Ne znam koliko je to pametno, onda ce poludit sto ja nisam nista posebno radila😂😂😂
Meni je mob u wc zavrsio 😒
Cure sto mislite o Mclaren Atom kolicima?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Tockice meni su sva ta mclaren idealna kao kisobran kolica, al ovako sa sjedalicom i za bas full malu bebicu mi se ne cine najprakticnija, al to je samo moj dojam...mozda bi promjenila misljenje kad bi ih furala par dana.
Jucer mm vidio neka bebbetto kolica i joooj kak su lijepa i jesu al kad ja stanem pored njih ovak sitna, imam osjecaj da si ja mogu lec u onu kosaru 🙈 Ta su mi bas preglomazna.
Ypsi nam je bas ono, prilagodljiva i za mene malu i za mm-a visokog 😉
Mi gledamo kolica vec danima jer zelimo otprilike izracunati koliko bi nas sto doslo da znamo kada krenuti kupovati zbog financija, ali stvarno nemam pojma nista o tome i strah me da necu izabrati kriva😅 Sta se tice Bebetto kolica, mi smo gledali i meni se svida dizajn i dosta se cine prakticna, ali kolica su stvarno ogromna i teska za mene koja imam metar i zelju da narastem🤦🏼♀️ Ali ako ce ih koja od vas kupovati, moj savjet je da ih kupite u Sloveniji jer su tamo oko 3500, a kod nas ono sto smo mi vidjeli, bila su oko 4500 na gore.. I drugih ideja stvarno nemam haha, bila bi zahvalna kad bi vi predlozile neka haha🤷🏼♀️
Angie jesi ih gledala mozda ovako u trgovini i ako jesi, kojoj haha i takoder ako jesi, jesu li teska i visoka?😅
C1M4 sestro po zupaniji i visini, ja sam metar i sumska jagoda a mm ima metar i 90 😂
Mi se vodimo time da cu vecinom ja biti ta koja ce nosit kolica na 4.kat dakle moraju bit lagana, ali gledajuc na njegovu visinu moraju se dosta visoko podesiti sa ruckom da njemu noge ne zapinju od kotace. Imamo peugeot 207 i tu pazimo da sklopljena ne zauzmu bas cijeli gepek. Kosara ispod kolica mi je isto dosta bitna jer ce malac imati samo ta jedna kolica dok god bude htio se voziti, sto znaci da sve gluposti za parkic moraju stat dolje. Isto mora biti jedna rucka, da mogu lakse manevrirat i to je to...valjda 🙈
Od svih kolica koja nam se svidjaju i koja smo probali, nismo nasli nijedna koja su laksa od ypsi.
Bebbetto sam jucer probala voziti po ducanu i stvarno su veeeeeliiikaaaaa! Kosara je po meni nepotrebno toliko siroka i duga, da se i vozi do 6-og mj bebac, ovo je velicine za 3 bebe 😊
Jako dobro receno haha, ma nama je veca briga sto cu ih vecinom ja gurati i nositi jer mm vecinu dana radi pa dode uglavnom navecer kuci haha, a ako se ne preselimo do tad u kucu, trebati ce ih nositi uz stepenice haha.. Sta se tice kimbica, nasli smo jedan koji nam se ful svida, ako se ne varam zove se kinderbet Nova 5u1, meni je jako praktican i ne zauzima puno mjesta, a dode oko 3200 stp mi se cini velikom ustedom jer je 5u1😁
Ali i tu smo morali gledati da nije previsok da mogu do bebe😂😂 Mogla bi ga danas traziti da odemo do west gate-a pogledati☺️ Imamo jos vremena boze moj, ali ja sam stvarno tip koji zeli sve bar okvirno isplanirati da se ne iznenadimo s necim haha, a i ovo nam je prva uspjesna trudnoca pa se jos upoznajem sa svime😊
Sortiraj odgovore
Najstariji