Kak ti se cine tam u Viliju? Mene sestra sad prek telefona bas ugodno iznenadila 😊
Hrabrice drago mi je da nije bas takva drama 🥰
To je to kaj sam citala, pise da bi bilo dobro napomenuti jos kad se krene u trudnicku ambulantu na kontrole u bolnici di planiras roditi, da oni to sebi tam zabiljeze da ipak malo obrate vecu pozornost.
Ja sam inace veliki panicar prije pregleda jer uvijek mislim da ce biti nesto lose obzirom na prijasnje situacije, ali tamo je fkt ugodna atmosfera i u samom zraku😁 barem meni, i stvarno su svi ljubazni i dr. je super bio tako da sam recimo uzivala gledajuci mrvicu i pricajuci o njoj s doktorom😁
Kak ti se cine tam u Viliju? Mene sestra sad prek telefona bas ugodno iznenadila 😊
Hrabricedrago mi je da nije bas takva drama 🥰
To je to kaj sam citala, pise da bi bilo dobro napomenuti jos kad se krene u trudnicku ambulantu na kontrole u bolnici di planiras roditi, da oni to sebi tam zabiljeze da ipak malo obrate vecu pozornost.
hvala ti, budem svakako <3 Kada se uopće počinje s kontrolama u bolnici?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
C1M4 dakle nije me osjecaj prevario!! Hvala 😘
Hrabrice sve ovisi o tvom ginu i tijeku trudnoce. Al vecinom ak je sve ok pocnu slat od 35-36 tjedna pa do poroda.
Ja sam se nakon dugog proucavanja u prosloj trudnoci odlucipa uzeti ergobaby jer sam ju probala uzivo i mislim da najbolje odgovara mom stilu zivota. Inace pogledajte si stranicu nosenje beba di je jako dobro objasnjena razlika izmedu marama i nosiljki. Ja sam se dvoumila izmedu baby tula i ergobaby al sam ipak odlucila ergobaby i to mrezasti stariji model sa dodatkom za prva 3 mjeseca.
Evo link sa stranice: https://nosenjebeba.com
Osim toga preporucam vam film mlijecna staza na youtube-u, to je rodin film o dojenju, meni se cinio koristan iako nazalost nisam uspjela isprobati. Sad cu ga opet pogledati i ti skupa s muzem da i on bude informiran 😊
Angie najbolje ti je suziti izbor pa otici isporbati u ducan di drze te nosiljke da vidis kak ti sjedne. Meni je npr.ovaj noviji ergobaby za koji ne treba dodatak nekak presirok u ramenima. Inace je frendica imala taj stariji model 360 i prezadovoljna je, prala ga je u masini i ko novi je. Ja cu uzeti 360 cool air, bas sa ergobaby stranice jer zna biti dosta kopija na trzistu. Pogledajte si i ergobaby stranicu, dosta je dobro objasnjena razlika.
I još jedno pitanje. Na anomaly scan ste se odlučile samoincijativno? Meni ginić ništa nije spomenuo. Pa ću ga baš pitati sljedeći put. Od dodatnih pretraga sam radila samo nifty. A ginić mi na svakom radi neku dijagnostiku..
Opet citiram.. Ako mi može koja od vas odgovoriti, hvala!
Sortiraj odgovore
Najstariji