ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    30. Srpanj 2019. 13:43

Kak ti se cine tam u Viliju? Mene sestra sad prek telefona bas ugodno iznenadila 😊
    Hrabrice drago mi je da nije bas takva drama 🥰
    To je to kaj sam citala, pise da bi bilo dobro napomenuti jos kad se krene u trudnicku ambulantu na kontrole u bolnici di planiras roditi, da oni to sebi tam zabiljeze da ipak malo obrate vecu pozornost. 

C1M4
    30. Srpanj 2019. 13:45

Ja sam inace veliki panicar prije pregleda jer uvijek mislim da ce biti nesto lose obzirom na prijasnje situacije, ali tamo je fkt ugodna atmosfera i u samom zraku😁 barem meni, i stvarno su svi ljubazni i dr. je super bio tako da sam recimo uzivala gledajuci mrvicu i pricajuci o njoj s doktorom😁

Hrabrica
    30. Srpanj 2019. 13:46

Angie1205

Kak ti se cine tam u Viliju? Mene sestra sad prek telefona bas ugodno iznenadila 😊
    Hrabricedrago mi je da nije bas takva drama 🥰
    To je to kaj sam citala, pise da bi bilo dobro napomenuti jos kad se krene u trudnicku ambulantu na kontrole u bolnici di planiras roditi, da oni to sebi tam zabiljeze da ipak malo obrate vecu pozornost.

hvala ti, budem svakako <3 Kada se uopće počinje s kontrolama u bolnici? 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Angie1205
    30. Srpanj 2019. 13:49

C1M4 dakle nije me osjecaj prevario!! Hvala 😘
    Hrabrice sve ovisi o tvom ginu i tijeku trudnoce. Al vecinom ak je sve ok pocnu slat od 35-36 tjedna pa do poroda. 

Red Fox
    30. Srpanj 2019. 13:49

Ja sam se nakon dugog proucavanja u prosloj trudnoci odlucipa uzeti ergobaby jer sam ju probala uzivo i mislim da najbolje odgovara mom stilu zivota. Inace pogledajte si stranicu nosenje beba di je jako dobro objasnjena razlika izmedu marama i nosiljki. Ja sam se dvoumila izmedu baby tula i ergobaby al sam ipak odlucila ergobaby i to mrezasti stariji model sa dodatkom za prva 3 mjeseca.

Red Fox
    30. Srpanj 2019. 13:52

Evo link sa stranice: https://nosenjebeba.com

Osim toga preporucam vam film mlijecna staza na youtube-u, to je rodin film o dojenju, meni se cinio koristan iako nazalost nisam uspjela isprobati. Sad cu ga opet pogledati i ti skupa s muzem da i on bude informiran 😊

Angie1205
    30. Srpanj 2019. 13:52

Redfox ajd pliz stavi nam link, vidim da ih ima more modela 🙈

Red Fox
    30. Srpanj 2019. 13:56

Angie najbolje ti je suziti izbor pa otici isporbati u ducan di drze te nosiljke da vidis kak ti sjedne. Meni je npr.ovaj noviji ergobaby za koji ne treba dodatak nekak presirok u ramenima. Inace je frendica imala taj stariji model 360 i prezadovoljna je, prala ga je u masini i ko novi je. Ja cu uzeti 360 cool air, bas sa ergobaby stranice jer zna biti dosta kopija na trzistu. Pogledajte si i ergobaby stranicu, dosta je dobro objasnjena razlika.

Nasty
    30. Srpanj 2019. 14:26

Redfox super za link! 

Nasty
    30. Srpanj 2019. 14:33

Nasty

I još jedno pitanje. Na anomaly scan ste se odlučile samoincijativno? Meni ginić ništa nije spomenuo. Pa ću ga baš pitati sljedeći put. Od dodatnih pretraga sam radila samo nifty. A ginić mi na svakom radi neku dijagnostiku..

Opet citiram.. Ako mi može koja od vas odgovoriti, hvala! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.