ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • valentina
    30. Srpanj 2019. 15:00

Nasty

Nasty

I još jedno pitanje. Na anomaly scan ste se odlučile samoincijativno? Meni ginić ništa nije spomenuo. Pa ću ga baš pitati sljedeći put. Od dodatnih pretraga sam radila samo nifty. A ginić mi na svakom radi neku dijagnostiku..

Opet citiram.. Ako mi može koja od vas odgovoriti, hvala!

I mene to također zanima, mislim ga pitati sad 07.08. na slijedecem pregledu, da li se obavezno ide na taj anomaly ili je to prema vlastitoj zelji.  Jer nisam sigurna da on ima bas tak dobar za anomaly. Isto sam radila samo nifty.

Nasty
    30. Srpanj 2019. 15:01

C1M4 može, javi.. Thnx! Iako mi se čini da mi je to obavio.. Bio je muž samnom, gledao je i posteljicu gdje je smještena, cerviks, detaljno bebu, mjerenje isl.. I spol, iako smo znali spol. Ali mi nije spomenuo da je to anomaly scan. Niti mi je spomenuo da odem negdje drugo. Rekao je da će mi dati nove uputnice za krv, urin, šećer idući put. A prije toga je bio na godišnjem i zadnji put sam bila kod njega sa 13tt. A niš, pitat ću ga s 22tt. 

Nasty
    30. Srpanj 2019. 15:04

Thnx cure. Izgleda da smo to onda obavili na pregledu.. Ajme stvarno sam AS🤦‍♀️🤣
    Inače me svaki put gleda na uzv i mjeri što se da izmjerit, pa više ne kužim razliku.. 

C1M4
    30. Srpanj 2019. 15:04

Nasty nista😁 taj pregled ti je radio zadnji puta kad si bila 13tt ili? ako sam skuzila dobro haha, ako je, to moze biti taj "mini anomaly scan" pa ti zato mozda nista nije rekao jer se on radi izmedu 11.-13. tjedan, a izmedu 18.-22. ide kao taj veliki pa te mozda posalje na njega ili obavi kod sebe😊 ja jedva cekam da vidim mjere bebice😁 i da te pitam, ako je to bilo kad si bila 13tt, vidio je tada i spol ili?😊

Nasty
    30. Srpanj 2019. 15:11

C1M4 bila sam sa točno 18tt prošli tjedan i tad je radio dijagnostiku, ali mi je radio i sa 13tt samo ovaj put detaljnije. A kako se nismo vidjeli između zbog godišnjih onda mi nije ništa spominjao da odem negdje drugo.. A nije ni sada. Nadam se da je bilo potrebe da bi mi valjda rekao. Iako mi je malo žao što nisam vidila na 4d. Ali taj 4d se može od 24 do 30i nekog tjedna napraviti..pa možda odem na to. 

Nasty
    30. Srpanj 2019. 15:14

Idući put ću biti na pregledu točno s 22tt. Pa ću vidjeti hoće li mi opet to sve mjeriti. A sad da između idem negdje privatno mi se ne da jer idem na put. Ma važno je da je sve ok. A sad za bolje sličice ili snimku bit će prilike. 

30. Srpanj 2019. 15:14

Evo da i ja prijavim uspjesno odradenu kontrolu. Sve je ok s bebom no moram mirovati zbog mioma i krvarenja ranije.
    Za strije samsama napravila 'kremicu'. Pomjesala sam u istom omjeru kokosovo ulje i gelaloe vere. Za sada mi se cini ok :-)

TinchiSk
    30. Srpanj 2019. 15:15

Ma Nasty, to ti je vjerojatno to. To se sad popularno zove anomaly scan da privatnici mogu staviti dobru cijenu 
    Znam da se može raditi i u Vinogradskoj npr. jer od kolegice ginekologica nema uzv pa joj je dala uputnicu za Vinogradsku. 
    Uglavnom, riječ je o detaljnijem uzv gdje se gledaju organi i rukice i nogice i sve se mjeri da se vidi da li je sve ok ili eventualno treba napraviti još neku dodatnu pretragu.
    Npr. meni je gin. kad sam radila nifty izmjerio nuhalni nabor, a da nije, to bi odradila moja ginekologica.

Nasty
    30. Srpanj 2019. 15:17

Valentina pitaj ti ginića odmah prije pregleda. Da ti ne ispadne kao meni. Ako te bude slao negdje gdje je bolji uzv možda ti neće taj dan raditi detaljno. 

Nasty
    30. Srpanj 2019. 15:20

Ma da gledao je to sve i rukice i nogice, nije mi baš brojao prstiće i spomenuo je da su organi urefni i da nema cista. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.