ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    29. Srpanj 2019. 19:16

Hrabrice i Lorija hvala za ideje, to cemo na spisak za poklone za babinje 🤪🤪
    Cestitke na pregledima i novin deckicima....ovo je baby boy book 🥰

mrgud_zg
    29. Srpanj 2019. 19:34

Nemrem vjerovat kolko decki ima, wow. Cestitam svima
    Kad ste pricale o duzini cerviksa, meni je prije 2 tj na pregledu bio 5 cm T oblik. Tad sam otrkila ureaplazmu. A prosli tj kad sam bila kod privatnika na uzv on mi je reko da se uopce ne brinem, da je to super i nakon kaj sam popila kuru antibiotika da uopce o tom ne razmisljam i ne strahujem, da nakon go ponovim bris i sve ok. Pa sam odlucila da necu vise o tom ni razmisljat ni googlat ni nis

samojed
    29. Srpanj 2019. 19:42

Lorija i ja cu bebetto kolica kod nas su 1200 km 600 eura koliko kod vas koštaju ta kolica
     Red fox ne daj se uz tebe smo 
    Cure cestitke na deckicima

• Stelle123
    29. Srpanj 2019. 19:43

Za ove ljuljacke mi je tako tesko izdvojiti kune. Iako su korisne. Moram vidit imam li od koga uzicat. Sto sam starija za kratkorocne stvari mi je nekako steta kupovat. 

url=https://lilypie.com]

sofi09
    29. Srpanj 2019. 19:51

Cure cestitam na deckicima, a nove cure dobrodosle...Ja sam bila odsutna par dana pa sam danas imala puno za citati i ne znam tko je sta napisao..
    Mi jos nismo kupili nista od stvari, ali smo nasli online sve okvirno sta planiramo uzeti...
    Sretno cure sutra na pregledima...
    Piba i RedFox držim fige da sve bude dobro. Ja isto imam stalno mokre gace, napravio mi je ginekolog briseve pa cemo vidjeti na sljedecem pregledu...

lorija
    29. Srpanj 2019. 20:00

Samojed oko 500-700€ zavisi od modela. A imas i Baby merc, koji je kopija Bebetta. Mislim da se tek probija na trziste. Ima i od njega svakakvih modela. 😁 
    Ode malo procesljati listu za sutra, da vidimo preglede.

lorija
    29. Srpanj 2019. 20:05

PREGLEDI

30.7.- samojed
    31.7.- Simbalija
    31.7.- tinika
    01.8.- Juno
    02.8.- May4
    02.8.- DeeSB
    02.8.- malabubamara
    06.8.- Omerta
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    07.8.- C1M4
    08.8.- TinchiSk
    08.8.- Red Fox
    08.8.-iva4
    09.8.- MaRe
    09.8.- Stelle123
    12.8.- mikio
    13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    13.8.- Vanessa.
    19.8.- mustra
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    21.8.- lorija
    22.8.- Nasty
    23.8.- Angie1205
    27.8.- annika
    27.8.- Jaivanpa
    28.8.- Gogga_V
    29.8.- petra31

Red Fox
    29. Srpanj 2019. 20:21

Lorija mi imamo Baby merc, iako nisu isprobana. Al cine se super, meni se cine sve veca  kak vrijeme prolazi, al kaze moj muz da cu se naviknuti 😂 imamo lift, nema puno stepenica, na moru imamo dosta sljunka pa ne pomisljam sad ni gledati nista drugo 😂 jako su mi lijepa, i imaju dosta fora funkcija, od komarnika do spustanja nagiba s vanjske strane, zato smo ih i uzeli.
    Mikio ne znam ni ja 🙁 nikad nisam imala nikakvih problema, urinokultura uvijek sterilna...u zadnjih 15 godina nisam primila antibiotika ko u ovih mjesec dana.

TinchiSk
    29. Srpanj 2019. 20:49

Ttadea, dobro nam došla i sve najbolje ti želim! Nadam se da ćeš se aktivno družiti s nama!
    Gogaa, jako je lijepa soba, super kad ćete imati toliko mjesta.
    Što se tiče izvanrednih pregleda tiče, meni moja gin. uvijek kaže da se vidimo za 3-4 tjedna redovno, a ako slučajno nešto bude, da dođem slobodno i prije. I to je normalno, a ne da dođeš u strahu pa ti kaže da dođeš za 4 dana.
    Zaboravila sam kome je ono muka u visokim tjednima. Uh, baš mi je žao da te to tako kasno muči. Meni je super u ovom tromjesečju. Skoro pa uživam 😂
    Ja pak mogu sveee jesti i sveee mi je fino, posebno voće. 
    I lijepe su mi sve te stvari za bebe, treba baš dobro odlučiti što uzeti.
    Sigurno sam još nešto htjela reći... 🤔
    A da, bila i ja u Lidlu popodne, ni j od jastuka. Idem sutra u Bubamaru, utorkom je 10% popust.

Nova19
    29. Srpanj 2019. 21:10

Lorija možeš mene dodati na pregled 6/8 ☺️🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.