ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    30. Srpanj 2019. 20:04

Meni je opet cijelo popodne teško i loše. Išla maloprije prošetati do trgovine, jedva se dovukla natrag. Vruće mi je, znojim se peterostruko, sva sam nervozna, umorna. A gladnaaaaaa... samo mi se jede. Sad sam evo zalegla pred tv i odmor. Nisam imala snage ni ići u Bubamaru po ljubavnika 
    Moj bebonja evo baš mjehur stišće, često mi se javlja.

TinchiSk
    30. Srpanj 2019. 20:05

Samojed, drago mi je da su ti dobri nalazi. 
    Nek ste mi sve dobro!

Angie1205
    30. Srpanj 2019. 20:18

Po ljubavnika 😂
    Ajmo mu dat ime Perica pa nek si misle kak svi imamo Pericu doma 😂 jel se slazete?
    Sad sam prala pod, brisala itd i preznojila se ko 🐮 i skidam se i pogledam u ogledalo i ostanem 😲
    Moj pupak je skroz izasao van!! Sad doslovno imam kuglu po sred buse, ono bas obla, glatka kuglica 😳

mrgud_zg
    30. Srpanj 2019. 20:41

Ajme stvarno previse stranica 😁😁🙈
    Bilo je o porodu, ne znam jos gdje bih rodila. Merkur ili petrova. Imam neko “poznanstvo/vezu” u petrovoj pa bi mozda tamo, iako spadam pod merkur, jos cu odlucit. S obzirom da mi je prosli posao imao veze s embiologijom znam tolko losih prica iz rodilista da mi je vec sad muka kad se sjetim da trudnoca zavrsava porodom 🥴🙈
    Ja mislim da sam prek vikenda osjetila neke baloncice i sad vec 2 dana nista, jedva cekam da postane ucestalije da manje brinem 😬 bila prosli tjedan na uzv i kao mirna idem na go, al opet 🙊🙈
    Mi danas dobili kinderbet, od frendice. Jos sam malo u soku, ja stvarno jos nisam do kraja svjesna da nam dolazi beba 😂😁

TinchiSk
    30. Srpanj 2019. 20:43

Prihvaćam Pericu  imat ću ga i ja
    Neobično mi je to kako nekim trudnicama tako iskoči pupak. Moj je normalan. Imam osjećaj da sam trudna već 100 godina. A još 5 mjeseci do kraja. Dugo mi se čini. 

mrgud_zg
    30. Srpanj 2019. 20:44

Angie drzim fige za kucu 🤞. Mi smo naslijedili neku rusevinu i potpuno ju adaptirali tako da sad imamo 2 prazne sobe koje cekaju da postanu djecje, pa misim da smo neko vrijeme mirni 🙈 za sad sluze kao gostinjska i veseraj
    Ja napokon tek danas oprala jastucnice za ljubavnika, nocas ga planiram testirat 😂😂

Aristea
    30. Srpanj 2019. 20:50

Angie držim ti fige da kucu izrealizirate i samo polako i smireno. Namjestit cete. 
    Zahvaljujem se svima na podršci za kucu! 
    Ja koristim hippovo ulje od badema i mazem trbuh s tim.Za sada je sve okej, nema strija ali ko zna hahah...
    Nemam iskustva u kupovanju odjeće.danas sam bila u Pepcu i kupila njihove bodije 62, hlačice, one majce na kopcanje 62 i jedna 56 i jednu 56...pidzamu 56 i 62... čini mi se taj njihov 56 full mali ma neznam dal da uzmem jos i koliko. Imam 8 bodija 62 pise kao da su od 0 do 3 mj...troje hlača od 62, 2 benkice jedna 56 i jedna 62...kako vi uzimate odjecu i koliko? Bila bi Vam zahvalna na pomoći.... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Gogaa_V
    30. Srpanj 2019. 20:51

TinchiSk

Prihvaćam Pericuimat ću ga i ja
    Neobično mi je to kako nekim trudnicama tako iskoči pupak. Moj je normalan. Imam osjećaj da sam trudna već 100 godina. A još 5 mjeseci do kraja. Dugo mi se čini.

Tinchi kako 5 mjeseci do kraja , a već  si 18+1 🙈😋

Maj4
    30. Srpanj 2019. 20:55

Pozdrav 🖐🏻🖐🏻 
    Ja sam danas bolje 🎉🎉🎉 Doduše nisam imala apetitaali sam cijeli dan maštala o grašku i upravo ga večeram 🤤🤤 trebao je biti ručak ali se odužilo 🙈
    Stavila sam bila brašno i ulje za zapršku i ušla na forum da škicne šta sam provustila i naravno da je sve izgorilo 🤣🤣🤣
    Danas sam se preznojila milijon puta a nisam ništa radila 🙈🙈 mogu misliti šta bi bilo da sam se uhvatila nekog posla. 
    I danas smo velikih 20tt, šok pola puta 🙈🙈 kako je proletilo a tako mi se daleko čini taj 12mj valjda ćemo sve uspjeti kako smo mislili 😊

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Aristea
    30. Srpanj 2019. 20:56

Losa čestitam na dečkiću...
    Deewillow drago mi je da je osjetis bebicu hehe ☺️☺️
    Samojed čestitam na urednom pregledu i nalazima! Neka dobro i ostane! 😀

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.