ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    30. Srpanj 2019. 17:59

Blago vama koje mozete spavat u svom krevetu, ja vec jako dugo spavam u boravku na kutnoj jer nemrem se spenjat na krevet (od zida do zida je) i onda se svako malo zmicem dole kad moram na wc 🙄
    Sad me maloprije mm zove da ce doc sutra neka zena gledat stan, nije ju htio odbiti jer jos uvijek nista o zamjenama nije 100% sigurno...a stan mi je kaaaaoooooos 👿

30. Srpanj 2019. 18:03

C1M4

LoSa to si saznala na obicnom UZV spol ili?😁

Moj gin ima bolji uzv ... ne znam koju je opciju ukljucio no bas se lijepo vidi beba kako se mice. I danas mi je sa 15+4 potvrdio da je decko.

samojed
    30. Srpanj 2019. 18:20

Eh curke moje nalazi dabl testa su super et bas sam sretna sve je odlicno

Nasty
    30. Srpanj 2019. 18:22

Super vijesti Samojed čestitam! 

deewillow
    30. Srpanj 2019. 18:29

Nisam stigla sve stranice procitati 🙈 bas me dugo nije bilo... hvala Angie na pitanju ❤
    Ja sam dobro, jos uvijek na g.o., pa slabo idem na forum zbog toga.
    Sretno svima na pregledima i drago mi je za sve dobre vijesti! 😊
    Moja beba se mice 💓🎀

Gogaa_V
    30. Srpanj 2019. 18:31

Angie mnogo mi je drago što  ste bliže  cilju u vezi  sa kućom. 👏 sretno vam
    Samojed cestitam  ti na super  vijestima. 
    Što se tiče pedikira ja sam to svakako prakticirala i prije t jednom u mjesec dana kod kozmeticarke, (zbog koljena nakon pada sa motora), a sada pogotovo jos kad stomacic poraste nema sanse da bih mogla sama. Za lak probajte sa trajnim ovo malo jos dok ljeto  traje da se ne mucite. 

Angie1205
    30. Srpanj 2019. 19:00

Samojed bravo!! Cestitam!!🎉🎉
    Deewillow bas mi je drago da konacno osjetis bebaca 🥰
    Ja sam danas nemoguca sama sebi...jedem svakih pola sata i opet sam gladnaaaaa!!
    I opet samo neka shit hrana danas 🥴

• valentina
    30. Srpanj 2019. 19:13

Hvala vam na informacijama. Svakako cu ga pitati za briseve, isto dosad nisam imala nikad nikakve bakterije ili gljivice kolko znam, ali kao sto velite nemoraju se osjecati nikakvi simptomi a da ih imamo. 
    Angie drago mi je za kucu, drzim fige da vam uspije👍😊
    Samojed bravo za dobre nalaze i pregled😍

Angie1205
    30. Srpanj 2019. 19:24

Hvala na dobrim zeljama. Ja iskreno jedva cekam samo da se maknem odavde 🙄
    Tu smo jako dugo a kvart i susjedi su katastrofa ziva 👿
    Najvise mi je radi djece ali i da se mi maknemo iz gradske vreve, dosta mi je vise i sve mi ide na zivce 🥴
    Znam da ce bit gusto sa seljakanjem i svime al neka, znam da ce se isplatiti 🥰

lorija
    30. Srpanj 2019. 19:29

Evo me sa igralista, cijeli dan glava boli,spavala jela izasla na zrak i nije prestala. Da bi se tek sad sjetila -Pa da nije tlak?!? I uzela malo slanih pereca i vec osjecam promjenu na bolje. Zaista je krajnje vrijeme da kupim tlakomjer 😡!!!
    Angie sretno u kupnji kuce!!! 🌸
    Samojed cestitke na pregledu i nalazu. 😁 daj termin 😂😂😂 da te ne hvatam poslije. Ostalo sam zaboravila 🙈 
    A vidim da je tema bila mini Anomaly, svi doktori to mjere al ne daju na sva zvona, jer vrlo lako i pogrijese. Da odete drugom doktoru,rekao bi vam sasvim drugu mjeru al o tom bi se dalo raspravljati pa zato vjerujte tom jednom kojem idete i super. 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.