ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    30. Srpanj 2019. 20:58

DeeSB

Ajme koliko ste se raspisale…vec sam par puta htjela nesto nekome odgovoriti ali dok procitam sve zaboravim… 😀😀
    Evo na neke teme koje sam zapamtila: Koristim Hippovo ulje i maslac - navecer ili preko dana uglavnom ulje, a kad negdje moram ici onda maslac da mi ne ostavlja bas tragove po odjeci. Za sada mi odgovara, ima dobar blag miris tako da je bas ugodno.
    Ja sam u 12 tj radila UZV u bolnici gdje su mjerili nuhalni nabor, dr mi je samo dao uputnicu i rekao da to tamo obavim pa da mu se javim poslje - nije imenovao pregled al rekla bi da je to bio mini anomaly, kod nas je to najnormalnije i sve trudnice idu na to. Sad u petak imam pregled gdje je rekao da ve isto malo detaljnije sve pregledati - cerviks i ostalo. I pretpostavljam da ce mi opet dati uputnicu da obavim u bolnici UZV u 20. tj al to vam javim u petak.
    Uff…ne mogu docekati pregled jer imam osjecaj da osjetim bebu ali nisam sigurna jel to stvarno ili umisljam 😀😀

Ja sam osjetila bebu u tom periodu kad i ti. Nisam bila sigurna ali sada jesam haha...:) Oko pupka na kratko.. neki pritisak pa nestane...al rijetko pa zbog toga nisam znala jel umisljam...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    30. Srpanj 2019. 21:01

Jaivanpa i ja vama zelim sto bezbolnije preseljenje 🥰
    Mala i ja sad tek izasli van na slajac i bas je super, taman mm dolazi s posla pa ga cekamo 😉
    A onda trk Perici u krevet tj. na kutnu 😂😂

Aristea
    30. Srpanj 2019. 21:08

Ma prava sreća je uopće naletiti na nesto pristojno a realnije cijene. Bas tu kucu smateam Bogom danu. Poslje operacije i vađenja jajnika, ocaja i straha zarucili se, slucajno jedno jutro nakon toga našli kucu i znali ma to je to... Malo se to sve otegnulo jer lik nije sredio papire do kraja neke ugl sitnice...sva sreća je namjestena pa cemo uzeti samo frizider, perilicu rublja, krevet stol sa stolicama i to je to. S time da ce nam mama moja uzeti za useljenje perilicu, stol i stolice i kindić a ujak frizider i još njegovi zele dati novac pa cemo uzeti od toga ostatak

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Stelle123
    30. Srpanj 2019. 21:10

Bila taman u gradu jedva napravila krug oko centra. Uhvatio me neki pritisak na mjehur, nadam se da neku bestiju nisam skupila iako su nalazi briseva u redu. Sto se tice anomaly mislim da je prvi pravi ovaj oko 20 tjedna jer on moze otkrit probleme u razvoju i odstupanja. Mislim da to zbilja detaljno gledaju. Od ostalih stvari pojma nemam sto ste pisale😂

url=https://lilypie.com]

Nasty
    30. Srpanj 2019. 21:56

Još jedan dečkić danas, čestitam Losha! Ako sam još nečijeg bebača propustila čestitam!
    Moj ljubavnik u uporabu kreće od sutra dok se osuše navlake.. Jedva čekam da se bacim na njega! 🤣🤣🤣

Juno
    30. Srpanj 2019. 22:00

mmamma

Juno

U Bubamari je ovaj tjedan, Tjedan dojenja. Jastuci za dojenje su sniženi 20%,kao i prsni jastučiću i oni razni silikonski sisači što se stave na cice, a izdajalice i grudnjaci su na 15% popusta. To je više nego da se koristi popust utorkom za trudnice pa ako kojoj nešto takvo treba da zna

Hej, upadam s druge teme… Ne mogu nac vise info o tom tjednu dojenja i popustima… Gdje si to vidjela? 🙂

Sorry tek sad vidjela. Dobivam obavijesti na mail od njih

Grizli
    30. Srpanj 2019. 22:03

Samojed drago mi je da je nalaz super!
    Angie i Jaivanpa sretno s kucama i preseljenjima da vam bude tocno kako si zelite! 🏠
    Za anomaly i porod dobro je jedna od vas objasnila pred kraj se zna za porod, sad eventualno mogu vidit ako bebi nije uredno srce, ili recimo nesto sa udovima, glavom isl. Pa moze se dobiti preporuka cescih kontrola, testiranja ili porod carskim rezom ukoliko se uoce neke anomalije. No svaki uzv je anomaly. I da Losha mislim da je spomenula i kod nas gin koji radi kombinirani i uzv mora imat certifikat. Moja gin ima objesene certifikate na zidu i ima i diplomu za obavljenu edulaciju za taj neki tip uzv koji ona bas ima. Ne boze bas svako to raditi, al ocito kod nas posto je praksa da se uzv radi skoro na svakom pregledu mozda zato svi zavrsavaju edukacije jer koliko znam vani nije to praksa imat toliko uzv u trudnoci. 

C1M4
    30. Srpanj 2019. 22:07

Evo mi smo se vratili sa anomaly scana i nuhalni nabor je 3,87mm i negativan je protok kroz ductus venosus, eto.. Preporucila mi je da odem na Panoramu, ali kad sam rekla da bi ga zadrzala svejedno rekla je da onda ne idem bezveze vec da u malo vecim tjednima odem ponovo na anomaly scan i da odem na pregled da se pregleda bebino srce i na testove neke da se vidi da beba nema neke infekcije ili nesto.. Ne znam sta da kazem ni mislim🙂

mrgud_zg
    30. Srpanj 2019. 22:09

Ja imam osjecaj da mi se nakon antibiotika pojacao iscjedak. Sad si razmisljam nesto uzet za prirodnu floru? Mozda mi se od antibiotika malo posemerilo sve. Kaj mislite? Lactogyn se uzima bez recepta..

Angie1205
    30. Srpanj 2019. 22:10

C1M4 sto to znaci?? Ne kuzim te brojeve??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.