Ja sam si za komodu mislila neku običnu koju ću i kasnije koristiti i gore taj nastavak što se fiksira i poviše je bi stavila policu da mi stoji sve do ruke. Tako sam vidjela da je sebi sestrična složila i djeluje mi baš zgodno.
Ja isto ništa ne znam, eto tako par sitnica što sam vidjela kod nekog ali me više manje to nije prije zanimalo pa nisam ni zageldala 🙈🙈
Doduše i inače je kod nas sve u zadnji tren pa se ne živciram puno, već će se sve posložiti 😊😊
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Mikio ne brini.. Stigneš sve proučit i istražit.. Ni ja nemam pojma ništa.. pa pomalo hvatam konce. Bude to sve ok.
Bok cure! Trebala bi sljedeći tjedan ići privatno na UZV ali ne znam gdje... koju mi polikliniku preporučate u ZG-u? Moja ginic je na GO ali je rekla da svakako napravim još jedan UZV... hvalaaaaaa ☺️
Red fox, meni su ti ruksaki prefora i baš ih već dugo gledam i razmišljam koji da naručim. Na Wish-u sam ih hrpu vidjela, ali iskreno nikad nisam tako nešto naručivala pa nemam iskustva kako to ide. Ali sigurno ću si naručiti jedan, izgledaju super, a i svašta stane u njih.
Mi si moramo dobro razmisliti što ćemo držati i gdje. S malim sam imala krevetić u spavaćoj sobi (tako će biti i sad), a komodu u dječjoj. Sad je dječja zauzeta pa bi i komoda morala u spavaću. S obzirom da većinu dana provodim u dnevnom boravku/kuhinji, ne znam da li će mi se dati ići prematati bebača na komodu u spavaćoj sobi. Ali mi definivno treba neko mjesto gdje ću držati bebine stvari, svi ormari su nam puniiii.
Bok cure! Trebala bi sljedeći tjedan ići privatno na UZV ali ne znam gdje… koju mi polikliniku preporučate u ZG-u? Moja ginic je na GO ali je rekla da svakako napravim još jedan UZV… hvalaaaaaa ☺️
Poliklinika Vili na Crnomercu!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta meni su za kombinirani lad sam dosla rekli a jooj vi ste vec prosli 13tt, al nisam nego sam bila 12+4, al je beba vec pa joj je na uzv izbacilo da je duza trudnoca. Tako da provjeri si da ti ne bi dan dva igralo ulogu. Kod moje gin je pravilo tata jednom na pregled i to tamo kad krenu uzv preko trbuha prije ne pusta. Tako da vidi i to jer bezbeze ti je cekat kombinirani da muz ide s tobom ako na kraju ce moc samo u cekaonici sjediti.
Cure zao mi je sto se lose osjecate - samojed i nasty ako sam dobro zapamtila.
Meni za sad ne treba jastuk, koristim muza. 😂 Reko je da ce do kraja T doc drven od mene i mojih nogu koje bacam preko njega. Zauzme 4/5 krevata, a on fino spava na dasci. 😁
Komodu sam ja vidila onu iz Ikee kod prijateljice i zapela sam za tu. Kasnije se daska koja sluzi za prematanje spusti pa dijete ima stolic. Dole se stave ladice pa moze biti i za kasnije korisno. I izgleda dosta cvrsto. Tako d mislim da cemo mi to uzet
Cao curke😇
Evo ja se javljam samo da vas pozdravim i kazem vam da idem sad na jos jedan ultrazvuk posto ginekologica ide na godisnji a ja zelim bit mirna cijeli period dok je nema🙊
Nadam se da ste sve dobro,da ste papale i da odmarate.Nema smisla radit sa busama.
Cujemo se:)
Ja sam ujutro bila na poslu pa mi muz kupio jastuk i dvije jastucnoce :-) Inace, ja imam iz Lidla kratke pamucne hlacice koje gore imaju siru gumicu i super su mi, uopce ne stezu. A nisu trudnicke.
Nova19 vidim da si tek 7 tjedana trudna,mislim da ti u ranoj trudnoci nije bas preporucljivo jako cesto radit UZV ako nemas nekih simptoma (krvarenje i sl). Mislim, nema dokaza da UZV steti no tako rano se radi vaginalno i nepotrebno ga je precesto raditi samo se se vidi beba bez indikacije. Zanemari ako zi nesto nije u redu pa su ti preporucili jos jedan UZV
Sortiraj odgovore
Najstariji