ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    30. Srpanj 2019. 22:27

Sto se tice tih sindroma, ja sam spremna stvarno na sve samo da mi je tu, i dragi i ja i to smo vec pricali odavno.. Ali mi je ako vec ne daj boze mora nesto imati(ovo ce jako ruzno zvucati) da onda ima down jer sa ostalim sindromima ne bi prezivjela😔😞

Nasty
    30. Srpanj 2019. 22:28

Thnx Grizli na info. 

C1M4
    30. Srpanj 2019. 22:28

Cure, stvarno ste mi super i bas pune podrske, hvala vam puno punoo❤ Stvarno se nadamo najboljem i nema mjesta stresu jer bebica mora rasti i dalje😁

Angie1205
    30. Srpanj 2019. 22:29

Bude to sve ok, vidjet ces ❤️
    Vjeruj mi, ti malci su zilaviji nego mislimo!! Ovo sto kaze Grizli, mozda da stvarno odes na Nifty pa da znas sa sigurnoscu sto je na stvari. Znam da nalazi nece promjenit tvoje misljenje, al sad kad vam je vec dr ovako bacila sumnje, da znate o cem se zapravo radi. Super sto su mjere kako trebaju biti, neka tako i ostane 🙏🏻

Grizli
    30. Srpanj 2019. 22:30

C1M4 drzim sve pozotovne misli na tebe. Vazno je da je otkriveno na vrijeme, zato ti i kažem odi obaviti to sto je gin preporucila pa i u slucaju da beba ima srcanu manu dogovore carski rez i bebu na porodu odmah preuzima kardiolog i pedijatar te ide u obradu. Tada bebe imaju najvecu sansu za lijecenje i potpun oporavak. Al ja i dlje ti zelim da ni to nije slucaj vec da je slucaj potpuno zdrave bebice samo eto nazali su malo zezali i zabrinuli vas. Budi samo optimisticna! 

Aristea
    30. Srpanj 2019. 22:30

C1M4 nadam se da ce sve ipak biti u redu! To ništa ne mora značiti... Za mene su sve bebe, bebe kako god bilo. Znam da se mnogi nebi slozili i znam da ljudima bude tesko ali neznam. Od kako sam cula srce svoje bebe promjenilo mi je misljenje o svemu. Meni je ginekolog rekao da je imao slucaj gdje je djevojka rodila dijete sa downovim sindromom a u obitelji nitko nije imao niti je ista ukazivalo na to. Ni nulani nabor, ni srceko, ni nosna kost i da je bio joj velik sok na porodu. Pravilo je da pravila nema! Idi na daljnje pretrage svakako! 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Nasty
    30. Srpanj 2019. 22:34

Super je što je nosna kost prisutna i što bebica prati dob rastom.. Ne brini. Ako misliš da bi htjela znati što ranije onda odi na panoramu ako možeš. U slučaju da ćeš se brinuti čekajući sljedeće pretrage i anomaly scan. Doduše ta panotama može predvidjeti samo trisomije i još neke spolne kromosomske malformacije, ali recimo ako beba nema trisomiju neće predvidjeti da će beba možda morati na neki zahvat srca kad se rodi ili bilo koji deformitet da ima. To se sve prati uzv dijagnostikom. 

Nasty
    30. Srpanj 2019. 22:37

Moja frendica ima downića, sad ide u školu, odličan je dečko, ma duša i čista čjubav od djeteta. Njoj nisu ništa vidjeli na uzv osim što nije pratio razvoj za svoju dob i opseg bedrene kosti je bio nešto manji. A isto je bio na operaciji srca kad se rodio zbog šuma. 

Nasty
    30. Srpanj 2019. 22:38

Tek na porodu je saznala da je dijete downić. 

Aristea
    30. Srpanj 2019. 22:38

Sva djeca su Božja djeca! Svi su oni blagoslov... Realno svatko od nas može biti ona rijetka statistika....i sta sad? Jel svijet stao? Koliko majki su veliki borci za svoju djecu....mi imamo snage na pretek a nismo ni svjesni! Voli, mazi i pazi svoju mrvicu! Neka ju Bog blagoslovi i čuva...sve su bebe naša mala čuda i velike radosti. Puse ti šaljem i velike zagrljaje! Ti si snazna! 💖💖💖💖

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.