Hrabrice i Lorija hvala za ideje, to cemo na spisak za poklone za babinje 🤪🤪
Cestitke na pregledima i novin deckicima....ovo je baby boy book 🥰
Nemrem vjerovat kolko decki ima, wow. Cestitam svima
Kad ste pricale o duzini cerviksa, meni je prije 2 tj na pregledu bio 5 cm T oblik. Tad sam otrkila ureaplazmu. A prosli tj kad sam bila kod privatnika na uzv on mi je reko da se uopce ne brinem, da je to super i nakon kaj sam popila kuru antibiotika da uopce o tom ne razmisljam i ne strahujem, da nakon go ponovim bris i sve ok. Pa sam odlucila da necu vise o tom ni razmisljat ni googlat ni nis
Lorija i ja cu bebetto kolica kod nas su 1200 km 600 eura koliko kod vas koštaju ta kolica
Red fox ne daj se uz tebe smo
Cure cestitke na deckicima
Za ove ljuljacke mi je tako tesko izdvojiti kune. Iako su korisne. Moram vidit imam li od koga uzicat. Sto sam starija za kratkorocne stvari mi je nekako steta kupovat.
url=https://lilypie.com]
Cure cestitam na deckicima, a nove cure dobrodosle...Ja sam bila odsutna par dana pa sam danas imala puno za citati i ne znam tko je sta napisao..
Mi jos nismo kupili nista od stvari, ali smo nasli online sve okvirno sta planiramo uzeti...
Sretno cure sutra na pregledima...
Piba i RedFox držim fige da sve bude dobro. Ja isto imam stalno mokre gace, napravio mi je ginekolog briseve pa cemo vidjeti na sljedecem pregledu...
Samojed oko 500-700€ zavisi od modela. A imas i Baby merc, koji je kopija Bebetta. Mislim da se tek probija na trziste. Ima i od njega svakakvih modela. 😁
Ode malo procesljati listu za sutra, da vidimo preglede.
PREGLEDI
30.7.- samojed
31.7.- Simbalija
31.7.- tinika
01.8.- Juno
02.8.- May4
02.8.- DeeSB
02.8.- malabubamara
06.8.- Omerta
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- TinchiSk
08.8.- Red Fox
08.8.-iva4
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
19.8.- mustra
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
21.8.- lorija
22.8.- Nasty
23.8.- Angie1205
27.8.- annika
27.8.- Jaivanpa
28.8.- Gogga_V
29.8.- petra31
Lorija mi imamo Baby merc, iako nisu isprobana. Al cine se super, meni se cine sve veca kak vrijeme prolazi, al kaze moj muz da cu se naviknuti 😂 imamo lift, nema puno stepenica, na moru imamo dosta sljunka pa ne pomisljam sad ni gledati nista drugo 😂 jako su mi lijepa, i imaju dosta fora funkcija, od komarnika do spustanja nagiba s vanjske strane, zato smo ih i uzeli.
Mikio ne znam ni ja 🙁 nikad nisam imala nikakvih problema, urinokultura uvijek sterilna...u zadnjih 15 godina nisam primila antibiotika ko u ovih mjesec dana.
Ttadea, dobro nam došla i sve najbolje ti želim! Nadam se da ćeš se aktivno družiti s nama!
Gogaa, jako je lijepa soba, super kad ćete imati toliko mjesta.
Što se tiče izvanrednih pregleda tiče, meni moja gin. uvijek kaže da se vidimo za 3-4 tjedna redovno, a ako slučajno nešto bude, da dođem slobodno i prije. I to je normalno, a ne da dođeš u strahu pa ti kaže da dođeš za 4 dana.
Zaboravila sam kome je ono muka u visokim tjednima. Uh, baš mi je žao da te to tako kasno muči. Meni je super u ovom tromjesečju. Skoro pa uživam 😂
Ja pak mogu sveee jesti i sveee mi je fino, posebno voće.
I lijepe su mi sve te stvari za bebe, treba baš dobro odlučiti što uzeti.
Sigurno sam još nešto htjela reći... 🤔
A da, bila i ja u Lidlu popodne, ni j od jastuka. Idem sutra u Bubamaru, utorkom je 10% popust.
Sortiraj odgovore
Najstariji