Nasty 💜 😘
Fox kod nas ima neki sirup nitrofurantoin koji su nam smuckali u apoteci, od tih istih tableta i sirupa od brusnice.. stvarno smo je brzo rijesili, tek je bila u pocetnom stadiju, on je tad bio veoma mali, ali je dobro reagovao na terapiju.. e sad pitanje je, da li se smije u trudnoci koristiti...
Lorija 2.8. pregled, propustila si moj post 😘
Evo cure ako ce kome biti od koristi informacija. Uspjela sam dobiti na telefon. Na merkur se moze narucit za anomaly scan, nisu guzve, tipa dovoljno je tjedan dana unaprijed. Moze se poslat mail na centralno narucivanje i napise se kad se zeli doc. Kad mi potvrde narudzbu javim datum
Imam pitanje za iskusne mame. Koliko je potrebno imati vreća za spavanje i do kada se mogu koristiti?
Pročitala sam da se može početi koristiti od 6tjedana starosti. I da maloj bebi nikako ne smije biti prevelika vreća. Pokušavam učitati sličicu što obući uz vreću i koje debljine vreća postoje ali ne mogu učitati.
PREGLEDI
30.7.- samojed
31.7.- Simbalija
31.7.- tinika
31.7.- Mare4
01.8.- Juno
02.8.- May4
02.8.- DeeSB
02.8.- malabubamara
02.8.- Eleonoré
02.8.- Lala3
06.8.- Omerta
06.8.-Nova19
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- TinchiSk
08.8.- Red Fox
08.8.-iva4
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
21.8.- lorija
22.8.- Nasty
23.8.- Angie1205
24.8.- C1M4
27.8.- annika
27.8.- Jaivanpa
28.8.- Gogga_V
29.8.- petra31
Lala3 sorry 😀 reci ti meni ovako, u ovoj masi poruka dobro ista i pohvatam 😂 al neka nas ima 💪
Gogamislim da je taj dio pregleda obvezan,rade ga svi. A to mozes provjeriti u svojoj Mutterpass, str. 10. Ultraschall- untersuchungen. I prvi pregled screening od 8tt do 11+6 tt,jel obavljen.
A nuhalni mozes provjerit na str. 5 ☺
Ne vjerujem da ti nije obavljen,mozda samo ginekolog nije bio rjecit. Ja sam na pocetku odbila sve testove al anomaly rade.
Lavice da nisi mogla 21. 😂😂
C1M4 javi kako je proslo 😁 Samojed takodjer. 💪
Jaivanpa sretno vam!!! 🙏 Velik je to korak,samo polako 🌸
Hvala na odgovoru , upisan je taj pregled sa 8+1, to sam vidjela.
Ocekujem anomaly scan na idućem onda kad ću biti taman u tjednima za njega. Nego nisam znala da li je obavezno, da li ona radi posto sam vidjela da neke od cura salju na druge adrese itd kod nas u Hr.
Sad kako mirujem i pazim na pokrete, da ne budu nagli prepadnem se baš kad svako malo kihnem (ko za inat sad bas) 🙈 valjda necu nista ugroziti. Sav mi se stomacic napne tada 😯 nekad čak malo i zaboli.
Hej cure, evo ja sam se da Vam budem iskrena pogubila u svom tom pisanju. Bili smo zauzeti danima jer eto dolazile su velike odluke. Podigli smo jucer kredit i potpisali i bas smo nekako eto u nadama da ce Bog to blagosloviti… Uskoro krece i selidba..nadamo se do 1.9 da ce ovi izaci iz kuce. Nasli smo krasnu kuću nadomak Sesveta u jednom mjestu. Nova je relativno iz 2010 godine.
Cestitam na deckicima. Ovo je bas kao neki fenomen… Neka su nam živi i zdravi svi bebolineki! Ja sam bas uzbuđena i sad toliko novina u životu i nadam se da cu biti sposobna za sve… Sve muke nestanu dok me Jakov ritne. Danas sam ga prvi put osjetila preko trbuha rukom ali nisko … Sva se raznjezim odma i popravi mi dan i brige i sve. Nadam se da cu mu biti dobra mama! Cestitam ujedno na svim dobrim pregledima i radujem se novim vjestima sa pregleda.! Neka ste mi sve dobro i one koje imaju problemcica sve ce to proci ne brigajte puno! Zelim dobrodoslicu svim novim curkama i uredne trudnoće. Neka nas sve zaobiđu ruzni oblaci i zasja sunce. Zene mogu sve! Poljubac i zagrljaj svima!😘💖💗
Ti su Jakovi pravi mali akrobati, moj stalno ima tulum😁😁 cestitam na novom domu😍
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Je li netko od vas koristio ili planira uzeti nosiljku? Ono sto se zaveze pa ti beba bude na prsima? Meni se to uvijek svidjalo a zanima me je li korisno...i hoce li me opterecivati na kraljeznicu buduci da imam 62 kg...
Ako ima neka iskustva s time, molim da se javi.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Curke vidim da gledate za 4D. Nasla sam na crno jaje ja mislim 4D za 300 kn u Zg. Pa provjerite si pise da se dobi dvd i detaljan pregled. Al nisam sigurna dal je crno jaje ili ponuda dana. Nazalost mi ozvan Zg nemamo nikakvu takvu opciju 😒.
Sortiraj odgovore
Najstariji