Jutrooo!! Mene probudio mob, izgleda mi mala navila alarm 🥴
Omertaeto, mogle smo se i pozdravit barem 😂
Ma ima svega u baby centru al meni to sve nekak polovicno 😂
Mi smo ti u Velikoj Gorici, nije nam bas tak blizu al nije ni predaleko. Al svekrva je na Bistri pa znamo svratit i kad idemo od nje. Di si ti smjestena kad vam je blizu? Zapresic?
Ajme i mi smo na Bistri (Oborovo) kod mojih! 😅 Tu smo sad neko vrijeme dok ne nadjemo neki stan u Zg. A imam i jednu sestricnu u Gorici (inace iz Siska).
E da vidis, mogle smo, samo jos da znamo kak izgledamo. Drugi put ako vidis neku malu trudnu crnokosu s naocalama da hoda u drustvu tamnoputog azijata i jedne sitnicke curice, to sam ti ja..Ovo tu na slici sam isto ja, al u malo sredjenijem izdanju, haha.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta ja sam rodom iz Siska, al tu sam u Vg vec 10 godina 😂😂
Ajmeee, prvo sam mislila da opisujes mene do onog dijela sa naocalama i muzem atijatom 😂😂😂😂😂
Evo ja u 7:00 prije posla bila u lidlu. Kupila jastuk. i sebi pidjamu i muzu 🙈. Nema nikad u lidl po jednu stvar 😂
Nadam se da ce bit dobar i bas sam sretna s obzirom da sam ono prije 2 tj kad su bile trudnicke stvari bila na moru i nisam nis kupila 😁
Ps ja sam napokon puno bolje spavala, ful mi je pasalo zahladenje. Iako mi danas vec od jutra neka sparina. Jedva cekam go 😁🙈
Angie, predobro, kak je svijet mali. Ja sam ko mala valjda svako ljeto i blagdane provodila u Sisku, tu mi je familija s mamime strane, a dio je i u Pakracu. Vjerujem da cemo se vidjeti vec negdje kad tad!
Sto se tice apetita odma ujutro. Meni to sva sreca nije problem. Gladna cim oci otvorim. Evo vec mi kruli. Kavu inace ne pijem jer mi ne pase kofein opcenito, ulovi me neka tresavica i mucnina tako da izbjegavam od davnina.
Sretno danas na pregledima!!!
Meni jutro grozno poceli proliv 5 puta od jutros povracanje mozda je neki virus nadam se da nije
Ja nikad nisam imala tu naviku doručka, još sad kako nemam apetita niti najmanje, do podne bi mogla biti da ne pojedem ništa. Ali kako je sad beba bitna onda se natjeram bilo šta da stavim u usta 🙈🙈
Mikio ako sam ja dobro skužila koliko sam gledala, na bilo koju komodu možeš staviti podlogu za presvlačenje. Ako griješim neka me iskusnije isprave 🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Hvala ti!
A sad treba cekat pregled 10 dana, tj. jos ni ne znam tocan dan dok mi se gin ne vrati s godisnjeg. Mogu je nazvati tek sljedeci utorak. 13+2 valjda nije kasno za kombinirani. Nadam se da cu obaviti sve u jednom danu. Isla bi ja odma kad se vrati, ali dragi je tad na putu pa hoce da idemo 8.8. Sam
*Samo se nadam da ovi nasi ginekolozi pustaju oceve na pregled.
Samojed, pa to zvuci ko viroza ili si nesto krivo pojela?? Nemas inace mucnine vise?
Sortiraj odgovore
Najstariji