C1M4 I Lorija ono kad te dijete probudi 20min prije alarma za posao😈
Čestitam curama koje su otkrile spol i na urednim pregledima❤ Livia drago mi je da si se javila!
Cure probudila sam se s herpesom na usnici😭😭😭 nisam ga sto godina imala i sad ga eto. Inače sam skuzila ako spricam octenisept da mi ode brzo (zapravo zubaeica mi je rekla da ga isusi). Pretpostavljam da smijem octenisept? Nadam se da nije opasno za bebu..
Ja stavim malo sode i isto ga brzo osuši. 🙂
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ajoj, jel ih ima vise vrsta tih olival ulja? Ja sam alergicna na bademe i to jaaako😅
I ja koristim to ulje od Olivala, brzo se upije i ne masti odjecu.
Sretno Samojed
Hej cure, evo ja sam se da Vam budem iskrena pogubila u svom tom pisanju. Bili smo zauzeti danima jer eto dolazile su velike odluke. Podigli smo jucer kredit i potpisali i bas smo nekako eto u nadama da ce Bog to blagosloviti... Uskoro krece i selidba..nadamo se do 1.9 da ce ovi izaci iz kuce. Nasli smo krasnu kuću nadomak Sesveta u jednom mjestu. Nova je relativno iz 2010 godine.
Cestitam na deckicima. Ovo je bas kao neki fenomen... Neka su nam živi i zdravi svi bebolineki! Ja sam bas uzbuđena i sad toliko novina u životu i nadam se da cu biti sposobna za sve... Sve muke nestanu dok me Jakov ritne. Danas sam ga prvi put osjetila preko trbuha rukom ali nisko ... Sva se raznjezim odma i popravi mi dan i brige i sve. Nadam se da cu mu biti dobra mama! Cestitam ujedno na svim dobrim pregledima i radujem se novim vjestima sa pregleda.! Neka ste mi sve dobro i one koje imaju problemcica sve ce to proci ne brigajte puno! Zelim dobrodoslicu svim novim curkama i uredne trudnoće. Neka nas sve zaobiđu ruzni oblaci i zasja sunce. Zene mogu sve! Poljubac i zagrljaj svima!😘💖💗
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Mikio i ja sam uzela od Olivala i je da sam se nauljila zato što nisam pazila ali mi se čini ok...namažem se i ostavim da se upije a višak papirnatim ručnikom obrišem..koža mi ostane meka kao da je još nauljena al zapravo ulje ne ostaje nigdje
Jutro svima 😊 ja svaki dan sve duze i duze spavam 😂
Ja protiv strija koristim od olivala ulje i super mi je, nije premasno. I imam hipp maslac al njega rjede, kad se sjetim.
Hrabrice ja se borim s drugom bakterijom, al meni je moja gin jucer preporucila neki prasak koji se pije navecer prije spavanja, zove se UriRoyal pa si proguglaj. Jos sam naletila na akciju u gradskoj ljekarni pa sam uz to pakiranje na poklon dobila vaginalete za mikrofloru (ProBalans Lady) al to su nakon ture antibiotika pocet koristiti. I caj od brusnice sam si uzela.
I ja upravo skuhala brusnicu... cijeli loncek 🤦♀️ Bila kod gin i ispalo je da me sestra splasila skoro pa nepotrebno, da jedinice nisu tak velike i sad cekam da mi se javi moja mpo koja mi vodi trudnocu da vidimo jel trebam antibiotike il ne jer moj gin nije htio bez nje odlucit...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Hrabrica mislim da ce ti dati antibiotike, jer bolje je sto prije rjesiti. Znam da se npr.na svetom duhu uzima bris oko 36.tjedna bas za taj beta hemoliticki streptokok da se stigne popiti terapija do poroda. Tak da je bolje da se sad odma rjesis. Al budea vidjela kaj ce odluciti. U svakom slucaju ne trebas se brinuti 😊
Jel koja od vas probala Johnson's baby ulje za strije? Ovo sam upravo procitala😊
"Johnson’s baby ulje
Iako ga mnogi koriste za njegu bebine kože, osobno poznajem nekoliko mama koje vole mirisati jednako kao beba, pa ih koriste na svojoj koži nakon tuširanja. Ovo ulje otkrila sam sasvim slučajno jednom prilikom kada sam izgorjela na ljetnom suncu. Prijateljičina mama mi je dala preporuku da je to sredstvo apsolutno najbolje za održavanje vlažnosti kože, i da se samo dobro namažem nakon tuširanja. Meni je iznimno bitno i što ne ostavlja tragove na odjeći i posteljini. Od tada Johnson’s baby ulje uvijek je prisutno u mom kupaonskom ormariću. U trudnoći ga posebno koristim nakon tuširanja kako bi zadržala vlažnost kože i spriječila nastanak strija. Važno ga je svakodnevno upotrebljavati kako bi preventivno djelovalo na promjene na koži. Trenutno koristim ovo s mirisom kamilice, ali podjednako mi je draga verzija aloe vera. Cijena mu je oko 20 kn."
Hej cure, evo ja sam se da Vam budem iskrena pogubila u svom tom pisanju. Bili smo zauzeti danima jer eto dolazile su velike odluke. Podigli smo jucer kredit i potpisali i bas smo nekako eto u nadama da ce Bog to blagosloviti… Uskoro krece i selidba..nadamo se do 1.9 da ce ovi izaci iz kuce. Nasli smo krasnu kuću nadomak Sesveta u jednom mjestu. Nova je relativno iz 2010 godine.
Cestitam na deckicima. Ovo je bas kao neki fenomen… Neka su nam živi i zdravi svi bebolineki! Ja sam bas uzbuđena i sad toliko novina u životu i nadam se da cu biti sposobna za sve… Sve muke nestanu dok me Jakov ritne. Danas sam ga prvi put osjetila preko trbuha rukom ali nisko … Sva se raznjezim odma i popravi mi dan i brige i sve. Nadam se da cu mu biti dobra mama! Cestitam ujedno na svim dobrim pregledima i radujem se novim vjestima sa pregleda.! Neka ste mi sve dobro i one koje imaju problemcica sve ce to proci ne brigajte puno! Zelim dobrodoslicu svim novim curkama i uredne trudnoće. Neka nas sve zaobiđu ruzni oblaci i zasja sunce. Zene mogu sve! Poljubac i zagrljaj svima!😘💖💗
Bravoo i sretno, puno novina u tvom zivotu ali sve ce to sjesti na svoje mjestoSamo polako, uzivaj u svemu tome
Iva ja imam mačka i dosad je uvijek spavao na meni ili blizu mene al nekako odkad sam trudna nema ga blizu...dođe se mazit i sve ali više ne prelazi preko mene i ne spava mi ni na trbuhu ni na nogama...nisam ga ja tjerala od sebe nego jednostavno je sam prestao iako se nekad zna sklupčati pored mene :)
Sortiraj odgovore
Najstariji