ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    30. Srpanj 2019. 13:32

Nasty po meni ne moras pretjerivati s tim vrecama jer neke bebe ni ne zele spavati u tome. Obzirom da cemo mi imati zimske bebe mozda da za pocetak uzmes jednu deblju za skroz male bebace pa ces vidjeti jel bebi odgovara ili ne. Nekim bebama to nije ni potrebno jer mirno spavaju a neke se okrenu za 360 u kindacu kad su malo vece...

Točkica37
    30. Srpanj 2019. 13:32

Tko ono trazi little anomaly bez kombiniranog? Ako nade polikliniku neka mi javi.tnx

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    30. Srpanj 2019. 13:33

I još jedno pitanje. Na anomaly scan ste se odlučile samoincijativno? Meni ginić ništa nije spomenuo. Pa ću ga baš pitati sljedeći put. Od dodatnih pretraga sam radila samo nifty. A ginić mi na svakom radi neku dijagnostiku.. 

Angie1205
    30. Srpanj 2019. 13:34

A ovo do kad se mogu koristiti, moja L ju je imala na sebi skoro do 3.godine jer je bjezala iz krevetica i mjesecarila (duga prica) pa smo ju ovako lakse obuzdali. Nema tu nekog pravila. Sad ima vreca da ja stanem u nju 😉

Nasty
    30. Srpanj 2019. 13:35

Angie hvala. Imam dvije vreće za početak, jednu manju deblju i jednu veću što sam dobila, kupit ću još kornet pa ćemo vidit.. 

Nasty
    30. Srpanj 2019. 13:36

Čini mi se zgodna ta vreća, zbog otkrivanja zimi i sl. 

mala.le.90.
    30. Srpanj 2019. 13:37

Ako se ne varam, nosiljke su oko 2000 kuna? Planiram sastaviti neki troskovnik okvirno pa da znam najesen sto poceti kupovati a sto ostaviti za poslije.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

C1M4
    30. Srpanj 2019. 13:38

Angie super😁 ja sam ih bas zvala i kazu da se dobivaju 3 slicice, 2D, 3D i 4D i da dobijemo snimku😁 ne ne, ja idem u polikliniku Harni, a u Vili sam isla na pregled zbog bolova onih isto😊 steta sto ne idemo zajedno tamo haha😛 koliko me i strah, toliko ne mogu docekati da vidim svoju bebicu opet🥰

C1M4
    30. Srpanj 2019. 13:38

Mislim, zvala sam Harni jel haha😊

Hrabrica
    30. Srpanj 2019. 13:39

evo čula sam se sa svojom mpo i kaže da ne moram za sad antibiotike ali da ćemo ponoviti briseve i urinokulturu i da ću na porodu morati primiti to nešto što valjda spriječava da bakterija ne dođe do bebe (ako sam dobro shvatila)...Uglavnom sretna sam i zadovoljna jer smo na vrijeme saznali a da nije još alarm i što sad to možemo imati pod kontrolom.. <3 ...al me steplo pošteno od straha 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.