ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    29. Srpanj 2019. 15:23

Cure da vam se javim . Maloprije završila sa pregledom i imamo dečka :) kod mene je ramzi pogodio :) 
    Za 4 tjedna moram u bolnicu na anomaly 

Nova19
    29. Srpanj 2019. 15:24

Mangomum da, uspjela sam vam se pridružiti na kraju i baš mi je neopisivo drago ☺️
    Naručila sam se 6/8 u poliklinici Vili... 🤗🤗

Katarina1990
    29. Srpanj 2019. 15:26

Hej cure, mi stigli s našeg drugog pregleda u ovoj trudnoći. Sve je u redu, plod raste, za sada velika 2cm 😊 sljedeći pregled 21.08., tad ću imati taj kombinirani ili Nifty, ovisno na što se odlučim. Dobila sam nalaze i od krvi, urina, štitnjače, sve je u granicama normalne 🙏 dobili smo i prve sličice s ultrazvuka.
    Molimo se Bogu da i ostane sve u redu, a vama curkama ostalima sretno na pregledima i šaljemo vam svima pusa i zagrljaje 🥰😘🍀🤰
    P.S. Jedva čekamo kasnije tjedne da mogu već gledati i kupovati kolica, njihalice, robicu..

Angie1205
    29. Srpanj 2019. 15:28

C1M4 i mi se nadamo kuci, evo mm bas otisao popricat s frendom koji je agent za nekretnine. Zapikirali smo par kuca, sad jos samo da nadjemo nekog ludog ko i mi pa da mu pasu dva stana u zamjenu za kucu 🤞🤞
    Nije po meni nista prerano, ja vec skoro na polovici 😳
    I isto volim pogledati po ducanima, netu, da znam odmah sto moze a sto ne pa se nas dvoje dogovaramo dok ne dodjemo do konacne odluke. 
    Ma meni kindac nije tak napet, ja znam da bi bijeli i da ima kotace, a ionako bebaca u pocetku stavimo na srednju razinu da nam je blize za dignuti ga, tak smo i cure a kad se pocne dizat spustimo skroz dole. A i jedna strana se spusta ionak, tu nisam prezahtjevna 😂
    Iva

Red Fox
    29. Srpanj 2019. 15:28

Dalindas cestitke na jos jednom deckicu 💙 izgleda da je ovo neka muska generacija 😊
    Ja sam upravo dosla sa zarazne, dosla mi je urinokultura i sad pak imam Klebsiellu, tak da sam opet tjedan dana na antibioticima. Kad sam dosla u bolnicu urinokultura je bila sterilna i sad se pojavila na izlasku iz bolnice. I to neki bas gadan soj, rezistentan na vecinu antibiotika. Vec mi je stvarno dosta 🙁 ovo je sad vec treca vrsta antibiotika. 

Angie1205
    29. Srpanj 2019. 15:29

Iva bude to sve ok 🥰
    Cure cestitam na uspjesnim pregledima, Dalindas cestitke na pisonji....i dalje piskeci vode 😂

Angie1205
    29. Srpanj 2019. 15:30

Redfox da nisk to pobrala u bolnici?? 😔
    Bas te napale te bestije 👿

29. Srpanj 2019. 15:36

Evoo padobranke 
    citam vas redovito al mi je tesko popratit sve pa ne tipkam cesto .. ugl 
    gledam zadnjih dana autosjedalice i ima ih od 800-3000 kn 😱 
    nebi iso fix bazu nego bez nje 
    pa nezz dal mi je isplativije uzet jaje 0-12 ili nesto tipa 0-24/36 ovisi kako koji model 
    a pere me panika da cu rodit prije 10.11 i da necu stic nabavit sjedalicu i ostatak sto mi je ostalo za kupit 

lorija
    29. Srpanj 2019. 15:39

Red ja imam od starijeg njihalicu/ljuljacku al kupim cu jos jednu,jer je to njegova i neda je nikome. Pretvorio ju je u stolicu. 
    Jako prakticna stvar, super mi je dobro dosla. Svaku moju kucnu radnju beba je popratila iz nje prateci me. Doslovno nikad nije bila sama. I kad peglam i kuham,beba je tu. 😁
    Cure evo npr moj izbor je bebetto. Volim kolica koja izgledaju mocnije zbog tockova,a pored toga veci tockici bolji za makadame,kamencice. Zelim vam samo paznju skrenuti na puteve po kojima cete voziti kolica😁 ostavit ih mozete uvijek u haustoru kao masa mama sto vidjam u zakljucanim zgradama.
    Hvala Bogu toga problema bar nemam jer mi zgrada ima lift u koji ulazim sa samog plocnika i vozi na kat. 😃
    Dalindas cestitke na , koji si tjedan? 😁

Angie1205
    29. Srpanj 2019. 15:41

Kod mene nema sanse ista ostaviti u ulazu jer kradu sve sto stignu i koja god kolica da kupila moraju sa mnom. Ukrali su nam vec dva bicikla iz zakljucane supe koja je obijena i ne vidi se unutra, a da se dodje do supe su dvoja zakljucanih vrata...to kod nas na zalost nije opcija.
    Ma lijepa su meni i bebbetto al sam ja premala za tako ogromna kolica 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.