Hvala cure jedva cekam da stigne da vam slikam 🥰
Ivai Piba ja ne znam kolika dužina cervixa je normalna, i vjerovatno to zavisi od tjednana t. , žene ili kako vec.
Sad baš prevodim svoje otpusno, piše 3.6 cm i rečeno mi je da je to normalno.Gledam baš piše da sam primljena sa 26mm. duzinom c. Tako da mislim da nema mjesta panici , samo
[table][tr][td]gestacijska dob[/td]
[td]duljina cerviksa[/td]
[/tr]
[tr][td]16. – 20. tjedna[/td]
[td]40 – 45 mm[/td]
[/tr]
[tr][td]25. – 28. tjedna[/td]
[td]35 – 40 mm[/td]
[/tr]
[tr][td]32. – 36. tjedna[/td]
[td]30 – 35 mm[/td]
[/tr]
[/table]
ttadea dobrodosla..ni ja ne stignem sve pratiti ali skicnem svaki dan.
Jel ti prva trudnoca?
Da, prva uspjesna..bar do sada. imala sam u zadnjih 2 god.1 missed i 2 blinded.o. sve s kiretazom zavrsilo. Onda otisla u Repromed kod dr.Radoncica mislec pitati jesam li kandidat za umjetnu, ali svi nazi su mi ok i on mi samo dao clomifene za kvalitetninju ovulaciju i evo.. zasad ok. ..ukratko 😁
Ttadea dobro nam došla. Predvidjela sam poruku da su nam se pridružila. Žao mi je zbog prethodnih iskustava i vjerujem da će sada biti sve ok do kraja.
Još jednoj mami cestitam na djecaku nisam upamtila koja 🙈 adio pamcenje
Cestitke svima danas na pregledima i cini mi se da imamo.jos 4 decka??!! ❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏
Jao jao ne mogu docekati svoj pregled za 2 tjedna.... nadam se da cemo tada saznati hocemo li imati curicu ili deckica...
Ove sve stvari koje ste spomenule i poslale linkove, ja za sada samo bookmarkam, planiramo tamo tek krajem rujna poceti intenzivnije tragati za stvarima iako sam u lidlu prosli tjedan kupila 2 para bodija koji su neutralne boje 😊😊
Ali svejedno jedva cekam!
Hvala cure jedva cekam da stigne da vam slikam 🥰
Ivai Piba ja ne znam kolika dužina cervixa je normalna, i vjerovatno to zavisi od tjednana t. , žene ili kako vec.
Sad baš prevodim svoje otpusno, piše 3.6 cm i rečeno mi je da je to normalno.Gledam baš piše da sam primljena sa 26mm. duzinom c. Tako da mislim da nema mjesta panici , samo
[table][tr][td]gestacijska dob[/td]
[td]duljina cerviksa[/td]
[/tr]
[tr][td]16. – 20. tjedna[/td]
[td]40 – 45 mm[/td]
[/tr]
[tr][td]25. – 28. tjedna[/td]
[td]35 – 40 mm[/td]
[/tr]
[tr][td]32. – 36. tjedna[/td]
[td]30 – 35 mm[/td]
[/tr]
[/table]
Znači kod mene ko da sam pred kraj trudnoće. 🤔 mirovat ću i čekam naredni pregled valjda će biti sve ok. Valjda bi mi napomenuli nešto ili me nebi pustili kući. Dok ne boli i dok je beba uredu sve je dobro
Ja ne mogu jesti, apsolutno ništa danas mi je baš grozno. Sad sam stala ispred frižidera da vidim šta bi mogla večerati i od same pomisli mi se želudac krene dizati. Uzela sam malo kruha, abc namaz i salame dva zalogaja i ne mogu 😥😥
Sve na što pomislim mi se gadi 🤢🤢
Na početku sam imala mučnine, ali na miris samo i sreća nisam povećala. Sad mi muka na samu pomisao da moram jest ne znam šta da radim 😖😖
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Čestitam curama na deckicima sto su s ekavile sa pregleda. I dobrodosla ttedea ako sam dobro zapamtila ime.
Livia i Dalindas čestitam na pišonjima! Još je jedan al ne mogu se sjetit čiji pa čestitam i svim curaža na pregledima. Piba i RedFox držim fige da sve bude dobro. Sve sam zaboravila što sam pročitala. To je strašno. Inače imam dobru memoriju. Nadam se da će ovo glupavilo proć kad rodim jer ako ostanem ovakva neću moć radit🤣
Goga preslatka je..i nije ni puno :)
Eleonore jbg ja imam "takvu" sreću da doktorica ko da nije čovjek…kad sam saznala da sam trudna i otišla na prvi pregled i otvorit bolovanje zbog posla prvo me pitala zbog čeg sam došla ja reko trudna sam, nisam stigla ni završit rečenicu a ona odmah na to a šta sam odmah dotrčala to tako ne ide da čim saznamo dođemo…reko nisam odmah dotrčala jer sam trudna 6 tjedana al mi treba bolovanje jer radim u lakirnici poslije je ušutila. Tako da bih ja zbog bolova radije na hitnu ili privatniku išla nego njoj jer mogu mislit kako bi me popljuvala.Al eto takva je moja…ima njih koje su ljudi :)
Moje misljenje je da ti definitivno trebas promjenit ginekologicu! Nedaj boze da te nesto zaboli,dobis upalu..jako sam ljuta sto ti je takva😤..odi kod drugog
..bit ce ti bolje.
Ja nakon ovog danas zelim premjestaj.
Goga preslatka je..i nije ni puno :)
Eleonore jbg ja imam "takvu" sreću da doktorica ko da nije čovjek…kad sam saznala da sam trudna i otišla na prvi pregled i otvorit bolovanje zbog posla prvo me pitala zbog čeg sam došla ja reko trudna sam, nisam stigla ni završit rečenicu a ona odmah na to a šta sam odmah dotrčala to tako ne ide da čim saznamo dođemo…reko nisam odmah dotrčala jer sam trudna 6 tjedana al mi treba bolovanje jer radim u lakirnici poslije je ušutila. Tako da bih ja zbog bolova radije na hitnu ili privatniku išla nego njoj jer mogu mislit kako bi me popljuvala.Al eto takva je moja…ima njih koje su ljudi :)
Moje misljenje je da ti definitivno trebas promjenit ginekologicu! Nedaj boze da te nesto zaboli,dobis upalu..jako sam ljuta sto ti je takva😤..odi kod drugog
..bit ce ti bolje.
Ja nakon ovog danas zelim premjestaj.
Još jedan pregled i onda se selim pa je napokon i mijenjam i ne mogu opisati koliko mi je drago jer goru neću dobit :)
Sortiraj odgovore
Najstariji