnice, a sad se natjeram jedva zavezati kosu, a da ne pricam o sminci, tretmanima itd. Jel kod vas slično stanje? 😎🙈
Kod mene je tako. Nemam volje, em je vruće za poludit. Sva bi se rastopila haha :) nervira me dok je vani vruće i od puno stvari odustanem. Da se ne lazemo od kad sam trudna sam sva za nist. Nesto se samo tjeram ajmo ovo ajmo ono hahaha.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jednostavno ponekad sama sebi idem na zivce sto sto sam postala takva a sta cu. I to ce ce proci.! Taman dok dode jesen i smire se vrucine vec cu citi jace trudna i opet nist. Stizu nove frke.al neka sam ziva i zdrava, lako za ostalo hahah😅
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sve je to za nas normalno, zato i kazem da skidam kapu svim curama koje jos rade, putuju na posao! Nemam snage doc do kupaone a kamoli svako jutro se sat vremena sredjivat pa jos i smjenu odraditi 😂
Realno nist mi se ne da! Danas sam rekla malo okrcit ormare i pobacat neke stvari...jos se nisam makla s kauca 🙈
Hvala svima na savjetima o iscjetku. Vjerujem da je sve ok, a vidjet ću sljedeći tjedan na pregledu. Istina je i da se znojim. Super, pola gaća mokro od iscjetka, pola od znoja Trudnički sjaj i dalje izostaje.
Meni je isto danas bljak dan, općenito mi je sve teško. Čini mi se da mi je teže svakim danom i tak mi se ništa ne da. Malo se sredim jer ipak idem na posao, ali brojim dane do godišnjeg i komplikacija. Dok dođem doma budem totalno krepana i apsolutno ništa mi se ne da.
Danas sam u Mani kupila 2 trudničke majice dugih rukava, pamučne, po 40 kn. Na jednoj piše Baby's five star hotel preko trbuha
Ja otkada sam saznala da sam trudna prestala sam se šminkati, jednostavno zato što mi se pojavila hrpa prištića odmah koji su i sada prisutni pa mi šminka to još sve bolje iziritira i nekako me sad više nije briga, čak sam si i okej ovakva prirodna prištava haha, mogu preživjeti A i dođe kao osvježenje za kožu
PREGLEDI
01.8.- Juno
02.8.- May4
02.8.- DeeSB
02.8.- malabubamara
02.8.- Eleonoré
02.8.- Lala3
06.8.- Omerta
06.8.-Nova19
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- TinchiSk
08.8.- Red Fox
08.8.-iva4
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
21.8.- lorija
22.8.- Nasty
23.8.- Angie1205
24.8.- C1M4
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
28.8.- Gogga_V
29.8.- petra31
09.9.- Samojed
Simbalija cestitke na curici!!
Danas jos tinika i Mare4 imaju pregled,ocekujemo izvjesca 🌸
Curke vidim da vam je tesko danas vrijeme i meni je tako jucer bilo,al danas pada kisa cijeli dan,prekrasno je osvjezilo. Nije sparno nimalo 😁
Poslat cu vam kisu kao i prosli put☔☔☔
Sortiraj odgovore
Najstariji