ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Srpanj 2019. 12:22

Eleonore... ni tvoja traka u potpisu se ne prikazuje kao ni moja :-)

Omerta
    29. Srpanj 2019. 12:25

Hvala na savjetu Grizli. Vidis da, jos sam se prije par tjedana cula sa zamjenom od gin pa su rekli da nema potrebe da dolazim kod njih jer kao po tjednima jos stignem obaviti kad se moja vrati. Znam da je inace rok 13+6. Budem jos jednom nazvala i provjerila. Jer bi prakticki to vec ovaj tjedan onda mogla rijesiti. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Maj4
    29. Srpanj 2019. 12:40

Iva koja ti je to trudnoća? 
    Žene šta koristite protiv žgaravice?? Ne popušta me već 5dana 😧😧😭 
    Inače mi je mlijeko pomagalo a sad ništa, kao da ga i ne popijem. 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

MaRe
    29. Srpanj 2019. 12:44

evo i mene stigla iz grada i napokon išla pojesti tortilju što sam kupila za doručak :) 
    Išla sam kod zamjenske doktorice po doznake jer je moja na GO i mogu reći da sam preljubomorna na žene koje su kod nje...sestra je valjda najljubaznija osoba na planeti i sve objašnjava lijepo ženama tamo a ne ko moja..šta te zanima imaš internet -.- Prevelika je gužva pa sam sat vremena čekala samo doznake..obavim to i dođem na HZZO i taman ispred mene trudnica što je bila kod iste dr...ide žena otvorit komplikacije i sad koliko sam skužila prije toga je bila na porodiljnom i onda je radila mjesec i po i sad opet je trudna, cura na šalteru joj kaže šta treba od dokumentacije i to ima ona sve al ima prosjek plaće samo za tih mj i po i ostalo je ovo s bolovanja i sad kaže njoj cura da će primati oko 2200 kn da bi se ova stala buniti da ona to neće jer ona ima plaću 4000 pa kako bi sad ona primala ko nezaposlene.. alo ženo dosad si bila na bolovanju i nemaš prosjek, šta si mislila radit mjesec  dana i opet primati puni iznos aaaaa meni je digla tlak samo što sam stajala tamo,mogu mislit koliko se jadna cura namučila dok joj je objasnila ma da kontam da joj ni nije uspjela objasniti hahahah 
    definitivno me pucaju hormoni jer me to naživciralo kao da sam ja s druge strane šaltera hahahah
    Btw jel se tu netko žalio na bolove sa strane i ispod rebara? Meni je jučer i dns osjećaj kao da mi rebra ne stanu u tijelo xD A bol je ko kad dugo trčiš pa te uhvati

• Mangomum
    29. Srpanj 2019. 12:53

samojed

I ja mislim da je viroza zeldac me ne prestaje boliti

Jao cure i ja jedva cekam da saznam.spol pa da pocnem da kupujem kao i vi ljubomorna sam

I ja sam ljubomornaaaa danas obavila kontrolu 13tt sve je ok i za 4 tj opet pregled znaci tada bi nadam se mogla saznat. Kada je tebi pregled?

mala.le.90.
    29. Srpanj 2019. 12:53

Mare to su ti stezanja povezana s probavom...meni gotovo uvijek nakon velike nuzde...i traje citav taj dan...javlja mi se od pocetka T.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Lala27
    29. Srpanj 2019. 12:54

Eleonore, LoSa84 Mislim da ste samo pogrešan link kopirale, na zadnjem koraku idite na forums i ispod PseudoHTML, mislim da tako ide, mada nisam sigurna 😂

Što se liste tiče, ni ja se mnogih ne sjećam, javile su se nekad davno vjerovatno jednom i više ne. Ali mi je nešto glupo da ih izbrišem, možda se opet jave

• Mangomum
    29. Srpanj 2019. 12:58

Nova19

Hvala cure ☺️

Oooo stigla si nam i ti sjecam te se iz druge grupe neka ti je sretno i sve po skolski. Bas mi ke drago

MaRe
    29. Srpanj 2019. 13:01

Možda cure što nisu toliko aktivne se pogubile na forumu pa još čitaju zaostatke stranica...nikak doći do kraja hahahaha
    Danas sam poharala DM i napokon uzela ulje za trbuh, sad ima da se pacam  Htjela sam podići i onaj paket al nisu imali neke maramice što idu u njega pa ću to drugi puta. 

Red Fox
    29. Srpanj 2019. 13:03

Tinchi jos se nisam skroz odlucila za boju 🤣 to si moram jos razmisliti.
    Od privatnih ordinacija u zagrebu ja preporucan beta plus u poliklinici novamed i medifem na kneziju di rade doktori sa svetog duha.
    Iva moguce je, ja sam jucer vidjela malo izvana kak se mice. A u prvoj trudnocu sam tak oko 24-25 tjedna imala osjecaj ko da imam aliena u trbuhu, prevrtala se na sve strane dok je jos bilo mjesta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.