ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    31. Srpanj 2019. 15:44

Gogga i meni je tak 😂 bas mi se jucer muz smijao kad sam mu rekla da mi je najveca muka kad negdje idemo jer moram nositi grudnjak a tak mi je vruce 😂 danas idemo u kino i trebala bi cak i oprati kosu 😂 sad sam doma malo usisala, obrisala prasinu, al uopce nemam volje za nista 🤦🏼‍♀️ jos sam se i u bolnici izgleda uljenila.

Gogaa_V
    31. Srpanj 2019. 15:46

Angie1205

Gogaatrudna si i jos moras mirovati, dobro ti je muz i rekao!! Ja sam cesto vani i po ducanima i stalno nekam gazim pa mi je vrh pocesljat se i oprat zube 😂
    Ne sminkam se otkad ne radim i po ovoj sparini mi ni ne pada na pamet trackat se za pola sata-sat setnje. Ne sikiraj se jos i oko toga. Ja sam sva nabrekla, pristava, rascupana i flekava i bas sam si super 😉

Angie ne sekiram  se nego  mi je fascinanto kako nemam volje apsolutno. Ni bi vjerovala  da mi jr neko pričao da cu doci  u ovu fazu🙈🙈Inače sam bas navikla, sad samo higijena i to je to. Kakva  frizura, kakvo sređivanje neka sam ziva  i zdrava 😝 

Aristea
    31. Srpanj 2019. 15:46

Gogaa_V

Cure koliko vi imate volje za neko sređivanje općenito za van, kući, na posao. Ja maloprije morala izaći do banke osobno, i kako moram mirovati bilo mi mrsko, a i trebala sam se malo uljuditi za van. Kaže muž pa idi takva, a ja kao socijalni slučaj… i gora. Samo sam se malo kao popravila, ali mislim da me policija srela da bi me legitimirali 🙈🙈 inače sam tip bila bar prije t uvijek dotjerana 😭 i do prodavnice, a sad se natjeram jedva zavezati kosu, a da ne pricam o sminci, tretmanima itd. Jel kod vas slično stanje? 😎🙈

Kod mene je tako. Nemam volje, em je vruće za poludit. Sva bi se rastopila haha :) nervira me dok je vani vruće i od puno stvari odustanem. Da se ne lazemo od kad sam trudna sam sva za nist. Nesto se samo tjeram ajmo ovo ajmo ono hahaha.

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    31. Srpanj 2019. 15:49

Jednostavno ponekad sama sebi idem na zivce sto sto sam postala takva a sta cu. I to ce ce proci.! Taman dok dode jesen i smire se vrucine vec cu citi jace trudna i opet nist. Stizu nove frke.al neka sam ziva i zdrava, lako za ostalo hahah😅

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    31. Srpanj 2019. 15:50

Sve je to za nas normalno, zato i kazem da skidam kapu svim curama koje jos rade, putuju na posao! Nemam snage doc do kupaone a kamoli svako jutro se sat vremena sredjivat pa jos i smjenu odraditi 😂
    Realno nist mi se ne da! Danas sam rekla malo okrcit ormare i pobacat neke stvari...jos se nisam makla s kauca 🙈

TinchiSk
    31. Srpanj 2019. 15:56

Hvala svima na savjetima o iscjetku. Vjerujem da je sve ok, a vidjet ću sljedeći tjedan na pregledu. Istina je i da se znojim. Super, pola gaća mokro od iscjetka, pola od znoja  Trudnički sjaj i dalje izostaje.
    Meni je isto danas bljak dan, općenito mi je sve teško. Čini mi se da mi je teže svakim danom i tak mi se ništa ne da. Malo se sredim jer ipak idem na posao, ali brojim dane do godišnjeg i komplikacija. Dok dođem doma budem totalno krepana i apsolutno ništa mi se ne da. 

TinchiSk
    31. Srpanj 2019. 15:59

Danas sam u Mani kupila 2 trudničke majice dugih rukava, pamučne, po 40 kn. Na jednoj piše Baby's five star hotel preko trbuha 

C1M4
    31. Srpanj 2019. 15:59

Ja otkada sam saznala da sam trudna prestala sam se šminkati, jednostavno zato što mi se pojavila hrpa prištića odmah koji su i sada prisutni pa mi šminka to još sve bolje iziritira i nekako me sad više nije briga, čak sam si i okej ovakva prirodna prištava haha, mogu preživjeti A i dođe kao osvježenje za kožu

lorija
    31. Srpanj 2019. 16:10

PREGLEDI

01.8.- Juno
    02.8.- May4
    02.8.- DeeSB
    02.8.- malabubamara
    02.8.- Eleonoré
    02.8.- Lala3
    06.8.- Omerta
    06.8.-Nova19
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    07.8.- C1M4
    08.8.- TinchiSk
    08.8.- Red Fox
    08.8.-iva4
    09.8.- MaRe
    09.8.- Stelle123
    12.8.- mikio
    13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    13.8.- Vanessa.
    19.8.- mustra
    19.8.- Lavica27
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    21.8.- lorija
    22.8.- Nasty
    23.8.- Angie1205
    24.8.- C1M4
    27.8.- annika
    27.8.- Simbalija
    27.8.- Jaivanpa
    28.8.- Gogga_V
    29.8.- petra31
    09.9.- Samojed

lorija
    31. Srpanj 2019. 16:14

Simbalija cestitke na curici!!  
    Danas jos tinika i Mare4 imaju pregled,ocekujemo izvjesca 🌸
    Curke vidim da vam je tesko danas vrijeme i meni je tako jucer bilo,al danas pada kisa cijeli dan,prekrasno je osvjezilo. Nije sparno nimalo 😁
    Poslat cu vam kisu kao i prosli put☔☔☔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.