Dobro jutro 😊 sve ste vidim aktivne, obavile lidl,dorucak 🤣 jel znate mozda kad ce opet sajam u west gate-u? Ja tam pikiran etheral proizvode, trebam uzeti dekicu i par tetri jer imam dosta toga rozog.
Kaj se tice podloge za previjenja, mi smo uzeli neku na kojoj je gore spuzva, a dolje je tvrda podloga. S donje strane ima sarafice koji se mogu izvuci i na taj nacin se zapravo "zaglavi"na krevetic. A ako se stavlja na komodu onda se ti sarafici skorz uvuku. I stavit cemo podlogu na na nasu staru komodu. Necemo kupovati posebnu za presvlacenje.
A da, ove podloge sa komode imaju dolje kao dzepic pa se natakne samo na taj poklopac gore.
Mislim da ce sajam beba bit tek u 10. ili 11.mjesecu
Pogledala sam lidl katalog, osim jastuka ima povoljnih spavaćica, pidžama i kratkih hlačica s gumenom pasicom..
Nasty ima pidzama al sve su s nekom cudnom gumom a meni to bas smeta, ja se drzim spavanja u gacama i majici 🙈 Spavacice kod nas iskreno nisam ni vidjela. Bile su neke duge haljine al svaka koju sam primila je bila neki ogroman XXXXXXL broj tak da sam odustala od daljnjeg kopanja.
I ja mislim da je viroza zeldac me ne prestaje boliti
Jao cure i ja jedva cekam da saznam.spol pa da pocnem da kupujem kao i vi ljubomorna sam
Samojed, kupuj neutralno za početak, tako meni vrag nije dao mira pa sam već u 11 TT počela one slatke stvarčice kupovati :) šta te briga, malo sebi za dušu :)
Znaci fulala sam ovaj put, kak sam bila u bolnici nisam nis popratila 🤦🏼♀️ bit ce opet onda online narucivanje 🤣 nije ni to lose, onda tak nestrpljivo ocekujem taj paket 😊
Nasla sam si i prakticni ruksak za pelene i te stvari, sa ebay-a, zove se lequeen diper bag pa skicnite ak koga zanima. Frendica mi ima taj i rekla je da je najbolja stvar kaj si je narucila.
Redfox pa mozda jos stignemo obici i sajam. Ja nisam bila sad na proljece jer mi je bilo full prerano. Sad na sajam bi mozda otisla samo radi kolica al obzirom da boju koju bi mi se svuda mora narucivati, cisto sumnjam da ce ih bit na sajmu. Al uvijek je dobro otici tamo, na svasta naletis.
Miki ja sam ti za iznad kinde kupila one platnene visilice. Simpa je, sa nekom kravicom, ima tri duboka pretinca, taman za kremice i sitnice. A za pelene imam ona kolica sa tri kosare, na kotacima je pa ju mogu vrzmat di mi pase, tu cemo pelene i ove malo vece stvarcice da budu pri ruci.
Sortiraj odgovore
Najstariji