Red Fox baš mi je žao zbog bestije i još jednom dozom antibiotika. Želim ti da se što prije riješiš toga, i da se opustis malo više. Baš ti vjerujem da ti je dosadilo.
Mare mi selimo do 1.10 u vlastiti stan pa smo morali namjesiti sve, izmedju ostalog odmah i tu sobicu naručili. Inače smo kupili u Otto sve, i birali kataloški tamo ali ću probati naci sobicu na netu pa da vam pošaljem link.
Lorijakakvu to njihaljku imas? Gledala sam jucer al sve mi to nekako samo za male bebe, ne i kad narastu pa sjede i sl.
Mila mi smo isto htjeli neku na duge staze i nasli nunu leaf koja moze do 60kg.. Ima adapter koji je opcionalan ali ga necemo uzeti jer zelimo da se ljuljacka mrda samo na pokret.. Kasnije se jastuci maknu i imas mini foteljicu (do puberteta 😂😂) 👌
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Ja sam danas otišla na hitnu, jer su mi stalno mokre gaćice pa sam se prepala da mi curi plodna voda.
Ustanovili mi gljivice i zbog toga je navodno taj pojačani vodeni iscjedak. Jel ima koja od vas iskustva s time? Dobila sam vaginalete tako da ćemo to riješiti.
Ono što me jako zabrinulo je to da su mi rekli da mi je cerviks 30mm, mirovanje i utrogestan. Izašla sam van sva jadna i u šoku. Tek sam 18tt, jako me strah. Nazvala sam odmah svog doktora koji je na godišnjem, rekao mi je da ne brinem i da ćemo sve Provjerit i kad se vrati. I rekao je da nalaz nije nužno točan budući da mi je rađen uzv preko trbuha, a cerviks se mjeri vaginalnim uzv. Jel ima tko s time iskustva?
Piba to ti ne mora bit opasno koliko zvuci, znam.dosta zena sto su imale skracen cerviks, malo mirovanja i to je to...uglavnom, ima puno gorih stanja, to ces rijesiti
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
https://www.otto.de/p/babyzimmer-komplettset-westerland-3-tlg-bett-plus-wickelkommode-plus-2-trg-schrank-698426490/?variationId=698428846#variationId=698428846
Evo je Mare, stiže najkasnije do 1 tjedna Rujna, a moguće u tokom kolovoza.
Dalindas i ttadea čestitke na dečkimai ostalim curama na uspješnim pregledima. Red tebe baš napale te beštije :/
Goga gdje ste uzeli sobicu? Imaš link ak već ne možemo slike vidjeti…nadam se da će to uskoro popraviti…fale mi slike Eleonore mene moja jedva primi i kad sam naručena a ne da banem nenajavljeno hahaha
Haha..to nije bas lijepo:)
Smatram da ako trudnica dode zbog bolova da treba i biti primljena..ma zbog bilo cega ako se plasi.Ipak je u nama zivo bice a njima je to 5 minuta posla.
Pratim tvoju priču Iva, cijelo sam vrijeme na forumu. Hvala ti na lijepim riječima.
Ja čekam 06.08. ili 07.08. malo detaljniji pregled.
Goga preslatka je..i nije ni puno :)
Eleonore jbg ja imam "takvu" sreću da doktorica ko da nije čovjek...kad sam saznala da sam trudna i otišla na prvi pregled i otvorit bolovanje zbog posla prvo me pitala zbog čeg sam došla ja reko trudna sam, nisam stigla ni završit rečenicu a ona odmah na to a šta sam odmah dotrčala to tako ne ide da čim saznamo dođemo...reko nisam odmah dotrčala jer sam trudna 6 tjedana al mi treba bolovanje jer radim u lakirnici poslije je ušutila. Tako da bih ja zbog bolova radije na hitnu ili privatniku išla nego njoj jer mogu mislit kako bi me popljuvala.Al eto takva je moja...ima njih koje su ljudi :)
Ej ekipa , ja i moj novi dečko iz lidla se volimo skoro cijelo popodne! Izgleda da se i mojoj ljepotici svidja jer nije prestala skakati cijelo popodne! 😊
Ja još ništa nisam kupila, govori meni muž pa da li ti razumiješ da si na pola trudnoće, još malo pa gotovo.. Mene sve strah još kupovati, prva trudnoća, a trbuha nigdje.. Nešto malo se nazire, ali tko ne zna da sam trudna ne bi ni rekao da sam trudna! 🙈 Meni sve otišlo u sise 😂😂 Muž gusta, ja bas i ne ! Iva i Goga drago mi je da se situacija kod vas smiruje , Red zao mi je za bakteriju, bas ti beštije ne daju mira! 😡
Moguce je da sam u bolnici pobrala, nakon tolko antibiotika sad su me napale ove rezistentne. Valjda ce biti ok iduca urinokultura. Naoruzala sam se i brusnicom 😊
Gogga sobica je jako lijepa 🥰
Mi smo izabrali kinderbet, budm vam stavila link. A za ovu njihaljku cu si razmisliti i malo prouciti pa to mogu i traziti ako me pitaju jel treba kaj za bebu 😊 jer se znamo tak u drustvu dogovoriti da se skupimo za nesto umjesto da svatko donese robu i igracke.
https://babyland.hr/proizvod/bellamy-krevet-hoppa-120x60/
Mi smo ovaj odlucili uzeti sa ladicom.
Netko je pisao za duzinu cerviksa, mene npr.u bolnici uopce ne pregledavaju vaginalno i rekli su da ni nece do samog kraja. A uvijek mi provjere cerviks preko abdominalnog ultrazvuka tak da mislim da se moze vidjeti. Preciznije je naravno izmjeriti vaginalnim al mislim da nije nuzno. U prosloj trudnocu i meni je bio cerviks 30 mm i nisam trebala nis posebno mirovati. Rekli su mi da neke zene jednkstavni imaju kraci cerviks. Al sam ja bila cvrsto zatvorena do kraja. Veci je problem onaj oblik usca, ako se pocne otvarati prerano.
Sortiraj odgovore
Najstariji