ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    30. Srpanj 2019. 12:49

https://www.ponudadana.hr/zdravlje/ginekoloski-pregledi/4D-ultrazvuk-i-DVD-snimka-vase-bebe-uz-ukljucen-anomaly-scan-u-centru-grada-pomocu-kvalitetnog-Samsung-uredjaja-za-249-kn-45124_1?a_aid=58eddaj44io&a_bid=37dfa676&utm_source=affiliate&utm_medium=agreg&utm_campaign=dajsve.com#_

Grizli
    30. Srpanj 2019. 12:52

Hrabrice zao mi je da imas tu bakteriju.
    Mala.le ja sam necaka nosila u nosiljci jako dugo. U to vrijeme nisam imala ni 60kg, a on je bio bas zivahna beba i mogu ti rec da mi je to bilo super, dok na rukama kad bi ga nosila bi me ledja ubijala, a ruke da ne govorim. Samo je vazno da je dobro namjestena nosiljka. Tako da ja definitivno to planiram uzet, al jos nisam smislila koju, svakko neko koju mogu od pocetka. 

Nasty
    30. Srpanj 2019. 12:53

Ja sam također planirala kupiti nosiljku, ali još nisam proučavala koju bi. One marame s prstenovima mi se čine komplicirane. Uzela bi neku ergonomsku sa dodacima za novorođenče. Negdje sam pročitala da je bitno da je položaj nogu u obliku slova M, nikako da vise. 

Angie1205
    30. Srpanj 2019. 13:14

Evo ja se narucila u Vili na anomaly 8.8. 🎉🎉
    Svi su na go sljedeci tjedan, eto oni nisu 😉
    Sestra koja se javila bila je extra ljubazna! Rekla sam da bi ja 4D a veli dajte da vas narucim na anomaly, 200kn vam je manje a profa pali 4D ionako pa sve dobijete. Pola sata smo tamo ako ne i duze, tak da je super ispalo!! Eto da znate vi koje planirate 😉

C1M4
    30. Srpanj 2019. 13:20

Angie znaci i ti ides na anomaly odmah?😁 javi kako je proslo u svakom slucaju😁

Lavica27
    30. Srpanj 2019. 13:25

mala.le.90.

Je li netko od vas koristio ili planira uzeti nosiljku? Ono sto se zaveze pa ti beba bude na prsima? Meni se to uvijek svidjalo a zanima me je li korisno…i hoce li me opterecivati na kraljeznicu buduci da imam 62 kg…
    Ako ima neka iskustva s time, molim da se javi.

Ne znam za druge nosiljke,znam za onu koju ja imam a to je mei tai,tako je napravljena da osjećaš 1/3 djetetove težine (tako ti rasporedi nosiljka). 

Angie1205
    30. Srpanj 2019. 13:27

Daaa, veli mi zena 4D cete platit 600kn samo radi slikice za frizder. A anomaly je 400kn i profa ce vam detaljno pogledat bebu i jos je uslikat a da vam ne naplati 😂😂 zena je u pravu skroz!
    Jesi ti rekla da ides u Vili?? Kad?

Nasty
    30. Srpanj 2019. 13:29

Nasty

Imam pitanje za iskusne mame. Koliko je potrebno imati vreća za spavanje i do kada se mogu koristiti?
    Pročitala sam da se može početi koristiti od 6tjedana starosti. I da maloj bebi nikako ne smije biti prevelika vreća. Pokušavam učitati sličicu što obući uz vreću i koje debljine vreća postoje ali ne mogu učitati.

Citiram samu sebe za slučaj da nitko nije vidio pitanje za iskusne mame. Ako je glupo pitanje skužajte. 

mrgud_zg
    30. Srpanj 2019. 13:29

Ja sam se narucila na merkur 22.8. Na anomaly. Tad cu bit skoro 22 tj. A to mi pase da mogu ic na more sad pa kad se vratim
    Pocetkom 9 mj cu ic na 3d privatno, ovo u 8 mj mi je taj bivsi kolega na godisnjem pa sam se zato narucila u bolnicu

Točkica37
    30. Srpanj 2019. 13:31

Ne znam za vrece, nije mi to neka spica. Prvi je imao i nekao se izvlacio iz nje. Najbolje ti je u hodu kad rodis isprobavat sto ce tebi i bebi biti najzgodnije

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.