ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    29. Srpanj 2019. 14:00

Angieeee zeznula sam kavicu.. mobitel mi je pao u vodu pazi dok sam kuhala rucak i nisam imala nista do sad😂 laptop isto na popravku, kao u kamenom dobu sam bila cijeli vikend, sad mi je dragi donesao na posao novi hahah😅 idemo definitivno ovaj vikend ako ces i ti moci i ako necu morati ici do svojih ili sto vec😊 
    Nova moja preporuka ti je poliklinika Vili kako je Omerta napisala, bila sam tamo na UZV i stvarno su odlicni i ljubazni, a druga preporuka je poliklinika Harni, ja tamo idem privatno inace kod dr. Tadic kad je moja gin na godisnjem, ali je bila sada i ona na godisnjem, zena je stvarno super, pitas ju sto god zelis, sve lijepo objasni i imaju stvarno dobre ultrazvuke, dobra je kvaliteta😁 a i sama atmosfera je tamo ugodna, sve je cisto i uredno i osoblje je ljubazno^^

C1M4
    29. Srpanj 2019. 14:00

Iva kako si ti? jesi bolje? jesi se prilagodila biti doma i jel ti jos bude lose?

C1M4
    29. Srpanj 2019. 14:01

Stvarno sam svega propustila u ova 3 dana..🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

• Lala27
    29. Srpanj 2019. 14:01

Nasty Neću ih brisati, ne smetaju nam, samo se nadam da je sve u redu kod njih i da nas ne stižu ispratiti, jer smo nemoguće 😂 Mislim da je lista pregleda kod Lorije realna, tu su cure koje se jave nakon pregleda makar, ne moraju ovako svaki dan

Angie1205
    29. Srpanj 2019. 14:17

C1M4 ma jooj kaj se sikiras 😂 bitno da si dobila novi mob 🤘 
    To je to kad si na forumu non stop pa zabrijes da nemre dalje od tvoje ruke 😂😂
    Svakako se dogovorimo 😉

Red Fox
    29. Srpanj 2019. 14:18

Simbalija ergobaby ima vise modela, neki su od 0 mjeseci uz dodatak, a noviji model moze odma bez dodataka jer se regulira sa remencicima. Ja sam se odlucila na ovaj model s dodatkom jer sam sitna (bar u gornjem dijelu 🤣) i imam dosta uska ramena, a u recenzijama sam citala da su naramenice kod tog novijeg modela vise namijenjene visim ljudima. Isla sam i vidjeti uzivo i taj stari model mi bolje sjedne. Imas uvijek izlozene modele po ducanima s djecjom opremom pa isprobaj.

Lavica27
    29. Srpanj 2019. 14:21

Joj cure, na poslu vas ne stignem pratiti pa evo iz glave ko je što pitao.

Za zgaravicu smiješ u trudnoci Rennie tablete, ja sam ih dosta u prvoj T koristila,inače sa zelucem imam problema.

Mikio, prematalica nije neka nauka iako ima hrpa izbora. Ja sam za prvu (A sad će biti i ovoj bebi) uzela pax ormar u njenu sobu u ikei i običnu komodu s tri ladice koja izgleda kao komplet s tim pax ormarom. Na to sam kupila prematalicu onu usku a duguljastu ima uzdignute bocne stranice a od ispod kao plastične nogice koje se vade i tako Zakacila na komodu (cca 160kn). U prvoj ladici sam složila tetrice,pelene,gaze, kozmetiku pa mi je sve pri ruci bilo. Imaš već gotove sobice za bebe u ikei i imaju drveni okvir na sredini ladicara a u taj okvir dodatno kupis tu spuzvu plastifciranu na kojoj se premata. Kod tih sobica su mi jednostavno premali i ormar i komoda bili pa sam uzela normalne veličine namjestaj jer će to imati i kasnije.  Meni nije bila opcija da je presvlacim na krevetu jer iskreno ledja bi me ubijala.

Lavica27
    29. Srpanj 2019. 14:22

E da,nosiljka,ja sam imala mei-tai,odlična stvar!

C1M4
    29. Srpanj 2019. 14:25

Angie tako je skoro i bilo, posto me stvarno zulja trbuh, kad depiliram noge, lakse mi je noge imat u lavoru i na stolici onako i ja mob primim u ruke, a ono ode on u lavor😅 malo je reci da je dragi poludio hahah😂 ali ajde, ocito sam zasluzila novi😂

Angie1205
    29. Srpanj 2019. 14:29

Utjesi mm-a da je meni jedan mob zavrsio u kanti Jupola 😂😂
    Kaos zivi al desava se 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.