ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    29. Srpanj 2019. 13:06

Lala27 nemoj ih brisat, kad se pojave a vide da ih nema na popisu pod navalom hormona odmah će osnovat novu grupu.. Već su bile dvi grupe ako se dobro sjećam🤣🤣🤣🤣 ovo je treća.. 

Nasty
    29. Srpanj 2019. 13:09

Grizli hvala, bolje sam.. Pijem čaj s medom i limunom.. samo me grlo boli, nadam se da će mi proć.. 

Maj4
    29. Srpanj 2019. 13:10

Iva bome je aktivan bebać. Sad sam malo ljubomorna 🙈🙈 ali skroz malo. Jedva čekam da i kod mene sve to krene 😊😊 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

mrgud_zg
    29. Srpanj 2019. 13:32

Cure. Jel se za anomaly u 20-23 tj za petrovu mora narucit? Dobila upunicu jer je moja gin na godisnjem. Na webu od petrove ima sto brojeva telefona na kojr se nitko ne javlja 🙄

lorija
    29. Srpanj 2019. 13:34

Red super, hvala na ideji za ruksak, odmah sam ga isla staviti u korpu 😁 predobra stvar. To nisam si bila nabavila u prosloj trudnoci. ☺
    A sve ostalo jesam, tipa te podloge,prematalice itd...
    Koristila sam svega par puta,da bi mi ostatak skupljalo samo prasinu. 
    Krevet/kauc, dekicaa maramice i kremica, samo nuzno potrebno i eto ga, beba presvucena 😁 tako da sam odlucila da necu puno izinjavati s tim. 
    Vaznije mi je ljuljacka/njihalica gdje ce beba provoditi vrijeme dok ne spava.

Red Fox
    29. Srpanj 2019. 13:43

Lorija eto kak vas navodim na trosak 🤣 ja uopce nisam ni u prvoj trudnoci razmisljala o tim ljuljackama/njihalicama, nekak mi se to cini kao dodatna oprema al da nije bas potrebno. Pa eto molim iskusne mame da nam napisu kolko je korisno i potrebno 😊 
    Ja sam si jos i zacrtala nosiljku jer znam po sebi da bum ju vise koristila nego kolica, volim biti u muvingu i mislim da ce mi to biti prakticno. Nakon dosta proucavanja odlucila sam se za ergobaby i to onaj mrezasti. Je najskuplji, al cini mi se da za to vrijedi dati vise novaca.

Simbalija
    29. Srpanj 2019. 13:47

MaRe

evo i mene stigla iz grada i napokon išla pojesti tortilju što sam kupila za doručak :)
    Išla sam kod zamjenske doktorice po doznake jer je moja na GO i mogu reći da sam preljubomorna na žene koje su kod nje…sestra je valjda najljubaznija osoba na planeti i sve objašnjava lijepo ženama tamo a ne ko moja..šta te zanima imaš internet -.- Prevelika je gužva pa sam sat vremena čekala samo doznake..obavim to i dođem na HZZO i taman ispred mene trudnica što je bila kod iste dr…ide žena otvorit komplikacije i sad koliko sam skužila prije toga je bila na porodiljnom i onda je radila mjesec i po i sad opet je trudna, cura na šalteru joj kaže šta treba od dokumentacije i to ima ona sve al ima prosjek plaće samo za tih mj i po i ostalo je ovo s bolovanja i sad kaže njoj cura da će primati oko 2200 kn da bi se ova stala buniti da ona to neće jer ona ima plaću 4000 pa kako bi sad ona primala ko nezaposlene.. alo ženo dosad si bila na bolovanju i nemaš prosjek, šta si mislila radit mjesec dana i opet primati puni iznos aaaaa meni je digla tlak samo što sam stajala tamo,mogu mislit koliko se jadna cura namučila dok joj je objasnila ma da kontam da joj ni nije uspjela objasniti hahahah
    definitivno me pucaju hormoni jer me to naživciralo kao da sam ja s druge strane šaltera hahahah
    Btw jel se tu netko žalio na bolove sa strane i ispod rebara? Meni je jučer i dns osjećaj kao da mi rebra ne stanu u tijelo xD A bol je ko kad dugo trčiš pa te uhvati

Mene je neki dan ubijala neka čudna bol koja se širila i nestajala. Malo sam mislila da su jajnici pa crijeva pa želudac pa neka propadanja ko kad mengu trebam dobiti pa ko da me netko na sekundu zareže nožem. Baš sam već bila izvan sebe i drugi dan je sve bilo ok.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Simbalija
    29. Srpanj 2019. 13:48

Red Fox

Lorijaeto kak vas navodim na trosak 🤣 ja uopce nisam ni u prvoj trudnoci razmisljala o tim ljuljackama/njihalicama, nekak mi se to cini kao dodatna oprema al da nije bas potrebno. Pa eto molim iskusne mame da nam napisu kolko je korisno i potrebno 😊
    Ja sam si jos i zacrtala nosiljku jer znam po sebi da bum ju vise koristila nego kolica, volim biti u muvingu i mislim da ce mi to biti prakticno. Nakon dosta proucavanja odlucila sam se za ergobaby i to onaj mrezasti. Je najskuplji, al cini mi se da za to vrijedi dati vise novaca.

Baš sam jutros proučavala razne nosiljke i klokanice. Je li Ergobaby od nula mjeseci? Do koliko je kila?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mrgud_zg
    29. Srpanj 2019. 13:54

mrgud_zg

Cure. Jel se za anomaly u 20-23 tj za petrovu mora narucit? Dobila upunicu jer je moja gin na godisnjem. Na webu od petrove ima sto brojeva telefona na kojr se nitko ne javlja 🙄

Sama sebe citiram. Dobila petrovu oni nemaju vise niti jedan termin u 8 mj. S obzirom da su godisnji

MaRe
    29. Srpanj 2019. 13:55

Simbalija e tako je i meni, prvo me ko jajnik bolio pa ko kad trebaš dobiti a sad me baš ko da me ovi mišići sa strane bole i imam osjećaj da me zadnja dva rebra bodu xD Možda je širenje a možda je probava, ma da da pokucam u zadnjih par dana je normalnija nego dosad. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.