ttadea dobrodosla..ni ja ne stignem sve pratiti ali skicnem svaki dan.
Jel ti prva trudnoca?
Da, prva uspjesna..bar do sada. imala sam u zadnjih 2 god.1 missed i 2 blinded.o. sve s kiretazom zavrsilo. Onda otisla u Repromed kod dr.Radoncica mislec pitati jesam li kandidat za umjetnu, ali svi nazi su mi ok i on mi samo dao clomifene za kvalitetninju ovulaciju i evo.. zasad ok. ..ukratko 😁
Goga preslatka je..i nije ni puno :)
Eleonore jbg ja imam "takvu" sreću da doktorica ko da nije čovjek…kad sam saznala da sam trudna i otišla na prvi pregled i otvorit bolovanje zbog posla prvo me pitala zbog čeg sam došla ja reko trudna sam, nisam stigla ni završit rečenicu a ona odmah na to a šta sam odmah dotrčala to tako ne ide da čim saznamo dođemo…reko nisam odmah dotrčala jer sam trudna 6 tjedana al mi treba bolovanje jer radim u lakirnici poslije je ušutila. Tako da bih ja zbog bolova radije na hitnu ili privatniku išla nego njoj jer mogu mislit kako bi me popljuvala.Al eto takva je moja…ima njih koje su ljudi :)
Odmah mi tlak skoci kad vidim ovakve price.. Bas nekad znaju bit bezobrazni.. Mene je zena na hitnoj nakon obilnog izljeva u prvim tt nagovarala da potpisem da na svoju odgovornost idem doma jer mi je kao ista stvar lezat tamo il doma a tamo bi im onda zauzela krevet.. I to je jos bila mlada doktorica.. kad mislis da ces dobit neko suosjecanje, ono kao zena zenu a kad ono sipak..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
https://babyland.hr/proizvod/bellamy-krevet-hoppa-120x60/
Mi smo ovaj odlucili uzeti sa ladicom.
Netko je pisao za duzinu cerviksa, mene npr.u bolnici uopce ne pregledavaju vaginalno i rekli su da ni nece do samog kraja. A uvijek mi provjere cerviks preko abdominalnog ultrazvuka tak da mislim da se moze vidjeti. Preciznije je naravno izmjeriti vaginalnim al mislim da nije nuzno. U prosloj trudnocu i meni je bio cerviks 30 mm i nisam trebala nis posebno mirovati. Rekli su mi da neke zene jednkstavni imaju kraci cerviks. Al sam ja bila cvrsto zatvorena do kraja. Veci je problem onaj oblik usca, ako se pocne otvarati prerano.
Pa ja si baš razmišljam, da li sve žene imaju jednako dugačak cerviks? Ja sam npr jako mala i sitna, visoka sam 157cm pa možda u kompletu s tim ide i sve drugo manje 😁
Ma najveći problem je što mi je to na hitnoj onako usput spomenula, a kad sam ju pitala što to znači mi je rekla da će mi to moj doktor objasniti kad se vrati s godišnjeg. Imam traume od odlazaka na hitnu, svaki put su ljudi što sam došla, pa zar nije bolje doći nego da se nesto dogodi zbog toga što nisam reagirala. Grozno. Otišla sam sva prestrašena na hitnu, vratila se doma u 3x gorem stanju.
Angie dobila na poklon, evo trazim vrtim nebi li nasla link ili na njemu istrosenu marku pa da potrazim ali dzaba. Uglavnom mislim da se radilo o njihalici 5u1 ocito. A meni trenutno je zapela ova, uvijek se njoj vracam kad god listam ponude. https://www.babycenter.hr/tiny-love-ljuljacka-lezaljka-3u1-rocker-napper-tirkizna-22218026-1802606130-477573.html
Red ebemu misa,opet! Nadam se da nije opasna, drzi se ti caja od brusnice samo ali iz ljekarne. Ja sam samo to pila u prosloj trudnoci. Jedva cekam da zahladi pa da si kupim i pijuckam. Meni je ona mljaac 😋. Nalaz mi je zato svaki bio za pozeliti 😂😂😂
Nisam zapamtila joooj 🙈 cestitke na jos jednom deckicu cini mi se
*ljuti, a ne ljudi..
Što se tiče ušća, potpuno sam zatvorena s obe strane. Tako da je bar to pozitivno.
Red Fox ja ti preporucam onaj Encijanov 100% brusnica. Imaš ga u konzumu, dm-u,.. Meni je odličan.
Red Fox ja ti preporucam onaj Encijanov 100% brusnica. Imaš ga u konzumu, dm-u,.. Meni je odličan.
Imam taj, danas sam jos uzela u ljekarni, proizvodi gradska ljekarna zagreb, u tom su cijele brusnice, nisu onak usitnjene ko encianove pa cu vidjeti koji je bolji.
A sto se tice cerviksa, ak ti je usce zatvoreno s obje strane onda nemas brige, a jos pitaj svog ginekologa na pregledu. Ja sam isto 160 cm visoka (niska😂) i isto mislim da je kod nas sve manje. I naravno nemoj se naprezati jako. Ja sam u prosloj trudnoci do tad jos isla u teretanu 🤦🏼♀️ ovaj put sve samo lagano, secem sa psom i po doma radim kaj treba i mislim da mi je to dovoljno 😊 kad se umoris odmaraj i nemoj se forsirati 😊
Bok cure 😘 Nisam vec dugo u toku
U petak sam bila na pregledu pa samo da javim da imamo dva deckica i da je sve super zasad, ja zatvorena, oni zivahni i veliki. ❤️
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Hvala cure jedva cekam da stigne da vam slikam 🥰
Iva i Piba ja ne znam kolika dužina cervixa je normalna, i vjerovatno to zavisi od tjednana t. , žene ili kako vec.
Sad baš prevodim svoje otpusno, piše 3.6 cm i rečeno mi je da je to normalno.Gledam baš piše da sam primljena sa 26mm. duzinom c. Tako da mislim da nema mjesta panici , samo malo više mirovanja
Bok curke, evo da se i ja pridruzim.. citam vas vec 3 dana i na preskokce i svakak da nesto ne propustim, ali toliko ste vrijedne da nema sanse stici vas…. sada sam na 622 stranici 😁😁
Moj termin je 20.1. I decko je 😁
Mi smo isto trudne... i isto decko 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji