ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    29. Srpanj 2019. 15:42

Lorija kakvu to njihaljku imas? Gledala sam jucer al sve mi to nekako samo za male bebe, ne i kad narastu pa sjede i sl.

Gogaa_V
    29. Srpanj 2019. 15:49

Joj cure  mi smo danas  narucili sobicu  za bebu (lomili smo se jel rano , medjutim smo ipak narucili) 🙈😍 
    Krevetić, ormaric  za bebine stvari , i još jedan ormaric gore  sa podlogom  za presvlacenje. Stalno gledam samo tu djeciju sobicu i baš mi je zao  što ne ucitaje slike da podijelim sa vama. Iduća su kolica za nabaviti tu se dvoumim jos koja cu, robicu i ostalo  mislim da cu zadnje. Dok dodje  sobica  pa da imam gdje slagati  stvari. 

TinchiSk
    29. Srpanj 2019. 16:05

Dalindas, čestitam na pišonji, nek je sve super i dalje.
    Katarina, i tebi čestitam na uspješnom pregledu. 
    Ajme, Red fox, pa zar opet? Očito ti je sad imunitet oslabljen pa napada gdje si najslabija. 
    Ja ću kolica ostavljati u gepeku, tako sam i s prvim djetetom. Eventualno ću košaru nositi gore, ali dok mi krenemo redovno van na proljeće, više neće ni ići u košaru. Imam neku ljulju/ležaljku, ali nisku skroz, fora su mi sad i ove gdje je beba povišena, ali neću kupovati novu. Za krevetić bih voljela da ima kotačiće i ladicu ispod, da bar posteljinu uguram. 
    Mi ćemo prvi tjedan godišnjeg pokrečiti spavaću i dječju sobu i onda ću polako sve to kupiti pa neka stoji, da ja što više odmaram u zadnjem tromjesečju. 

Točkica37
    29. Srpanj 2019. 16:20

Red kako mi.je zao sto su te napale bestijeee uffff ajde jos jednu rundu i onda gotovoooo s atb
    Mi smo na moru pa zato slabo tipkam
    Ima bas dosta trudnica na plaži

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Omerta
    29. Srpanj 2019. 16:21

Dalindas, cestitke!!! 
    Red Fox, zar opet??  Nikad cula za tu bestiju, al nadam se da ces je se brzo rijesiti. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

29. Srpanj 2019. 16:24

Nazalost ja sam isla na pregled i narucila me u petak.Iskreno,ne znam sta da mislim.Hvata me neka panika da je nesto a pogotovo jer sam blage bolove imala pa sam danas otisla tamo da provjere da je sve ok..medutim odbili me.Tek u petak idem..
    Svida mi se ginekologica donekle..nista specijalno ali bi voljela nekog tko ce me primit odma kad dodem u strahu.
    Sta vi mislite o tome? Dali vas vasi prime kad dodete ranije?😣

29. Srpanj 2019. 16:25

Bok curke, evo da se i ja pridruzim.. citam vas vec 3 dana i na preskokce i svakak da nesto ne propustim, ali toliko ste vrijedne da nema sanse stici vas.... sada sam na 622 stranici 😁😁
    Moj termin je 20.1. I decko je 😁

Lunica
    29. Srpanj 2019. 16:31

ttadea dobrodosla..ni ja ne stignem sve pratiti ali skicnem svaki dan.
    Jel ti prva trudnoca?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MaRe
    29. Srpanj 2019. 16:38

Dalindas i ttadea čestitke na dečkima  i ostalim curama na uspješnim pregledima. Red tebe baš napale te beštije :/ 
    Goga gdje ste uzeli sobicu? Imaš link ak već ne možemo slike vidjeti...nadam se da će to uskoro popraviti...fale mi slike Eleonore mene moja jedva primi i kad sam naručena a ne da banem nenajavljeno hahaha 

• piba7
    29. Srpanj 2019. 16:41

Ja sam danas otišla na hitnu, jer su mi stalno mokre gaćice pa sam se prepala da mi curi plodna voda.
    Ustanovili mi gljivice i zbog toga je navodno taj pojačani vodeni iscjedak. Jel ima koja od vas iskustva s time? Dobila sam vaginalete tako da ćemo to riješiti.
    Ono što me jako zabrinulo je to da su mi rekli da mi je cerviks 30mm, mirovanje i utrogestan. Izašla sam van sva jadna i u šoku. Tek sam 18tt, jako me strah. Nazvala sam odmah svog doktora koji je na godišnjem, rekao mi je da ne brinem i da ćemo sve Provjerit i kad se vrati. I rekao je da nalaz nije nužno točan budući da mi je rađen uzv preko trbuha, a cerviks se mjeri vaginalnim uzv. Jel ima tko s time iskustva?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.