Meni se mali nocas toliko vrtio i skakljao da mi nije dao spavati...ja sam inace jako skakljiva pa sam bas osjetljiva na te stvari haha...
A baka nam je odjurila u Lidl po jastuk😎
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja obožavam doručak oduvijek. To mi je definitivno najdraži dio dana. I onda kava poslije toga. Inače vikendom jedem u roku pola sata od buđenja, a preko tjedna ipak čekam da dođem na posao, inače bih morala 2 puta doručkovati jer rano ustajem.
Zato se užasavam onog OGTT-a, već sad me glava zaboli kad pomislim na to.
Baš je sad jedna kolegica trudnica bila tu kod nas, njoj je termin za 2 mjeseca (trbuh uopće skoro nema, manji od mog, a moj nije prevelik), rekla je da je radila OGTT privatno, subotom, 120 kn, negdje u Zagrebu, pa ako koju zanima. Kaže da je super, odmah si na redu, nema čekanja, obilaze te i pitaju kako si.
Obicno djecije komode koje imaju fabricki i podlogu za presvlacenje, sadrze i kadocu za kupanje. Gornja daska na komodi se podize i isod je kadica za kupanje. Kadacspustis dasku na nju ide podloga za presvlacenje. U biti, te komode su 3 u 1: za odjecu, za presvlacenje, za kupanje :)
Jutro cure, sretno na pregledima! I ja se pitam gdje su nam kompanjonke s početka teme.. Javit će se pred OGTT nadam se. A ove neke cure sa kasnijim terminima ni ne znam koje su jer i sama povremeno znam biti neaktivna kad se ponavljaju teme..
I mene zanima ladičar za presvlačenje onaj 3u1 s kadicim. Mislim da se podloga za presvlačenje može prenositi ili kupiti odvojeno. Sjećam se kod jedne prijateljice je podloga bila na krevetiću. Kako ju je tamo učvrstila pojma nemam.
Jučer me uhvatio pljusak kad sam išla u dućan pa sam tako mokra provela neko vrijemen silom prilika dok se nisam vratila kući. Danas me odmah grlo zabolilo.. Al nije strašno, kuham čaj s limunom i medom.
Cure ja isla po jastuk u Lidl i tko si jos nije kupio ja vam savjetujem trk po ovoga. Em je puunooo jeftiniji em je ogrooooman! Dug je 1,5m i mozes ga sfrkat kak ti pase, prezadovoljna sam ulovom! Cak i nije bilo neke guzve, za cudo 🤪
Ja sam taman na pregledu pa kad zavrsim pravac lidl. Jel od danas jastuk u prodaji koliko si ga platila?
I mene zanima ima li još nešto za trudnice u lidla? Jastuk sam nabavila..
Grizli ja volim cijeli onaj mali kolut brie sira staviti na pleh, premazati medom i stavim malo začinskih trava, pretežito timjan i majčinu dušicu jer tog imam u vrtu, i stavim u pećnicu na 180 C na 10-15 minuta, ajme to bude tako fino i sigurna sam da je spržen kako treba haha
Napisem cijelu citabu za komode i prematalice i sve mi nestane 👿
Dakle ak imate viska mjesta komoda je ok, al mi kadu nikad nismo koristili a prematali smo ih gore mozda svaku 10 puta. Tak da je nama sluzila samo za robicu. Ak imate slicnu komodu, Malm iz ikee ili slicno, mozete stavit samo prematalicu gore, necete sigurno bebu samu ostavljat gore pa da nekam sklizne.
A ove prematalice kaj idu na kindac imaju ispod tvrdu podlogu i na svakoj strani dva cepica pa se kao fiksira na ogradu kinde. To cemo mi ovog puta uzet jer nemam kam s komodom.
Sortiraj odgovore
Najstariji